2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydıın...
Aybuerim ya çok üzülüyorum ben senin durumuna yaa... Anneler böyle yapmazki ama. Olurmu öyle şey kovmak falan. Dertleri ne Allah aşkına, gezmeye gelmiyor diye mi. Böyle saçmalık olur mu. Gelmez gelmez. Tamam ailen gelmesini isteyebilir ama bu dayatma, kovarım tehditleri de ne oluyor. İnan anlamaya çalışıyorum aileni ama olmuyor yani. Canım benim sakın ayrılayım deme sakın.
Tamam tek amaçları seni ayırmak ama olmaz sakın düşme bu tuzağa çok yazık edersin.
Yani kötü birşey diyemem annen babana karşı. Şöyle davran böyle davranda diyemem hakkım yok ama, biraz tavıra hatta üzerime gelirseniz çeker giderim diye gözlerinin korkmaya ihtiyacı var bence.

Lady cim hadi gözün aydın canım ya. Hayırlı yolculuklar inşallah. Aman 1 ay geçti mayısa ne kaldı şurada :)) Zaten göreceksin Allah'ın izniyle bugün yarın. Çok az kaldı çok az temelli gelmesine inşallah. Yastığını koklaya koklaya uyu olur mu. Bir daha bu şansı elde demezsin kanımca :)) Tek başına yani :))

Böcük yakup çok biliyor. Organizasyonlarınızı yesinler. Ne bu takım şeysimi çarşı mı?
Amma kaptırmışsınız yahu ilginç geliyor banada o bakımdan.
Roselin, minilya napıyosunuz bakam??

la nehır benı anca o anlıyo napım size mactan söz etcek deılım herhalde anacım kavga etsekte ıdare edıyom ıkısnı ama benım futbol aşkım herseyden önce gelır yakupta dahıl

off sıkıldım kımseler yk mınılya nerde kaldı anaıcm

sen nasılsın la

gunaydın kızlar dun aksam askımla beraber yenı evlenen arkadaslarına gıttık dugununede gıtmıstık sımdıde ev zıyaretıne gıttık ayyy yenı evlı olmak var valla cok guzeldı evı hersey yenı ve en onemlısı mutlular aynı catı altındalar yaa super bısey..
tabı zor yanlarıda var bı suru borc oluyo ve butun faturalar sana bakıodelikafadulden
olsun beee herseye ragmen guzel bişi...sırnaşık şey
onlar tadılat yapmıslar 17 bın lıra tutmus kombo dogalgaz ıcınde hersey ıcınde..
ooff offf zor vallaaa :1no2:
ama bız kombı ve dogalgaz ıstemıoruz zaten suan dogalgazı olanlar kullanmıo bılıosunuz bızım dogalgaz sobası olucak yatak odasınada ufo alıcaz:delphin:
valla yoksa dogalgaz faturasıyla bas edemeyız zaten kurulması bastan masraf en az kombı dogalgaz 6-7 bın tutar sımdı zaten herseyı bız yapıoz ne gerek var suan kendımızı masrafa sokucazz..
zaten mutfak banyo komple ev degısecek..
mobılyalar da bı o kadar masraf...
valla bılmedıgın etmedıgın seylerde cıkıo meselaa ama bız herseyın ustesınden gelırız..:asigim:
kızlar sız napıosunuz bakem?

günaydın kızlar...

bugün iyyim biraz aannemle konustuk annem dedi ortalıgı ben karıstırdım ben düzelticem dedi ama ssen de söyle dedi annemler onlar biyerde olunca sen girmeyince üzülyorlar senin girmeni istiyolar hiç olmazsa 10 dk gir de diyor ben babanı düzeltirim ortalıgı ben karıstırıyorum ben düzeltirim diyor şimdi o 3 4 gün sonra gelir gelme git dediğinde işler karısacak iyice diyor birazcık gelişme var gibi bakalım ne oacak böyle....

siz napıyorsunuz nasılsınız?

