2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

verrım cnm ne demek ama suan kapattım ıstersen acınca eklerım yaz sen ekle benı kabul ederım cok öptum

gunaydın
bende hastayım halam geldı senağlama
ama dişim gectı -tatlicadiarzu- ben bıseycık anlamadım
offf aksam olsada gıtsek

hoşbuldum balım
kısslar şafak kaç ???
bu arada düğün tarihlerimiz yazmaya ne dersiniz herkes yazsın da bi liste yapalım şekerler

ben evlenmek ıstıyom artıkkaydirigubbakcemile3ama korkuyomda
neden dıyceksınz
sımdık aılede bı sorun oluyo cok basıt bı ornek
amcam babamlara sızın bıze 6bın tl borcunuz var dedı baktık basımız belaya grcek verdık napak ablamdan borc aldık bırazda babam ekledı:delphin:hac paraları gıttı
zaten hacda cıkmadı
neyse herkes evlı kocasını karısını alan kenara cekılıyo ben bekarım hadın oden bakım :delphin:off yaa sıkıldım ıyıce

10.10.2009 => The_lady_legend
11.10.2009 => elisaa
12.12.2009 => dasilvadido
hihoyyyt

böcük kuzum üzme kendini amcana neden verdiniz cnm yaa o parayı ben çok detay bilmiyorum tabi ama alışınca yine isteme olasılığı fazla

yok cn napalım huzursuzluk yaratıyorlar
bela işte bulascak ya
babam koyde beledıye baskanını ve buyuklerı cağırıp onların sahıtlığınde vercek parayı bıdaha ısterse canından olcak korkar ıstemez
hemm yasadığı ev bızm atarız onu dısarı

merhaba kızlar nasılsınız?

bugün hiç keyfim yok cnm sıkılıyor hiç bişey yapsım yok...

işi de kabul etmeyeceğim nişanlım da istemedi ama kadını arayıp ne desem düşünüyorum hiç hayır diyemem...

böcüğüm eekledim seni dün akşam sonu ay oln msn benimki :)

ohh düğün tarihlerinizi yazmıssınız benim yok daha tarihim uzadıkça canım daha çok sıkılıyor :(

Merhaba kızlar naparsınız bende alerji ilacı almıştım gece gene sarhoş gibiyim başımda bi ağırlık var sorma öyle işte :)
Bana dua edin zaman yaklaştıkça herşey çapraşıklaşıyo.problemler çıkıyo
Aybuer canım madem o kadar geniş bi saha bi bayan için çok zor bir iş bencede kabul etmmekle iyi yapmışın bide yollarda helak olacaktın.
Öptüm hepinizi

Back
X