2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

minilyacım sende hkikaten neler almışın öyle :)) kız benm normal çeyizimi koymaya yer kalmadı,nereye koyuyorsn onları,düşün bidahaki ay elektrik süpürgesi vitrin içi falan alcam salonun bir köşesine koycak artık annem heryer doldu :(( yaa hiç sorma bana da demiyorlar mı öyle sinir oluyorum,geçen gün züccaciye ye gittim işte bişeyler baktım,ordaki kız da abimin arkadaşının ablası çalışıyor,çay seti bakıyordum,işte hisarın gösterdi ben aldım ama pişman oldum dedi,senin ne zaman dedi,işte ekim dedim oo daha çok varmş dedi,g.zekalı sinir etti beni,kendinde koca yok daha ortada,çay setini almış ama :)))

:roflol:
kııı senıde döverım sımdı haaa ne gusel ıste aldım aaaaaaaaaaaa kıskanma bakemdelikafadulden
baksana şaduman kızıl saçlı ve karadenız şivesıyle konusan dımı doru dıosun valla ben karıstırdım galıba:uhm:

dövme apla kıskandım sımdık gıder bulasık sungerı alırım:roflol:
ayy evt karıstrdın benımde kafamı karıstrdın haakafamçokkarıştı yaslı gadını sevmedım ben şadıment deıl mı la o kadının adı şadıman mı arabanın bı yerının adıda şadımanda kafam karıstı
o kızıl saclıyı sevdım 45 yasında
sıyah saclı olanda 47 bıde ıkıde bı dıokı ben genc gosterıyom alakası yok şadıman daha genc gosterıyo demı nan

aboww bızm gelın kızlar cok gergın sakın olun laa bıde sız gelınlık provalarını düşünün artık
ayy ben nışanlık provasında bıle heycandan gebercktım haa zaman ozmn bana hıc gecmemıştı aman demekkı gecıyomuş bı yıl olcak:delphin: allahım ınş o nışanlığımı gıymek kısmer olur amınnnn

minilyacım sende hkikaten neler almışın öyle :)) kız benm normal çeyizimi koymaya yer kalmadı,nereye koyuyorsn onları,düşün bidahaki ay elektrik süpürgesi vitrin içi falan alcam salonun bir köşesine koycak artık annem heryer doldu :(( yaa hiç sorma bana da demiyorlar mı öyle sinir oluyorum,geçen gün züccaciye ye gittim işte bişeyler baktım,ordaki kız da abimin arkadaşının ablası çalışıyor,çay seti bakıyordum,işte hisarın gösterdi ben aldım ama pişman oldum dedi,senin ne zaman dedi,işte ekim dedim oo daha çok varmş dedi,g.zekalı sinir etti beni,kendinde koca yok daha ortada,çay setini almış ama :)))

ayy sorma valla uyuz oluyorum öle demelerıne daha cook var dıolar ya moralımı bozuolar..neyse takma bence ekım oldugunuda kımseye soleme daha belırlı dııl de ben öle yapıorum mesela.
kız gercekten her yer dolu ben aldıklarımı kayınvalıdeme yolluyorum onların evınde kalıo temızlık urunlerı..bu ay basıda daha neler alıcam bak gör..
deterjan,vsss ama yazdım dolu alcagım seyler var alınca solerım sızekaydirigubbakcemile3

:roflol:

dövme apla kıskandım sımdık gıder bulasık sungerı alırım:roflol:
ayy evt karıstrdın benımde kafamı karıstrdın haakafamçokkarıştı yaslı gadını sevmedım ben şadıment deıl mı la o kadının adı şadıman mı arabanın bı yerının adıda şadımanda kafam karıstı
o kızıl saclıyı sevdım 45 yasında
sıyah saclı olanda 47 bıde ıkıde bı dıokı ben genc gosterıyom alakası yok şadıman daha genc gosterıyo demı nan

yok alkası yok beaa hareketlerınden bıle bellı edıoo yaşlı oldugunu:1closedeyes:

aboww bızm gelın kızlar cok gergın sakın olun laa bıde sız gelınlık provalarını düşünün artık
ayy ben nışanlık provasında bıle heycandan gebercktım haa zaman ozmn bana hıc gecmemıştı aman demekkı gecıyomuş bı yıl olcak:delphin: allahım ınş o nışanlığımı gıymek kısmer olur amınnnn

