Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aybuer merhaba iyi gezmeler
Kızlar bence en güzeli uzamadan evlenmek.ama önce ailesini iyi tanımak en brinci şart.bizde beraber büyüdük ama gel görki aileler işin içine girince herşey o kadar ters gidebiliyor.o kadar yıllık emeklerin herşey.sonra sende eski sen olmuyorsun.her iki tarafta aile etkisinde kalıyor.örf adetler aileler derken çift çok zor zamanlar yaşıyor.Allah yardımcımız olsun.başka diyecek bişey bulamıyorum
uzatmamanız ıyı olmus cnm aslında askımda yaza olsun ısterdı ama ben ıstemedım ekımde olsun dedım ya böle yaza cok yakın oluodu eksıklerımız kalırdı ve cok sıkısırdık o yuzden ekım bızım ıcın cok ıyı bır zaman oldugu ıcın ekımı sectık..
ayyy kızlarrr bugun şafakk 246 yanı 8 ay 4 gun off 5 gun sonra 7 aya dusucek hihoyyyt:sm_cool:
bak görüyomusun azalmaya başlıyo iştehihoyyyt aslında bizim de ekime kalabilirdi ama geçici bi süre kayınvalidemle yaşayacaz, mayısta kayınbiraderim de askere gidiyo...dedik ki madem ev işi tamam, çocuğun dağıtım iznine nikahı denk getirelim baria.s böylece bu yaza transfer oldum ben dekaydirigubbakcemile3
canım benim niye yanlış anlıyım:1hug: tabi ki zor olacak ama ben alışkınım zorluğa evelallah bu dönemi minimum sorunla atlatacağıma inanıyom:Saruboceq: ki zaten kayınvalidem ve kayınpederim de çook anlayışlı ve gerçekçi yaklaşıyo bu konuda..en nihayetinde onlar kız çocuğuna ben anneye hasret bi şekilde idare edecez gülüm
inşallah minilyacım, inşallah hiçbirimiz büyük sorunlarla boğuşmayız evliliklerimizde:Saruboceq:
inş..amin..:Saruboceq:
senın az kalmıs valla eksıkler neler senın sımdı?