2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin aybuercim:1hug:
valla ben iyiym çok şükür yoğunluk had safhada yine..
hediye konusunda da ben olsam ben de yatağına bırakırdım heralde böyle bi durumdaopuyorumnanaktan

kızzlarr ev kızı olaraktan bugun mutfak sıram bendım :))
tazen fasulye,nohutlu pilav ve corba yaptım , tatlı olarakta muhallebi yaptım (tamamen doğal ,hazır değil ) ama şekeri az gelmıs gibi yaa uff .. bide taze fasulyenın içine seker katmayı unutmusum bide dudukluye koymustum , onuda pişince kapatmayı unutmusum (buraya oturunca unuttum) neysekı annem kapatmıs yoksa yemegide yakacaktım heee

kahvaltıdan sonra basladım hemen fasulyelerı ayıklamaya :)) yoksam nası yetıstırem ;-)
yaa ınsan unuturmu mutfak işini ev işini ben unutmusum valla.. giderek ogrencem bakalım ::D:D

misafir gelcek birazdan çıkmam gerek :)) kısır yapacam sonaa.. canınız kalmasın bakemmm :)

opuyorum kendınıze iyi bakınn a.s. a.s.

kızlar nasılsnız ?

geçmişi okuyamadım ...yeni okucam...böcükcüm hayırlısı olsun cnm ben de arada bakarım sana nişanlık...ayy ne güzel yaa gelinlik nişanlık bakıosunuz.

bugün askımın doğum günü ama yine 11 e kadar çalışacak.napsam bilmiyorum hediyesini alıp yatagına koymak istiyorum film yaptım b de...

ıyyız senhihoyyyt
ssaol cnm :utangac:
bencede yatak fıkrı cok guzel olur

dıdemım cok yoğun yaa:teselli:

abba h geldın cnm
hayrlısı olsun evt benım ıcın 1 haftann onemı yok ama benımkıne zor gelıyo:delphin:
altın düşmemişkı aynı ben gecen hafta sordum hala 78 demekkı
bızde dün yüzüklere baktık bı türlu beğenemedımkaydirigubbakcemile3
aksma patronun yığenı durdu durdu tam askım aşağı geldı benı almaya benı bekle dedı 20 dk bekledık askım sıkıldı yukarı cıktı kolumdan tuttu gıdıyok dedı aldı götrdu benı burda calısmamı da ıstemıyoopuyorumnanaktan
ama ben dıom baska yerde belkı rahat olamam neyse
tektaş beğendı senı sevıyorum yazıyo ama kalın almadık
tekta alcaz söz yüzüğü ve bıleklık alcak bana bende kendıme bıleklık alcam taşlı ınce bısey babama vercem babam taksın:utangac:
stresten mı ne sıvılcelerım cıkıyo
ben kabarık ıstıyorum nışanlığı gelınlık gıbı ve turkuaz renk dusundum cnm yada fusya ama turkuaz ağırlıklı olsun dıyorum
sanada kolay gele ev gızı:jeyyar: annen olmuycak ılerde aman ınsan bellı sure sonra alısıyo sureklı ev topla temıslık yemek dıyceksın sıkılırsın belkıde
çalısır mısn evlenınce pekı
ha bıde benımkı tutturdu sana takılrımı taktıktan sonra alnından öpcem nan yok dıom ınat edıyo ıresıl etcek benı:utangac:

abba h geldın cnm
hayrlısı olsun evt benım ıcın 1 haftann onemı yok ama benımkıne zor gelıyo:delphin:
altın düşmemişkı aynı ben gecen hafta sordum hala 78 demekkı
bızde dün yüzüklere baktık bı türlu beğenemedımkaydirigubbakcemile3
aksma patronun yığenı durdu durdu tam askım aşağı geldı benı almaya benı bekle dedı 20 dk bekledık askım sıkıldı yukarı cıktı kolumdan tuttu gıdıyok dedı aldı götrdu benı burda calısmamı da ıstemıyoopuyorumnanaktan
ama ben dıom baska yerde belkı rahat olamam neyse
tektaş beğendı senı sevıyorum yazıyo ama kalın almadık
tekta alcaz söz yüzüğü ve bıleklık alcak bana bende kendıme bıleklık alcam taşlı ınce bısey babama vercem babam taksın:utangac:
stresten mı ne sıvılcelerım cıkıyo
ben kabarık ıstıyorum nışanlığı gelınlık gıbı ve turkuaz renk dusundum cnm yada fusya ama turkuaz ağırlıklı olsun dıyorum
sanada kolay gele ev gızı:jeyyar: annen olmuycak ılerde aman ınsan bellı sure sonra alısıyo sureklı ev topla temıslık yemek dıyceksın sıkılırsın belkıde
çalısır mısn evlenınce pekı
ha bıde benımkı tutturdu sana takılrımı taktıktan sonra alnından öpcem nan yok dıom ınat edıyo ıresıl etcek benı:utangac:

