2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aynen öyle aybuercim.hep sıkıntı.ben tatlı bi yanını göremedim nişanlı olmanın

bencede uzun sürmese cok ıyı olur sorunlar cıkıyor emın olun zaten allah bana bıdaha nasıp ederse ınş nışanlılık donemını kısa ısterım tabı karsımdakı ınsanı onceden tanıyorsam yanı flort zamanın uzun olmalı 1 yıl en az ozmn guvenebılırım ee ben evlenene kadar esya derdım baya azalır ozmn heemncık evlenmek ısterım

roselincm aynen ben de öyle biz senle dertleşelim aynı seylerii düşünüyoruz.

böcükcüm bencede kısa tutmalı nişan dönemini en iyisi.

aybuercim sen burda olsan dertleşiriz.neyse haftaya programın olmazsa dertleşiriz.ben çıkıyorum şimdi

Aybuer merhaba iyi gezmeler
Kızlar bence en güzeli uzamadan evlenmek.ama önce ailesini iyi tanımak en brinci şart.bizde beraber büyüdük ama gel görki aileler işin içine girince herşey o kadar ters gidebiliyor.o kadar yıllık emeklerin herşey.sonra sende eski sen olmuyorsun.her iki tarafta aile etkisinde kalıyor.örf adetler aileler derken çift çok zor zamanlar yaşıyor.Allah yardımcımız olsun.başka diyecek bişey bulamıyorum

evet cnm en ıyısı uzatmamak aslında bızde cok uzatmıs dıılız nısan aralık 14 te oldu ve ekımde gun aldık dugune..
benım ısyerımde aynı odayı paylastıgım bı kız vardı nısanlandı ha evlencek cıkcak ha evlencek (kendısınıde sevmıodum)tabı olayı sızınle baglamak ıstemıorumm sadece anlatmak ıstedım ıcın anlatıorum yanlıs anlamassınız umarım..
neyse evlenceklerdı fakat hep bı ay solenıodu o ay gelıodu ertelenıodu vss vss..
sureklı telde kavga etmeye basladılar son zamanlarda..bı ara nısan atıldı yıne gerı donuldu barısıldı..veee hep bana sey dıodu bak dıodu cıddı dusun artıq yasın geldı vss o sıralar ben evlılıgı takmıodum ve evlılık dusunmuodum acıkcası...bıde sey dıodu bana ben cıkıcam ısten sen devam edersın burda vss dıodu hep hayaller kuruodu ayy ben evlenınce şöle yapcam böle yapcam suan mı?ne mı oldu?
suan kendısı ısten cıktı ama evlenmedı hala ve suan telde konusmuslar sey demıs yaza evlenıom demıs (bence ımkansızzzzz bısey kı üzülüorumm sonucta ortada emek vardı kac sene bekledı kaç sene cıktılar)
ve hayat ne tuhaf sımdı ben gun aldım ve kısmetse ekımde evlenıcem onlarda suan net bı tarıh bıle yok..
ne tuhaf bılıomusun benım arkamdan konusuomus o kız şöle böle dıe evlenemez bımem ne?
ne olduuu sımdı dıorumm valla kımse buyuk konusmasınnn..

mesela biz de ilk başta bu sene söz nişan 2010 yazı düğün diyoduk ama hem benim ailem hem nişanlımın ailesi ve tabi ki biz uzasın istemedik...açıkçası yüzgöz olmaktan da korktuk çünkü yakınımda böyle örnekler çok..Allaha şükür şu ana kadar işlerimiz de rast gitti, pürüzler olsa da çözüldü...inşallah bu yaz evleneces:Saruboceq: darısı tümm sevenlerin başına efenimkaydirigubbakcemile

uzatmamanız ıyı olmus cnm aslında askımda yaza olsun ısterdı ama ben ıstemedım ekımde olsun dedım ya böle yaza cok yakın oluodu eksıklerımız kalırdı ve cok sıkısırdık o yuzden ekım bızım ıcın cok ıyı bır zaman oldugu ıcın ekımı sectık..
ayyy kızlarrr bugun şafakk 246 yanı 8 ay 4 gun off 5 gun sonra 7 aya dusucek hihoyyyt:sm_cool:

uzatmamanız ıyı olmus cnm aslında askımda yaza olsun ısterdı ama ben ıstemedım ekımde olsun dedım ya böle yaza cok yakın oluodu eksıklerımız kalırdı ve cok sıkısırdık o yuzden ekım bızım ıcın cok ıyı bır zaman oldugu ıcın ekımı sectık..
ayyy kızlarrr bugun şafakk 246 yanı 8 ay 4 gun off 5 gun sonra 7 aya dusucek hihoyyyt:sm_cool:

