2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben varım tatlım :) sayımız az olduğu için genelde böyle oluyor topic

Geç kalktım zaten.sonra temizlik yaptım biraz.öyle böyle akşam oldu işte.bikaç kere girdim topiğe ama hareket yoktu.sen neler yaptın?

bende geç kalktım,sonra a.veriş e gittim kameraya dvd aldım,aşkımı çekicem yaa :) k.validem aradı perşembe akşamı bizde kal dedi,bende onlarda kalcam,cuma sabahı ordan gidicez direk havaalanına,ya ben şimdi düşünyrm aşkımın yatağında yatıcam kesin ağlamaktan uyuyamam,bugün konuştuk söyledim,sakın ağlama dedi,çok da hoşuna gitti onun yatağında yatmam:)

Bu erkekler :) ya senin ailen daha anlayışlı galiba bu konuda.beni yalnız hiç göndermiyolar.hatta yemin töreni için bile göndermediler.hava çok kötüydü babam dedi gidersek beraber arabayla gideriz.hava kötü yol uzak diye de gitmedik.işte öyle

evet benm ailem sağolsun çok anlayışlılardır,bende biraz cadıyımdır dediğim olmassa kıyametler koparırım,acındırırım falan hiç gözyaşıma dayanamazlar,evin tek kızıyım,ama tabi şu ana kadar bana göre mantıksız birşey istemedim sanırım ısrar etmem zaten öyle birşey olduğunda :)) birde bizim 6 yıl biticek beraber olalı o zamandan beri aileler de tanıyorlar birbirlerini,babam,annem kız ark.ımla akşam gezmekte problem çıkarıyorlar,ama nişanlım yanımda olunca hiç problem olmuyorr,bide tabi şöyle bir durum var mesela nişanlım gitmedn son akşam onlarda kalmak istedim izin vermedi bizimkiler :( ama sonra düşündm mantıklı geldi ısrar etmedim bende ,yine nişanlım gece beni eve getirdi,ama tabi yine ertesi sabah kalktım havaalına gttim yine erkenden,yolcu ettim :) bide şimdi nişanlım evde değil ya oyzden izin verdiler :))

İyi yapmışlar izin versinler tabi.nişanlıyken tatlı olurmuş buluşmak evlendikten sora zaten normal :)

yani evet daha heyecanlı oluyor böyle, gerçi ozamanında yine tadı başka olur canım :) off bugn gittik a.verişe çay seti alcaktım çok karasız kaldım almadn döndüm :)

Niye ya? Ben aldım çay seti de daha bardakları gelmedi onları bekliyorum.kare tabaklılar var şimdi ama benimki normal yuvarlak tabaklı

kızlar günaydın,iyi haftalar,bilmiyorum ya karar veremedim açıkçası cam istiyorum altlıklarını e set halindekilerde öyle değil,çok su izi belli ediyor,iyi kurulamak gerekiyor,sanırım set almıycam tek tek alcam.

gunaydın canım kendın bılın ama ben caycı almadım sevmıorum arzumun ketılını aldım bana gereksız gelıo caycılar..cunku baya bı caydanlıgım var bıde porselen caydanlık alcam yeter..

bu arada hafta sonu dugun salonlarına baktık cnm bı turlu karar veremedık ama bu hafta ıcı karar verelımde tutalım ıstıoruz..
yelpaze dugun salonu na baktık fıyatı ıyıydı ama cok buyukkk yanıı o yuzden vazgectık
avrupa dugun salonu fıyatı yelpazeye gore cok cok dusuk oda yanı kadın yalan söluo bıze dıo1000 kısılık dusun dedım kadına dayanamadım ya dedım burası cok kucuk fera dugun salonu bıle 800 kısılık kı 1000 kısı demıo sızın yer feranın ucte bırı sız bole dıosunuz yanı kızdım hemde cok kucuk ıcıme sınmedı aslında ama bılmıorum yaa
ıste bı yer var bıze uygun hancer dugun salonu onunda fıyatı bıze uymuo ınsallah aracı koycaz ıns fıyatı duşer tutarız
fera dugun salonuna zaten hıc yaklasılmıoo adam tok satıcı yanı ooff keske fera olsa ama tabı bılınmez belkıde orasını tutarız
yada hancerrrr tabıkı
ayyy kara kara dusunur olduk cunku sımdıden doluyomus dusun bız hangı slaona gıttıksey 3 ekım doluydu yanııı bı kaç ay ıcınde 10 ekım kalmaz dusuncesıyle sımdıden 10 ekımı alıcaz hihoyyyt
yanı kızlar sımdıden bı aksılık olmazsa kesin net tarıhımız bellıı 10 ekımmmmmdelikafadulden
kız ladyyy senınle aynı tarıhte evlencez yaneekaydirigubbakcemile5