kıss benım tek tasım yok valla hiçte aklıma gelmedi ama sonradan igneleme laflar çok geldi nısandan sonra hatta halen devam edıyor yakınlarım tarafımdan ''bak 400e dusmus artık x sana tektas alabılır ucuzlamıs 'die.. çok sınr oluyorum boyle dıyenlere , benım nişanım çok acele oldu 2gun sonra belli oldu oyle diyem oyuzden sadece set alındı bana tektas hiç aklımıza gelmedi,söz -nişan bir oldu..
yanı sımdıden sızın boyle seylere bakmanız iyi olmus birde ,sevgılını kaale alsan iyi olur 1hafta sonra nısan yapabılırsınız yanı.. banada oyle dıyrdu ben ınanmıyordum istemeden bi hafta sonra nısan dedi inanmadım şaka yaptı sandım.. 2gun önce aradılar nısan yapcaz kararlıyıss bizz şookkk :1shok: :1shok: hemen alelacele bi yer tuttuk sadece yakın akraba cagırdık okadar kendi aramızda oldu calgıcıda tutmadık laptondan 2 araba haporlarına bagladık tamam :)))

kısacası tatlım senın senınkının dedıklerını ciddiye al benden demesi :ecrin_bebek: şakkıdı
beyendıklerınızı as ck kafamda hayal ettım opuyorumnanaktan çok guzel iyi yapmısınız bitanemm hihoyyyt hihoyyyt alcaklarını iyi gunlerde takınırsın böcüğüm.. opuyorumnanaktan
hee zaten 78mıydı :)) demek artık pek dusmeyecek :delphin:
yaa ne bılım para zor kazanılıyor sonucta maas kartını bana verdi ama dıyorum yanı para kazanmak için ailesidn benden ne kadar uzakta okyanusun bi ortasında ekmek parası çalışmak zorunda .. ben o karttan sadece ihtiyacım olunca harcınıyorum oyle har verip savurmuyorumn acıkcasu (pinti diceksınız belki ama bu boyle sonucta)
bende calısacagım canım ama once evımın bi tadını çıkartyım yaa ;-) 2yıl musadem var eşim tarafından sonra kppsye calısacam en iyisi devlet memuru su zamanda ozellıkle.. ya bölumum maliyeci olcam yada muhasabe ci ole işte..
turkuvaz sana daha çok gider bence..ben bi boş vaktımden netten ındırp buraya yuklerım okişş ;-)
stres yapma bakem relax olll hersey çok guzeell olacak rüyaa gibi oyle dusun sakın ol (diyene bak delikafadulden )
sen evlenınce calısmaya devam mı yoksa :jeyyar: :jeyyar: senı sahıplenmesı çok guzel böcügümm zemuszemus
nikahtan sonra öp deseydın kıss delikafadulden

kızlar nasılsnız ?

geçmişi okuyamadım ...yeni okucam...böcükcüm hayırlısı olsun cnm ben de arada bakarım sana nişanlık...ayy ne güzel yaa gelinlik nişanlık bakıosunuz.

bugün askımın doğum günü ama yine 11 e kadar çalışacak.napsam bilmiyorum hediyesini alıp yatagına koymak istiyorum film yaptım b de...

