2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcük bu da çok güzel.ama bu kadar teflonu napcan kız.kullanması çok zor olmazmı be kuzucum ya

153.10.01.0125.jpg

2008102413534023429.jpg

sızce hangısını alım ıkısıde cok harıka aynı model sadece desnlerı farklı karaca 240 ytl cıceklı olanın catal bıcak takımıda var

Böcük bu da çok güzel.ama bu kadar teflonu napcan kız.kullanması çok zor olmazmı be kuzucum ya

cnm bu alttakıler almadım ama alcam :jeyyar: ck beğendım belkı çok gbı ama bayıldım zaman cok nasılsa al alabıldın kadr dıyom kendıme kendıme hepsını beğendın mı

nan kımse bakmadı bılem kustum haa okadr resım koydum:dilcikar:

Amin canım amin ...Allah razı olsun..inşalah..
Nasıl içim gidiyor anlatamam. Bende almak istiyorum hevesle heyecanla. Hatta yazdıklarınızı okuyunca gidipalasım geliyor. Mesela böcük o tencereleri çok beğendim hemen gidip almak istiyorum ama almayacağım hiç birşey.
Ufaktan para biriktirmeye başladım şimdi.Altın alıyorum. Daha öncedende vardı, gene başladım. Birşey almıyorum bari alacağım zamana param olsun. Böcük dinledim seni kız, para biriktirmeye başladım. Gerçi ben ne amaçla biriktiriyorum bakalım harcamak neye nasip olacak...

Bakıyoruz ya kız. Ne hemen trip yapıyorsun aa. Ben sondakileri çok beğenmedim karacanınkileri. Banada fazla olur gibi geliyor. Onları koyacak mutfakta lazım unutma bunuda. Bence bu 2. takımı alacağına domates, dolmalık biber şeklinde teflon tencereler varya onlardan al. Onlar benim çok ama çok hoşuma gidiyor yaa..

He bu arada Çeyiz topiğinden bahsediyorsan ben oraya artık girmiyorum. Ama buraya koyduklarına baktım canım.

He bu arada Çeyiz topiğinden bahsediyorsan ben oraya artık girmiyorum. Ama buraya koyduklarına baktım canım.

benım o domates bıberlı dıyınce kek kalıpları vardı onlara benzeyenler ıse hoşuma gtmedı cnm
nan cok deılkı ıkı takım olcak teflon olarak hem bakarsın cok kalabalık bı yere gıderım :1rolleyes: mutfak özellıkle buyuk olan ev tutcam yok evı varsa mutfak kucukse artık tezgah ve dolapla dolu bı mutfak oolur

cnm bu alttakıler almadım ama alcam :jeyyar: ck beğendım belkı çok gbı ama bayıldım zaman cok nasılsa al alabıldın kadr dıyom kendıme kendıme hepsını beğendın mı

nan kımse bakmadı bılem kustum haa okadr resım koydum:dilcikar:

Senin zevkin zaten güzel çok cici şeyler alıyon kız.eğer bu tencere setlerinden de alacaksan bence alttaki çiçekliden al da mutfağın şöyle renk renk bahar gibi olsun.sapları da güzelmiş.çeyiz bölümüne de giriyom şöööööyle eyukardan hızla bakıp çıkıyom genelde trip yapma nan bana :mymeka:

sondakı hangısı nan bak mavılı setı aldım bıde sıyahlı yada cıceklı olanı alcaktım derken cıceklı yada sıyah dıyınde anlayım bacılarım

nehır aferın gız bırıktr valla bende bılesık alcam ama cok borcum var alamam suan herhalde once borclarımı odeyımkı bıda takstleruımı az mıktarda tutcam suan 3bın düşün:delphin:

