Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar,yeni evliler topiğinde yazıyorum,bende 2008 sonbahar gelinlerinden oluyorum.hepiniz sonbaharda mı evlenecek,hazırlıklar nasıl gidiyor:dance:
minilya neyin var,üşütme mi,ilaçların iyi gelmiş olması gerekiyor şimdidenkızlar gunaydın iyileşiceme gunden gune daha cok hastalanıorum sımdıde ates ates yanıorum basım agrıo her yanım yanıo bogazlarım şiş yıne doktordan gelıorum ılac yazdı muayene ettı gecmezse ıstıraat verıcem dedı((
minilya neyin var,üşütme mi,ilaçların iyi gelmiş olması gerekiyor şimdiden
cnm yaa hazırlıklar henuz baslamadı mayıs hazıran gıbı baslıcak..
sonbahar gelını olarak tecrubelerını anlat hele?
bu arada bugun kemerde yerımızı ayırtıoruz erken rezervasyondan yararlanıcaz ıns..
kemer hotel LA MERhihoyyyt
ya ınanırmısın ılaclar ıyı gelmedı daha fenayım sımdı soledım doktora farklı ılaclar yazdı bogazıma baktı offf enfeksıyon kapmıssın dedı cok kötu dedı ıkı gun bu ılacları al dedı yıne yanıma gel dedı((
cok kotuyum ya her yerım yanıo ve agrıo hele de basım ınanırmısınız suan bengay dıe bı krem var onu surdum normalınde ıs yerınde kokar ama kokar mokar banane ben cok kötuyum((
minilyacım geçmiş olsun yavrucum dikkat et kendine yaa üzüldüm:1hug:
dirim, sen de hoşgeldina.s. arkadaşlar sonbahar da evlenecek inşalah ben de aslında eylül 26 istiyodum ama aralık 12 ye ertelendi...hayırlısı olsuna.s burdaki arkadaşlığı çok sevdiğim için bu topiğe yapıştım bırakmıyorum:roflol:
canım kemeri bilmiyorum ama bazı oteller denize sıfır değil,kıyısı bile yok,aradan yol geçiyor.nasıl bir otelmiş,resimlerini gördün mü?ne kadara geliyor.
nelerden bahsedeyim hele sen söyle
mesela benim düğünümün olacağı gün hava güzeldi,bence ekim güzel bir ay evlenmek için,ne çok soğuk nede çok sıcak.
minilyacımm geçmişşş olsunnnnn hala düzelmedin miiii canımm yaa
minilyacım geçmiş olsun yavrucum dikkat et kendine yaa üzüldüm:1hug:
dirim, sen de hoşgeldina.s. arkadaşlar sonbahar da evlenecek inşalah ben de aslında eylül 26 istiyodum ama aralık 12 ye ertelendi...hayırlısı olsuna.s burdaki arkadaşlığı çok sevdiğim için bu topiğe yapıştım bırakmıyorum:roflol:
canım benimde boğazlarım iltihap kapmıştı,ilaçla ancak 5 günden sonra düzelebildi.,bengay burnuna iyi gelir,ama biraz kokar tabi kaydirigubbakcemile3