2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yemeğimi yedim geldim kızlar..
nehircim sağol canım evet inş.bu 4 ayda çok çabuk geçer,siz neler yaptınız bakim,okuyamadım hepsini,benm dediğim gibi çok güzel geçti ama çok çabuk geçti,gerçekten onu o kıyafetlerle görünce çok duygulandım,bol bol fotoğraf çektirdik,kameraya çektim heryeri,urfa gerçekten çok güzel bi yermiş bu arada,zaten komutanlıkta hemen merkezde o açıdan rahat,arkadaşlarıyla ,komutanlarıyla tanıştırdı beni,pazar günü ayrılmak çok zor geldi ama ilk gittiği zaman gibi olmadı,çünkü içim rahatladı,nerde kaldığını falan herşeyi öğrenmiş oldum,k.validem k.pederim de çok iyilerdi 3 gün boyunca gezdik,giderken ağlama dedi k.pederim yine getiririm ben seni dedi :)) bakalım,neyse bakalım h.sonları artık çarşı izninede çıkıcak görcem inşş.ee bu arada çeyizimede urfadan bişeyler aldım tabi puşi aldım hatıra, şekerlik aldım,evimize süs eşyası aldık,havlu aldık öylee...

Çok sevindim canım. Ne güzel çok mutlusun maşallah sübhanallah. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.
E internet kamera artık daha rahat olur. Hem zaten ne kaldı şurda.
Ne diyelim canım Allah kavuştursun :)))

Aybuercim sen iş görüşmesine gidecektin yanlış mı hatırlıyorum ben?
Bu arada böcük minilya yok hayırdır??

canım gidiyorum iş görüşmelerine ama işte sonuç yok geri dönmüyorlar.geçen giitiğim görüşmye kırk kişi basvurmus ve 1 kişi alacaklardı.sansın çok azdı bakalım bekliyorum hayırlısı.

oo lady super olmuş nan 6ayda askerlık mı ben 15 ay bekledım:delphin:
az kıtap okuyam ben ya boş durmak yok
hayranlarımdan rahat bırakılırsam:roflol:

Kızlarrrrrr ben gene geldim.Lady canım hoş geldin sefalar getirdin.çok sevindim görüştüğüne Allaha şükür.ben mutlu oldum bak şimdi.inşallah darısı hayırlısıyla teskeresine

Böcük bilezik alma dedim çünkü bozarken çok düşer ya onun için.ama burmayı bilmem de şu düz bilezikler var içi dolu ray diyolar adına.onlarda hiç düşmezmiş ancak normal altın kadar düşermiş

Nerdesiniz nan.şuna bak kimse yok.gelin çabık.aybuercim bence bütün sıkıntın içinin rahat olmamasından.inşallah herşey yoluna girer.Rabbim yardımcımız olsun inşallah

roselın balım 3lü burmada en az düşer ben ona gore alıyom teklı yada kalın bılesık kullanılmıyo bızım oralarda opekk ben burdayımmmmmmmmmmmm

Hıııııı.tamam anladım gibi :)) kız ben bu işlerden pek anlamıyom.en çok tvdan altın fiyatına bakarım arada bir.bi kere heves etmiştim de bileziğe adam öyle demişti bana.bu düz olanlar dedi cumhuriyet altını gibi fiyat düşer dedi.başka da bilmiyom :) herneysem ya ben süpürge almak istiyom ama bitane beğendim çok süper fiyatıda 1500 lira.duy da inanma .markası Dyson ingiliz tasarımı :) tabi onu alamicam.fakir marka almaya karar verdim.o markada güzel

fakırde guzel cnm
bende 2000ytl beğendım bakalım gocayı gec bulursak alırım :roflol:acelesı yok