Bilesik alma sen de altın al böcük emi? ben çiçekli olanı diyom tamm mı onu beğendim yani.artık sen bilin.bende kredi kartı çıakrtmaktan vazgeçtim.gözüm korktu babamın bittene var onu da zor ödüyok almıyom len kart mart

roselın saol balım zevklı gacıyımdr
tmm cıceklı olanı alcam bıde kasık takımı vardı onuda alcam tam takım ohh
aldıklarıma eklemeyı unutmuşum yemek takımı ve 2 tane kahvaltı takımım var
bılesık neden almayım anacm
ben 22 ayar 3lü burmalardan alıyomkı değerı satarken düşmesın dıe teklı bılesık bızde pek gıtmez

merhabalar kızlar bugün nasılsınız?

benim içimde bir sıkıntı var hayır olsun...gece de döndüm durdum yatakta bi süre uyuyamadım.

böcükcum bence de alttaki çicekli olanı al o daha güzel.

Aman almayın yaa kredi kartı. Bizim bonus var kart kirası var ve kendimizi enayi hibi hissediyoruz. Bir kere babam tamam ödemeyeceğim kartı kapattırıyorum dedi. Yok mok dediler tamam almayacağız dediler. 2 ay sonra 30 ytl gene geldi haziranda. Aralıkta gene 35 tl geldi kart kirası. Garantiye mi çalışıyoruz biz ya. Hem kullanıp zengin edelim sizi hemde üstüne para verelim.
Minilya hangi bankayı demişti bu kartın bitsin ordan çıkartıracağım babama. Ben ek kart kullanıyorum bu arada. Asya mıydı neydi acaba. Babama da dedim tamam dedi onu çıkarttırırız bunu kapattırıp.

Bu arada böcük bencede mor çiçekli olanı al canım. Madem kafaya koydun. Cıvıl cıvıl olsun mutfak.

Sende hoşgeldin aybuercim. Aman sıkıntı deme ben çatlayacağım sıkıntıdan. Eve gidip uyumak istiyorum bir an önce ama daha çooook var..

kızlar selamm :) çok yoğun ya dün giremedim,şimdi şöyle bi yazdıklarınızı okuycam,benim 3 gün hayal gibiydi çok güzeldi ama geldi geçti işte :(,daha ayrınıtılı anlatırım şimdi yemeğe çıkıcam..

aybuer cnm ıcınden dua et salavat getr rahatlarsın
lady h geldın nan da ne ısten 3gun ruya gıbımmış
nehır tmm cnm onu alcm
bu arada ben kredı kartı asla almıom enıstemın var onu kullanıyomm;)
asla almamda
bu arada burda ev yandı ayy çok kötu kul oldu resmen allahım bu gunde kolaylk nasıp eylesın herseylerı gıttı zavllılar bınanın heryerıne su girdı

evet nehirccim asyaydı.benim de vadesiz hesabım var finansbankta 3 ayda bir 10 ytl kesiyolar.bi ara bi para yatırdm hemen kestiler parayı.şimdide hep eksilerde dolanıyor ben de kapatıcam sinir ettiler iyice.az çok para hareketi oluyor onu da banka alıyor elimden.

roselin cnm hayırlı olsun senin de düün tarihin belli olmus.

aahhh ben de düün tarihimi yazabilecek miyim bir günnn...

yaa kızlar bir de ben evde çok sıkıldım artık kedimi mesgul edecek işeyler yapmak istiyorum belki de onları tiarete dökerim sonra çok sıkıldım artık iyice.bi ara dantel yaptım onlar da bitti napabiirim fikri olan var mı?

takı tasarımı yapabılırsın ben yapıyorum ama sadece hedıye amaclı suan vaktım yok ayrı mesele

Ooo kimler gelmiş ladycim hoşgeldin canım.
Çok şükür çok güzel geçmiş canım. Çok sevindim bir aksilik olmadığına.
Hasret gidermişsinizdir artık biraz. Zaten kaldı 4 ay ocağı bitti say mayısatada gelecek ooohhh..
E bekleriz ayrıntıları artık yemeğini ye:)

Aybuercim sen iş görüşmesine gidecektin yanlış mı hatırlıyorum ben?
Bu arada böcük minilya yok hayırdır??

Back
X