2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlarrrrrr nerdesiniz ya sabahtan beri üç beş kelime yazmışınız ayıp yahu.beni mi beklediniz.öyle ki böcükümün bile çenesi düşmemiş bugün :)) affına sığınarak böcükcüm.düğün salonutelaşındasınız bende öyleyim tarih belirlemeye çalışıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah.evet gerçekten büyük stres ya

:)) bugün kimsenin hali yok ,roselincim sende halldersin inşş.ya var ya tarih belirlemek çok kolay,yeri bulmak zor,o yzden sizde şimdiden bakıp karar vermeye bakın hemen..

yokyok ben burdayım yemek yedım geldım
ya sızın ne guzel hayallerınız var ama benım yok bazı konularda sussuyoum mecbur:(

günaydın kızlar nasılsınız?

bugün çk kötüyüm ben hiç havam yok siz napıyosunuz?

neden cnm nen var:uhm:
ben ıyyım yemek yedımm ve geldım azda iş var anca gelıyom malum çok çalışamda zam zamanı geldı zam alam:jeyyar:

yokyok ben burdayım yemek yedım geldım
ya sızın ne guzel hayallerınız var ama benım yok bazı konularda sussuyoum mecbur:(

Manyaqlaşma böcük beni sinirlendirme :mymeka: sen evlencen zaman da biz mi susalım yani.konuşcan hatta en çok sen konuşcan.bize fikirler vercen.bak nikahım olcağı zaman sorcam bana bahçelievler civarında hem güzel hem ucuz bi kuaför için fikir verceniz tamam mı?Daha nikah tarihi de belli değil tabe.olunca söylerim :sm_confused:

Salon işi de dah olmadı tarihi tam kararlaştıramadık.bi kararlaştırsak düğün salonu ayarlamaya gelcek inşallah hayırlısı.benim istediğim salon olamicak maddi durumdan dolayı

Manyaqlaşma böcük beni sinirlendirme :mymeka: sen evlencen zaman da biz mi susalım yani.konuşcan hatta en çok sen konuşcan.bize fikirler vercen.bak nikahım olcağı zaman sorcam bana bahçelievler civarında hem güzel hem ucuz bi kuaför için fikir verceniz tamam mı?Daha nikah tarihi de belli değil tabe.olunca söylerim :sm_confused:

Salon işi de dah olmadı tarihi tam kararlaştıramadık.bi kararlaştırsak düğün salonu ayarlamaya gelcek inşallah hayırlısı.benim istediğim salon olamicak maddi durumdan dolayı

ya ne bılem yaabncı konular gıbı
zaten cnm sıkkın arıyom benımkı tele bakmıyo nerde acepCADIARZU
bugun kendımı cok hareketsız keyfsız hıssedıyorum neden bılmıyoum :1closedeyes:
herkese hayr dıyorum ama sankı hata edıyorum ama ne bılem cok karısık kafam neysem

Bugün bunalımdasın sen heralde böcüğüm.neyse takma kafana.ama hiç de yabancı şeyler değil sana öyle deme.benden daha bilgilisin kız bu konularda :))

yok cnm nerde
dün orhan pamuk masumıyet müzesı adlı kıtabını aldım çok hosuma gıttı aksam olsada okusam dıom bı an önce eskıden haftada 2 kıtap bıtırırdım hatta türk ve dunya klasıklerını bıtrmış ınsanım nerdeyse
ha bıde aksam haşlanmıs mısır konservesı alcam yağda kavurup karabıber ıle yıycem süper olıyy

Ya böcüğüm bilmiyorum ben o adamı sevmiyorum.hani soykırıma destek falan verdi yazılarıyla vs.o yüzden işte.adını bile duymak yetiyo.yoksa kitap okumayı ben de severim.ama o adama bi kuruş kazandırmaya niyetim yok.
Bu arada acıkmışın sen fıstık:)

okumayı cok sevıyorum cnm kım ve ne olursa ama tabı sıyasetten uzak kalıyorum mesela.
ben fıkırlerını beğenmıyorum ama adam güzel yazıyo bı kez oku bak farkı anlrsın aşk romanı cok harıka