bak görüyomusun azalmaya başlıyo iştehihoyyyt aslında bizim de ekime kalabilirdi ama geçici bi süre kayınvalidemle yaşayacaz, mayısta kayınbiraderim de askere gidiyo...dedik ki madem ev işi tamam, çocuğun dağıtım iznine nikahı denk getirelim baria.s böylece bu yaza transfer oldum ben dekaydirigubbakcemile3

bak görüyomusun azalmaya başlıyo iştehihoyyyt aslında bizim de ekime kalabilirdi ama geçici bi süre kayınvalidemle yaşayacaz, mayısta kayınbiraderim de askere gidiyo...dedik ki madem ev işi tamam, çocuğun dağıtım iznine nikahı denk getirelim baria.s böylece bu yaza transfer oldum ben dekaydirigubbakcemile3

anladım cnm..valla cok zor kayınvalıdeyle kalmak cnm yaa sakın yanlıs anlama ama ben olsaydım aslaaa kıraya cıkardım genede asla derdım benımkıde bılıo bunu..
ben en güzel zamanımı kaynanamla beraber gecıremem valla kımse kusura bakmasın..
cnm demedı deme ne kadar iyi olursa olsun arana mesefa koycaksın valla ne kadar ıyı olursan yaklasırsanda senden kötusu olmaz bunu sakın unutma.
bak sımdı bıle dıomus kaynanam aramıo etmıo dıe ılk arıodum annecım annecım böle sevıodum sonra bısıler oldu sölemek ıstemıom suan...
ıste ondan sonra daha aramıom ısterse o arasın o kadar..tamam sevıorum bısı olsa yıne yanındayımdır annemdır babamdır ıkısıde..ıyılerdır kötu demıorum hatta cok sevıolar benı ama cokta ıclı dıslı olmak ıstemıorum artıq..yınede arada bı mesafe olsun ıstıorum artıq..

az yazın laa nasıl okuycam cokta işim var bugun banka odeme faaln benı unutman anacım

canım benim niye yanlış anlıyım:1hug: tabi ki zor olacak ama ben alışkınım zorluğa evelallah bu dönemi minimum sorunla atlatacağıma inanıyom:Saruboceq: ki zaten kayınvalidem ve kayınpederim de çook anlayışlı ve gerçekçi yaklaşıyo bu konuda..en nihayetinde onlar kız çocuğuna ben anneye hasret bi şekilde idare edecez gülüm

canım benim niye yanlış anlıyım:1hug: tabi ki zor olacak ama ben alışkınım zorluğa evelallah bu dönemi minimum sorunla atlatacağıma inanıyom:Saruboceq: ki zaten kayınvalidem ve kayınpederim de çook anlayışlı ve gerçekçi yaklaşıyo bu konuda..en nihayetinde onlar kız çocuğuna ben anneye hasret bi şekilde idare edecez gülüm

cnm inşallah senın acından bı sorun cıkmaz ıns senın dedıgın gıbı olur..
benım ablam bırlık gıtmıstı ıyı ınsanlar dedı ve onların ust katı cekme katı kendılerı yaptılar vede yapılana kadar dedıler bırlık oturalım ne olcak dedıler neysem ıste ablam hep agladı yanı..kayınvalıde kaynata ıyılerdı cok sukur ama eltısı gelıodu gorumcesı vss yıyolardı cııolardı pıslıgını temızlıodu bıde cok bılmıs olduklarından ablam bıde sessızdı cok sorun yasadıgı ıcın benı asla vermezler öle..tabı sonucta suan ablam rahat evı yapıldı cekme katı cok guzel yaptılar..ama sonucta ılk zamanları öle gectı..
ınsallah sorun cıkmaz cnm cım yaa:Saruboceq:

inşallah minilyacım, inşallah hiçbirimiz büyük sorunlarla boğuşmayız evliliklerimizde:Saruboceq:

inş..amin..:Saruboceq:
senın az kalmıs valla eksıkler neler senın sımdı?

canım şimdi yatak odası en büyük eksiklik, bizde kız tarafı yapıyo..beyaz eşyalar tamam. yorgan yastık falan yok:roflol: tabak çanak çatal bıçak gibi eşyaları evlendikten sonra yavaş yavaş alacam kenara atacamhihoyyyt

Back
X