aminnnn....
kı ben delırcem haa valla işler bılıosunuz öle böle krız etkıledı o yuzden askımın ve benım patron yuklendıkce yuklenıolar daraldım zaten bıde onlarla uğrasıoruz..
askım cıkmayı düşünüoo sabret dıorum az kaldı evlenene kadar dur barı cok borc var bıde pıyasada ıs yok zaten patronlarda o yuzden yuklenıolar yaa..allah bıldıgı gıbı yapsın ne dıımmm:oklava:

aminnnn....
kı ben delırcem haa valla işler bılıosunuz öle böle krız etkıledı o yuzden askımın ve benım patron yuklendıkce yuklenıolar daraldım zaten bıde onlarla uğrasıoruz..
askım cıkmayı düşünüoo sabret dıorum az kaldı evlenene kadar dur barı cok borc var bıde pıyasada ıs yok zaten patronlarda o yuzden yuklenıolar yaa..allah bıldıgı gıbı yapsın ne dıımmm:oklava:

uyy çok kötu sabredın anacım az kaldı valla bılmem bızm iş var çok şükür ben karar verdım her ay 500 tl oduycem arcelıke 4 ay sonra bıtıyo ınş ee bu 500tl beım aylığın yarısından cok fazla ve bana cok az para kalıyo:delphin: ama sabretmem sart

uyy çok kötu sabredın anacım az kaldı valla bılmem bızm iş var çok şükür ben karar verdım her ay 500 tl oduycem arcelıke 4 ay sonra bıtıyo ınş ee bu 500tl beım aylığın yarısından cok fazla ve bana cok az para kalıyo:delphin: ama sabretmem sart

kız cok zor valla sabır sabır öle devam edıoz ıste işimi sevmesem devam edemem belkımm ama işimi sevıomm aynı sekılde askımda işini sevıoo..
suan iş bakmaya basladı ıns bulur baska işte cıkar su berbat yerden..benım yerım cok sukur o kadarda dııl yanı dayanılmayacak gıbı bı yer dııl..yanı 7 ay daha sabır edebılırım..zaten evlenmeme bı ay kala cıkıcam işten hazırlıklarla ılgılencem ayrıcana iş bakıcam bagcılar cıvarından inşş bulabılırım...
anlıcanız sabır sabır...7 ay bu işte sabretmem lazım...

en azından bi an önce kurtulursun cnm taksitinden.
bende bikaç ay sıkacam kndmi,sabredicem.eylüle kadar 3000 TL biriktirmem gerekiyo.oyüzden allahtan önemli çeyizlerimi almışım diyorum.bide anneme koltuk takımı alıcam 2sini biarada ödeyecğim bakalım.ilk kez uzun vadeli bi taksite giriyorum hayırlısı.

kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten,bende yılbaşı ikramiyesi alcam çok iyi geldi valla ,çünkü bu ay aldığım maaş direk beyaz eşyaya gidicekti :(( bu pazar gidicez k.validemle ,ben peşin alıcam çünkü bide onlara taksit yapmak istemiyrm,minilyacım ya bişi sorcam sen çamaşır mak.aldın mı aldıysan hangisinden aldın,karar veremyrm,onu beyaz mı alsam diyrum,çamaşır odam olcak çünkü hiç kimse görmycek onu zaten,banyoda falan durmuycak yani,8 kg luk alcam kesinde deviriyle,rengine karar veremdm.

günaydın kızlar nasılsınız bugün?

ben tam ev kızı modundayım bugün yemek ütü bulasık falan iş basına geçicem birazdan.bu ara zaman çabu geçiyr anlamıyorum ne zaman akşam oldu.

kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten,bende yılbaşı ikramiyesi alcam çok iyi geldi valla ,çünkü bu ay aldığım maaş direk beyaz eşyaya gidicekti :(( bu pazar gidicez k.validemle ,ben peşin alıcam çünkü bide onlara taksit yapmak istemiyrm,minilyacım ya bişi sorcam sen çamaşır mak.aldın mı aldıysan hangisinden aldın,karar veremyrm,onu beyaz mı alsam diyrum,çamaşır odam olcak çünkü hiç kimse görmycek onu zaten,banyoda falan durmuycak yani,8 kg luk alcam kesinde deviriyle,rengine karar veremdm.

canım bende cok düşünmüştüm beyaz mı gri mi die en sonunda gri aldık..ben arcelık 7 kılo grı 1050 TL ye aldım..
cnm bence hepsı grı olcak ya onuda grı al derım tabı sen bılın..benımde aslında beyaz hosuma gıdıodu camasır mak.sında ama sonra grı aldım ne bılım hepsı aynı olsun ıstedım..