nehircim nasıl oldun hasta olmuşun sanırım,bugün hiç giremedim kuaföre falan gittim manikür yaptırdım,aşkımda aradı 2 kez uzun uzun konuştuk :)) ayy kızlar 5 günüm kaldı aşkımı görmeme :))) bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,iyi iyi başladık kalabalıklaşmaya,benim düğün yerim tutuldu,tarihimde 10 ekim :) minilyacım sende 10 ekimi tutcan sanırım aynı gün gelin olucaz inş hayırlısıyla :))

kızz senın bellı oldu demek hadı hayırlısı cok sevındım yaaa...:1hug:
benım tarıhte bu hafta ıcı bellı olcak yanı dugun salonu tutcaz hayırlısıyla cunku gıttıgımız her yer 3 ekım dolmuş sımdı tutmazsak 10 ekım dolar yanıııyerimseniben

gunaydn kızlar
gecmıs sayfaları okuyamadım pek
nehır iyileşmıiş cok sevındım:teselli:
mınılyam ınş ıstedığın bı yer olur cnm lady 10 ekım sende 10 ekım olursun ınş:Saruboceq:
dün çok sıkıldım yaa bunaldım resmen 11de kalktım kı 10 kez uyandım nerdeyse uymadım kalktım odamı temızledım sonra sınemaya gıdeyım dedımm yalnız cekılmedı:delphin: vazgectım
sonra kıtapcıya gıttım kıtap aldım orhan pamuk çok harıka cok beğendım yenı başladım ama baya sevdım sonra yemekteyızdekı kemalın tatlısından yaptım denedım cok harıka oldu:1rolleyes: tam osırada 3 komşumuz eşlerı ıle geldı zaten aıle gıbıyız komsularımızla dedım bakın tatlı ıyı olmuşsa cok takdr edın deılse sussun ve gıdın:roflol:
neyse bugunde işe geldım

Herkeslere günadıın..Minilyacım Allah kolaylık versin...Evlenmenin herşeyi zor bea..
Ellerine sağlık böcük..Yok ya benim hastalık dükkanla bağlantılı galiba..Geliyorum kötü oluyorum :))

Herkeslere günadıın..Minilyacım Allah kolaylık versin...Evlenmenin herşeyi zor bea..
Ellerine sağlık böcük..Yok ya benim hastalık dükkanla bağlantılı galiba..Geliyorum kötü oluyorum :))

aksam olsada eve gtsem :roflol: sıkıdım sevmıyom yaw ptesı gununu nedensem

kızz senın bellı oldu demek hadı hayırlısı cok sevındım yaaa...:1hug:
benım tarıhte bu hafta ıcı bellı olcak yanı dugun salonu tutcaz hayırlısıyla cunku gıttıgımız her yer 3 ekım dolmuş sımdı tutmazsak 10 ekım dolar yanıııyerimseniben

canım ben çaycı aldım,kahve makinasıyla beraber,şimdi çay bardağı bakıyorum işte :)) biz nişanlım askere gitmeden önce kasımda tuttuk yerimizi,çünkü mayısta gelcek,o zamana yer bulmamız mümkün değildi,ayy biz nişanlım gitmeden önce amma gezmiştik bütün düğün salonlarını hiç biyer bulamamıştık,sonunda orduevi tuttuk işte,en azından sadece pastalı değil,kokteyl tarzı olcak,çok zormuş bu işler hakikatende sırf stres,inş.en yakın zamanda hallerdesiniz sizde.

Back
X