ne yapak senın mutluluğunla mutlu oluyoruz cnm
bende düşünüyordum mınılyam evlensın sonra sıra bana gelsın ondan kopya cekerım dıekaydirigubbakcemile3 ayy sende evlende evıne gelem kız nasılsa bana yakın olun bakım marıfetlı mısn yemekler konusunda
bıde ev sızın demıCADIARZU sizinse sorun olmas doğalgazı sonra yaptırırsın eskıden doğalgaz mı vardı
bu arada bızm eve cok az gelıyo doğalgaz ve çok super ısnıyoz yanı ıkı aıleyız bı tup 50 ytl bı tüp mutfaga ettı 100ytl yanı bız ayda 4 5 tane değişız kesın sobada cabası kömur falan yanı o yuzden doğalgaz en ıyısı delikafadulden
sen çalışcak msın evlenınce anacım

ne yapak senın mutluluğunla mutlu oluyoruz cnm
bende düşünüyordum mınılyam evlensın sonra sıra bana gelsın ondan kopya cekerım dıekaydirigubbakcemile3 ayy sende evlende evıne gelem kız nasılsa bana yakın olun bakım marıfetlı mısn yemekler konusunda
bıde ev sızın demıCADIARZU sizinse sorun olmas doğalgazı sonra yaptırırsın eskıden doğalgaz mı vardı
bu arada bızm eve cok az gelıyo doğalgaz ve çok super ısnıyoz yanı ıkı aıleyız bı tup 50 ytl bı tüp mutfaga ettı 100ytl yanı bız ayda 4 5 tane değişız kesın sobada cabası kömur falan yanı o yuzden doğalgaz en ıyısı delikafadulden
sen çalışcak msın evlenınce anacım

ev bızım cnm..evlenıncede calısıcam ınss...evde durursam patlarım zaten borcumuz olucak calısmassam nasıl ödenır o borclardelikafadulden

Hiç çağırmayın beni bi yere zaten:çok üzgünüm:
İzmitten İstanbul 1,5 saatçik :dilcikar:

Hiç çağırmayın beni bi yere zaten:çok üzgünüm:
İzmitten İstanbul 1,5 saatçik :dilcikar:

bıze gel kız belkı ben ızmıt ıle evlenır senın yanına gelırımkaydirigubbakcemile3 bende bekarımya her yerden koca alıyom masallah bana-tatlicadiarzu-

mınılya tabı cnm bende calısmak ısterım ama kendı evım olursa calısmayı dusunmem bakalım kısmet özellıklede bebeğım olunca calısmak ıstemem tabı önce maddı durum cok onemlı allah kalbıme gore verır ınş bebeğımı kendım büyüturum:Saruboceq:

kızlar bugün bomboş kalmış burası yaa,bende şimdi çıkıyorum,bildiğiniz gibi pztsine kadar yokum :))) aşkımı yarın görücem inşş:)) çok mutluyum..hepinizi öpüyorum,görüşmek üzere...

Merhaba boncuklarım.ben gelemedim bugün.misafir vardı sabah kahvaltıdan.eh bende birazcık yardım ettim anneme.biraz da morali bozuktu öyle işte.Lady cim yolda.aybuer gelişmelere çok sevindim.minilyam hazırlıklar devam ha?o kadar masraf çıkcaksa keşke satıp bitmiş bi daire alsaydınız.tabi fikir bu.uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş konuşuyom işte ben de :) böcüğüm tatlım nasılsın bakim.seni şeker seni.maç mannağı mı oldun kız :)

Merhaba boncuklarım.ben gelemedim bugün.misafir vardı sabah kahvaltıdan.eh bende birazcık yardım ettim anneme.biraz da morali bozuktu öyle işte.Lady cim yolda.aybuer gelişmelere çok sevindim.minilyam hazırlıklar devam ha?o kadar masraf çıkcaksa keşke satıp bitmiş bi daire alsaydınız.tabi fikir bu.uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş konuşuyom işte ben de :) böcüğüm tatlım nasılsın bakim.seni şeker seni.maç mannağı mı oldun kız :)

nıe moral bozuk cnm
ben ıyı cok şükür sen nasılsın tatlım
sımdıık cıkcam yemekteyıze baktımcokacimcoook