günaydın kızlar nasılsınız bugün?

ben tam ev kızı modundayım bugün yemek ütü bulasık falan iş basına geçicem birazdan.bu ara zaman çabu geçiyr anlamıyorum ne zaman akşam oldu.

gunaydın cnmm..
ayy bende cok sevıorum ev temızlıgını helede son zamanlarda her aksam bulasık yıkar oldumm..pazar gunlerıde kendımı temızlıge verıorum dertlerımı unutuorum..kaydirigubbakcemile3

benımde 7 kg grı hııııh
aybuer bende uzun zmndr yapmıyorum ohh keyfıme dıcyek yok nasılsa evlenınce cok yapcam sımdılık yengem yapıyo annem yapıyo ben yasıyom:)

canım bende cok düşünmüştüm beyaz mı gri mi die en sonunda gri aldık..ben arcelık 7 kılo grı 1050 TL ye aldım..
cnm bence hepsı grı olcak ya onuda grı al derım tabı sen bılın..benımde aslında beyaz hosuma gıdıodu camasır mak.sında ama sonra grı aldım ne bılım hepsı aynı olsun ıstedım..

hmm ya işte kimse görmycekki gri mi beyaz mı diye birtek ben görcem,hani bir örnek olmasının bir önemi yok kimse görmedkten sonra,zaten birtek onu düşünyrm beyaz diğerlerini gri alıcam bir örnek olsun diye mutfakta,kesin 8 kg luk alıcam çünkü yorgan falan atıym istiyrm..off bilmyrm bakalım..

bende evde olsam ev işini çok seviyom ama annem çalışıyom diye bana elletmiyo bişi.bi akşam yemeğinde sofra hazırlamaya yardım ettiriyo,bide toplamaya. haftasonuda bnmki rahat bırakmıyo alıyo dışarı çıkıyos.ev işi yapamıyom.akşamları tatlı börek çörek yapıyom ama hafta bi mutlaka.bayılıyorum mutfakta durmaya.cokacimcoook boş oldukça el işi yapıyom.bitsin sizede gösteririm.kardşime kndme sevgilime görümceme atkı ördüm.şimdi ceket örüyorum kndme.görümce bi atkı daha istemiş.1tane daha örücem.kenar danteli başlamıştım.ördüye sardırınca kaldı o kenardakaydirigubbakcemile3

lady 8 kg cok buyuk deıl mı gordun mu hıc görünüş olarakta buyuk ben bı kez gordum ama nerde hatrlamıyom
hadı sende alda aramıza katıl bakım

nısan bende cok sevyom yemek yapmaya bayılıyom yaa ama örguden anlamam dantelden anlarım

lady 8 kg cok buyuk deıl mı gordun mu hıc görünüş olarakta buyuk ben bı kez gordum ama nerde hatrlamıyom
hadı sende alda aramıza katıl bakım

nısan bende cok sevyom yemek yapmaya bayılıyom yaa ama örguden anlamam dantelden anlarım

canm bizm evdeki 8 kg luk,ve nişanlım gitmedn önce de bakmıştık zaten hep 8 kg lulklara baktık,normal geldi bana,gözüm alışkın belkide blmyrum,ama yorgan battaniye yıkaması açısından çok rahat oluyor..
minilyacım çok iyi almışsın ya benm baktıklarım 1500 tl den aşağı değil ama tabi site de öyle yazıyor bilmyrm,tel.açıp sorcam şimdi,senin tam olark kodu ne.

canm bizm evdeki 8 kg luk,ve nişanlım gitmedn önce de bakmıştık zaten hep 8 kg lulklara baktık,normal geldi bana,gözüm alışkın belkide blmyrum,ama yorgan battaniye yıkaması açısından çok rahat oluyor..
minilyacım çok iyi almışsın ya benm baktıklarım 1500 tl den aşağı değil ama tabi site de öyle yazıyor bilmyrm,tel.açıp sorcam şimdi,senin tam olark kodu ne.

cnm bencede 8 al..ben aslında pısmanım 8 alsaymısım keske ama 7 de yeter bana..
cnm benımkının kodu 7104 SJS..
cnm banyoya koyucaksan bence beyaz al..ya bende kararsız kalmıstım ama grı aldım ya ben bosch unkını alsaydım kesın beyaz alıcaktım cunku boschta beyaz cok hoş duruooduu bıtmıstım ama ıste hepsı aynı model aynı renk dedı askım o yzuden ok dedım:asigim:

Back
X