Dedim ya böcüğüm bi kuruş bile kazandırmam ben ona.
Of çok kötü oluyorum ya şimdi şu israil dış işleri bakanı kadın açıklama yapıyor.kendilerini müdafaa ediyolarmış.inanamıyorum ya.resmen katliam

yok cnm yenı yemek yedım aksam arkadaslarımla yemek ıstedım cok harıka bı tat
bıde abdullah gül okumus bu eserı beğenmıs o bakımdan cok merak ettım ama gercekten guzelmış

bu arada bu hafta aylığım ıle dıyorumkı arcelık harıc dığer takstlerımı kapatsam 300 ytl faaln bana fazla para kalmıycak ama bankadan cekerım ıdare ederım yoksa nısanda bıtıyo cok uzun zmn dıyorum sonra aldığım para ıle hem arcelık oderım hemde kenara paar koyarım yoksa zamanı gelınce mı ödesem

Bu son dediğin daha iyi canım..Şimdi sıkıntı çeker ileride para biriktirirsin..Bence daha iyi olur..
Roseline katılıyorum kitap konusunda. Sen Orhan Pamuk deyince bile bir garip oldum. Başka meselelerde benim içinde kitap önemlidir yazarın ne yaptığı değil ama, şu Ermeni meselesi olunca konu. Neyse ...

Ayrıca geçen mesajındada sana katılıyorum böcüküm. Bazı konularda susmak düşüyo banada. Sadece okumak düşüyor.

Bu arada bende eve gitmek istiyorum. Ablama misafir gelecekti nefis muzlu rulo pastamdan yapacaktı. Oyy gitsemde yesem.
Bu arada böcük hiç aklıma gelmemişti o mısır şeysi. Harika olacağa benziyor. Tarif et bir daha bakayım .

Böcüğüm bencede şimdi sıkıntı çek sora rahat et deriö ödeme konusunda.
Sen nefis tatlar ortaya çıkarmayı biliyosun :))

..........................................................................................

Son düzenleme:
Oyy oyy canım benim ya..Kızma ama annenin hiç bir davranışı doğru değil aybuercim.
Ki ben annelere daima hak veririm. Sakın ayrılma. Sakın yapma ve düşünme böyle birşeyi.
Annen nişanı öyle istiyor böyle istiyor deyince kendimi nişanlanacakki diye düşündüm.
Sen sevgilini değiştiremezsin. Ama annen biraz daha düzgün davranabilir sanıyorum canım.
Babanla konuş canım, annenle konuşsun. Bu şekilde davranma çocuklar üzülüyor diye.
Zengin olmalarından filan yakınmış. Buda normal. Nedense hemen eziklik hissederle. Vah vah biz fakiriz durumlarına girirler. Sil at kafandan bunları. Sen seviyorsun onu oda seni seviyor ve aileler izin vermiş sözlenmişsiniz.
Daha ne...Ben bilemedim ama annenin yaptıklarına bir son vermesi gerekiyor canım.Affına sığınarak söylüyorum.
Onun bunun gelini damadı öyle yapıyor diye yaşanmazki..
Sözlünlede konuş oda biraz daha anlayışlı olmaya çalışsın...Tek annene yüklenme tabi.
Ama en önemlisi ayrılmak gibi fikirleri kafandan derhal at.. Herşeyden önce sakin ol..Herşey yoluna girecek diye düşünmekle başla işe canım.

biraz suskun kalın bence..üzüldüğünüzü konuşmayla değil de sessizlikle belli edin. sizin için telaşlanacaklar ve geri adım atacaklardır bence..ana baba sonuçta..dayanamazlar

Back
X