kızlarrrr ya varmısın yokmusuna basvuru yaptım ılk mulakata cagırıolar yarın orda olucam secılmıcemı bıle bıle gıdıoruz ıste en azından gıttım secılmedım derım gıtmessem ıcımde kalır ya ben aslında cok onceden cagırıldım gıtmedım o gunden bu yana hıc basvuru yapmadıgım halde cagırıolar halla hallakafamçokkarıştı

ayy gıt kız gıtt allah benıde unutma haa
bu arada ben çok sanslıyımdr ve rakamlarla aramda cok ıyıdr annem katıl der ama ben ordan gelcek parayı ıstemem bu fıkrım yane

kızlarrrr ya varmısın yokmusuna basvuru yaptım ılk mulakata cagırıolar yarın orda olucam secılmıcemı bıle bıle gıdıoruz ıste en azından gıttım secılmedım derım gıtmessem ıcımde kalır ya ben aslında cok onceden cagırıldım gıtmedım o gunden bu yana hıc basvuru yapmadıgım halde cagırıolar halla hallakafamçokkarıştı

Yuppiiiiiii hihoyyyt seçilecen inşallah hadi be minilyam.bize ordan el sallarsın inşallah

bakarsın seçilirsin canım bgit bakalım o kadar insan arasından seçilmişsin görüşme için.

kızlar ya kaç gündür soracagım unutuyorum hep.geçen gün nevresimleri alırken issimo da bi yatak örtüs beğendim home sweet markalı hardal sarısı renkte pullu bir örtü.fiyatıda 299 tl için de saten nevresim hediyesi de var.sarı her renge gider diye düşündüm şimdi de düşünüyorum perdeleri o renge uygun yaptırırım halılar da olur ama şimdi de düşünüyorum renkli renkli nevresimlerle uyum sağlar mı halılar perdeler yatak örtüsünü kullanmadıgım zamanlarda .

sizce nasıl sarı renk?

sarı dedığın gold ıse cok harıka olur
ama her nevresme uycak dıede cabalama ben hıc dusunmem uymazsa uymas
ama yatak örtumu gumus yada gold alcam kesın

gold sanıyorum canım üzeri de pullu.ayırrtım alırsam eger resmini çeker koyarım.

doğru aslında haklıısn yatak odamın halıarı perdelerini de kahveli bej li yaparsam uyumlu olur.

gunaydın çıtırlar
aybuer super olur cnm al al derım ben
nasılsınız kızlar bugun çok işim var yaa:(

Yuppiiiiiii hihoyyyt seçilecen inşallah hadi be minilyam.bize ordan el sallarsın inşallah

günaydınlar kızlar...
kız bundan bi sene önce başvurmuştum bı ay sonra cağırılmıştım telden aramışlardı beni ama gitmedim şimdi aradan epey zaman geçti düşün yine çağırıyorlar suan sms le çağırıyorlar.
canım benim bizdeki iş olsun öylesıne aşkımla farklı bir gün yaşıyalım hemde stüdyoyu görelım ıstedık hem belkı bakarsın ordaki yarışmacıları görürüz dedık.(ben hiç kaçırmadan izlerimde)
ama inşallah seçilirim kısss ordan slm yollarım sizeeee benii izlersiniz ahhh ahh hayaller işte napak hayaller olmasa yaşayamayız dime ama:jeyyar:

böcükcüm evet haklısın aslında haydan gelen huya gider derler ve ne kadar helal ne kadar haram bılemeyız..Allah bilir orasını (ama ben şöyle düşünüyorum sonucta o parayı bıze ıstemeden vermıyorlar onlarında kazancı oluyor anladın mı yanı hırsızlık yapmılar bıse yapmıolar..milli pıyango parası gıbı de deıl herkesın hakkı olupta baskasına para cıkar ondan alınan dıgerıne verılır ya hanı ama bu öle deıl dıye dusunuyorum yınede bılemem ):1no2:

bu aksam gidicem saat 19:00 mulakat var herkes dua etsın anacımmmdelikafadulden

Back
X