Öptüm fıstık kendine iyi bak.ne bilem işte moralim öyle bozuluyo buhran geliyo arada

hayırlı cumalarkaydirigubbakcemile4
mınılya roselın aybuer lady hepınzın dualarını kabul olsun ınş :Saruboceq:
hepımızn huzurlu bı yuvası olsun ınş hayrlı ınsanlarla ınş:Saruboceq:

ben actım tukkanı gelın gelınkaydirigubbakcemile4

Amin canım...
Cumamız müberak olsun inşallah...
Yaw niye kimsenin keyfi yok? Minilyaylan ladycim hariç :))
Bende geldim ama gideceğim şimdi. Öğleden sonra gelirim tekrardan şekerlerim. Oda işim olmazsa tabi. Bu aralar gene çok yoğunum yaa. Neyse hepinizi öpüyorum.
Hadi hadi siz yapın düğünlerinizi inşallah, gelmeyiveririz. Yeterki çok mutlu olun hepiniz.

günaydınlar kızlar cumanız mübarek olsun
hepinizi çok seviyorumŞeniz
napıounuz bakem?
canlarım ya israil den nefret edıyorum bu kadar canilik olamaz yaa bınlerce ınsan katledılıyor ve tüm dünya bunu durduramıyor (malesef)
sadece filistine az çok destek olmaya calısıyoruz
gel bızde en azından ısraıl markalı ürünlerı kullanmayarak onlara destek olalım..
inanırmısınız suan amway dan cıktım cıkmamın asıl sebebı aslında işi yapamam degıldı tamam yenı gırmıstım bılmıyordum ama ıkı hollandalının cıkardıgını felan zannedıyorum bana öle anlatılmıstı ama faturamda dırek amerıka yazıodu merkezlerı olarak.işi bıraktım cok şükür iadem yapılacak..
çarşamba aksamı ıse bız mısafırlıge gıttık görsen alpark a gırdık ara tara cola arıoz bulamıoz cunku hep coca cola satılıo ıste fanta satılıo veya sprıte neyse bı tane bulduk sunny ulkerın onu aldık goturduk..almıoruz artık..
sadece bızımle olmuo malesef askıma soledım bak almıoruz dıe oda sey dıoo cnm sadece bızımle olmaz dıoo coca cola satısları azalıcagına daha fazla tuketılır olmuşş...
ınanın suan o kadar ıcım sızlıokı bır arıelı aldıgıma bın pısmanım..
coca cola aldıgıma pısmanım..fanta aldıgıma pısmanım...o yapılan ezıyetlerı gordukce o urunlerde onları hatırlayıp vıcdanım el verıp o urunlerı alamıorum..senağlama
belkı bılmedıgım cok marka var tmm bılıorum herkes sunu soluoo hersey amerıkan malı ona bakarsan dıoo bence hersey yavas yavas olur once bu urunlerı almayız daha sonra bakarsın dıger urunlerı anladınız mı ?
nokıa bıle ısraıl markasıymısss burger kıng ler mc donald lar..carrefour da ısraılınmıss..
ve daha bı cok marka...ooff offfsenağlama
bız bunalrı alarak onlara destek vermıs oluyoruz onlara daha cok sen fılıstını vur dıoruz arkadaslar bu gun onları vuruyolar gucsuz goruolar yarın onların yerınde bzıım olmıcagımız ne malummm:1no2:

729 borkodu ıle baslayan ürünler ısraıle aıttr netten sızden bakabılırsınız
ısraıl abd yahudı urunlerı almayın ben almıyorum bundan sonra ckıcok dıkkat etcem
carrefourdan alısverıs yapmayın

Yaw İsraili prostesto edelim topiğinde yazdım kız okumuyormusunuz orayı.
Barkod önemli değil. O markaların çoğu Türkiye'de üretiliyor. Barkodları hep Türk barkodu.
Ama sahipleri İsrail. Bunda aldanmayın.
Minilyacım nişanlına söyle bu düşünceyle bir yere varılmaz.
Herkes aynı şeyi düşünürse kimse yapmaz bunu.
Ama herkes 'önce benle başlasın' diye düşünürse bir çığ gibi büyür. Hem herkes önce kendinden mesul değil mi?
Elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız. Bunlar Filistine kurşun olarak gidiyor evet. Ama aynı zamanda Türk ekonomisinede katkısı olacak..Ülkemiz için yani.

Back
X