çok iyi fıkır canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nice mutlu yılara diliyorum :lepi:

neyse enıste artık yüzgörumlüğü alır tektaşı he:jeyyar:
ya olmasada olur benım ıcın farketmes o alcam dedı zaten pahalı seylerı suan aldrmam nışandada alcak
anam yok bu altının düşeceği yok dun bı söz yüzüğü 70 tl eskıden olsa 40 tl alırdın mısal

yok cnm ne pıntı cımrı dıycem en ıyısını yapıyorsun öncelık ıhtıyaclar tabı şart ayy ne zor senınkının işide ya allah kolaylık versın
nan bıde senın basına ne geldı profılde okudum aama anlamadım-tatlicadiarzu-gecmıs olsun dıyım

benımkının dedıklerını hep cıddıye alıyorumzaten bıde ctesı kapalıçarsıda bakalımda karar vercez alcaz
ayy demez mı bak ıstemede söz olsun amma acele edıyo haa babam hemen vermezkı 1 2 gun sonraya verır kaydirigubbakcemileartık benımkı dayanırsa :jeyyar:
senınkıde amma acele olmuş cnm nışannı hemen yapmışsınız bız söz olsun hemen ben baslıycam kıyafetımı dıktrmeye sonrada yerı tutcam sonra bazı markalardan ona kozmetık urunlerı alcam bohca için gercı bırlıkte cıkılcak aılecek ama olsun cok görunsun cok olsun kendımede alcam askım aldı dıycem:jeyyar:
neyse cnm sen gel bana msj at devam ederız konusmaya kolay gelsın sana

neyse enıste artık yüzgörumlüğü alır tektaşı he:jeyyar:
ya olmasada olur benım ıcın farketmes o alcam dedı zaten pahalı seylerı suan aldrmam nışandada alcak
anam yok bu altının düşeceği yok dun bı söz yüzüğü 70 tl eskıden olsa 40 tl alırdın mısal

yok cnm ne pıntı cımrı dıycem en ıyısını yapıyorsun öncelık ıhtıyaclar tabı şart ayy ne zor senınkının işide ya allah kolaylık versın
nan bıde senın basına ne geldı profılde okudum aama anlamadım-tatlicadiarzu-gecmıs olsun dıyım

benımkının dedıklerını hep cıddıye alıyorumzaten bıde ctesı kapalıçarsıda bakalımda karar vercez alcaz
ayy demez mı bak ıstemede söz olsun amma acele edıyo haa babam hemen vermezkı 1 2 gun sonraya verır kaydirigubbakcemileartık benımkı dayanırsa :jeyyar:
senınkıde amma acele olmuş cnm nışannı hemen yapmışsınız bız söz olsun hemen ben baslıycam kıyafetımı dıktrmeye sonrada yerı tutcam sonra bazı markalardan ona kozmetık urunlerı alcam bohca için gercı bırlıkte cıkılcak aılecek ama olsun cok görunsun cok olsun kendımede alcam askım aldı dıycem:jeyyar:
neyse cnm sen gel bana msj at devam ederız konusmaya kolay gelsın sana
ayy ancak yazıyorum tatlım yaa mısafırler yenıce gıttıler,annemde tutturdu 11de kapıcam pc yi kapamassan fişi cekcem dıyodaa hade hayırlısı ;-) ozaman kadar benım bunları sana yazmam gerek :))
yok kıss asla demem tek tas al dıe ıcınden gelsın ölee ,zaten sen demessın bu daha guzel onun istemesi yani.
benım söz-nişan bir olduguna alyans alındı bitek atasaydan özel yaptırttık oda tektası gectı fiyatı :)) agustosun basında benım yuzuk 700tl idi ama biz araya aracı koyduk su bu bı pazarlık ettık 500e kadar dustuler ölee işte .beyaz altından resmını koyarım buraya .. gercek pırlanta olmasada etrafında 52adet tası var :))
Allah hepimize gecımdırlık versınde bunlar faso fiso valla.. ama olmasada olmuyor işte :))
sağol canım benımm aminnnn , işleri zor valla eniştenın ;-) :Saruboceq:
bugun bize gelenlerle actık sandıgı bakındık ,ayarladık..bohcaya,kına gecsınde dagıtılacaklar ve kendım kullancaklarımı ayıkladık .. ayy fenalıkk geldii vallaa....
:)) en iyisini yapıyorsun canım yaa bazen aşkıma çok yuklenıyorlar bu konuda kıyamıyorum bende,benım aldıklarımıda aşkım almış gibi gostertiyom napıyım yaa..
ben anlayamadım zaten su bohca işini en basta iki tarafta yapmıcas dedi sımdı harıl harıl bohca işine koyulduk anlamış değilim yani..

hersey gonlune gore olsun tatlım..insallah hiç bisey içinde ukte kalmass :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar:
hoşbuldumm abbacım amiiiiinnnnn diyorummm darısıı tüm evlenmek isteyenlerin başına (:
neler yapıyosun ,ceyız hazırlıkları nasıl gidiyor opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınlar...a.s.
didemim bişey kalmamış canım,zaman çok çabuk geçiyor.dün nişanlımla konuşuyoruz,bir arkadaşımız var temmuzda evlenicek,ya diyorum hiçbişey kalmadı 1 ay,sonra düşündüm de ,benmde 1 ay dememe çok az kaldı.opuyorumnanaktan bi bakmışın canm düğünümüze 1 hafta kalmış diycez inşş.Allah iizn verirse:Saruboceq:

günaydınlar...a.s.
didemim bişey kalmamış canım,zaman çok çabuk geçiyor.dün nişanlımla konuşuyoruz,bir arkadaşımız var temmuzda evlenicek,ya diyorum hiçbişey kalmadı 1 ay,sonra düşündüm de ,benmde 1 ay dememe çok az kaldı.opuyorumnanaktan bi bakmışın canm düğünümüze 1 hafta kalmış diycez inşş.Allah iizn verirse:Saruboceq:

hoşgeldin esracım öyle hakikaten...Allahın izniyle bizlere de az kaldı:Saruboceq:
böcük nerde bakim geldi de ben mi görmedim yoksa

gunaydın geldım geldım anca telı kapattı uşak:kedi:
dıdemcım cok az kalmış bakarsın senden önce ben gıderım he:jeyyar:
lady h geldın cnm off harbı zmn cabuk gecıyo
askama benımkı gelcek ablama gtcez

abbacım olsun ya içinden gelınce alsın bı seyı al al dersen o alınan şeyı pek önemı kalmıyo ben al demeden zaten o düşünüyor saolsun
sızınde ne mısafrmış hee masallah saat kac olmuş
bende bastan konuşcam nışan alısverısıne cıkarken sadece uşağumla bana bohca alcaz ben sonra onun aılesıne yapcam onuda düğünden sonra aıle zıyaretı sırasında vercem hem boş gtmemış oluruz deıl mı

böcük hoşgeldin gülüm
valla bu gidişle hayırlısıyla sen ayakkabına yazacan bizim ismimizi heee:roflol:

yok cnm nerdeee ama beımkındekı aceleyı sorma ya dıe ev tutam esya alam hemen nıkah yapak uğrasmayalım:roflol: içimden çüş dedım

hey maşşallah damat beye bak:roflol:

benı alıpkaydirigubbakcemile gdııyo valla brı dur desın
suan yolda ayvalıktan cıktı aksam 8de burda olcak
yaa jakamende cok guzel takımlar var ona gomlekle kravat almak ıstıyorum kol düğmesı falan ınş bu hafta para alırzda alırım

benı alıpkaydirigubbakcemile gdııyo valla brı dur desın
suan yolda ayvalıktan cıktı aksam 8de burda olcak
yaa jakamende cok guzel takımlar var ona gomlekle kravat almak ıstıyorum kol düğmesı falan ınş bu hafta para alırzda alırım

inşallah böcümmm
ay ben de heyecan yaptım burda hee en az senin kadar hem deopuyorumnanaktan

inşallah böcümmm
ay ben de heyecan yaptım burda hee en az senin kadar hem deopuyorumnanaktan

suan bende ölebısey yok ama 27 sı olsun ayın 3.5 atcaz kesın en cok babamdan cekınıyom off anam off aklıma geldıkce delırcem
bu pazar akrabalarına gtcez haftaya h içi yanı elbıse falan almamız lazım
ayy bıde bana dıo cıcek ve cıkolatayı sen beğen ben alırm ayırtıralım dıo
bende ıstemede sırf kırmızı guller ıstıyorum sözde ıse sahte ama cok kaba olmayan bı cıcek nasıl sence

Back
X