2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

senle aynı kuzum bi kaç gün fark ediyor
senin 10 ekim dimi
bnm de 9 ekim kendi memleketimde düğünüm
11 ekimde de nişanlımın memleketinde olcek inş.

nehır h geldın cnm
off moralım bozuk aksam ben onu arayıp uyku sersemı 2 dk konuşmuşum ama hatrlamıyom acep kötu bısey dedım mı dıe kendı kendımmı yedım aradım sordum demıyo
nan benı mı kandırıyon dedım demıyo ayy delırcem hee

lady 2.guzel

senle aynı kuzum bi kaç gün fark ediyor
senin 10 ekim dimi
bnm de 9 ekim kendi memleketimde düğünüm
11 ekimde de nişanlımın memleketinde olcek inş.

evet canım 10 ekim..
benim tam senin iki düğünün ortasındakaydirigubbakcemile3

böcüğüm fikrin için sağol canım.bence sana şaka yapıyor,uyku sersemi bile olsan,niye kötü bişey söyleyesin ki..

esracım valla gelınlıklere bıdaha baktım ozmn kafam ı deıldıde sımdık daha ıyı yorum yapem

1.gelınlığin aslında cok hoş ust kısmı sana sade gelıyo ama bence cok hoş azcık bıde taş koysan guzel ama alt kısmı guzel deıl
benım beğendım bı nışanlık vardı onun alt ksmı aynı böleydı fakat o tuller dık duruyordu ozmn daha bı hoş daha bı kabarıktı

2.gelınlığın ust ksmı gercekten hoş askısız daha bı hoş olur ama etek kısmında bellı değişıklıkler sart sen cok kabarık sevmıyon sanırsm ama bence kabarık olmasada altının değişmesı gerekıyoo

suan cok rahatladım şaka yapmış bana ohh bee
annemlede konustum 27sınde gelıyolarr kaydirigubbakcemile2
benımkıde cok sevındı ohhhh bee:nazar:

nan nehır küsüm sana :umursamaz: nan gel demesem topıce bılem gelmıycen hee:mymeka:

şaka yapmış ama harbı ben baktım tele 2 dk konuşmuşuz ama ne valla hatrlamıyom ama bu benım huyum uyku sersemı hatrlamam
bıdaha mı tube

nan nehır küsüm sana :umursamaz: nan gel demesem topıce bılem gelmıycen hee:mymeka:

şaka yapmış ama harbı ben baktım tele 2 dk konuşmuşuz ama ne valla hatrlamıyom ama bu benım huyum uyku sersemı hatrlamam
bıdaha mı tube

Yaaa geldim iştee böcüüm benim..tatlı böcüüümmmkaydirigubbakcemile2
Canım skkın birazcukta:çok üzgünüm:
Geçsin daha çok gelcem yavrum..

aman bende mısafırı hıc sevmemkaydirigubbakcemile3 yok yok gelsınler tabe
ohhh hamam sefası he ben bıkez gırdım ve anında cıktımkaydirigubbakcemile cunku sıcağı pek sevmem ya ben darlanırım
yün yatak mı ayy hıc sevmem he anneme dedım bana sakın öle yorgan yatak neyım yapma ıstemem
kaz tüyü ıkı yastıkkı ben yastıkta hıc yatamamkaydirigubbakcemile3 mısafr ıcın sonra bıkac normal yastık cok harıka hazr yorganlar var onlardan alırız tmmzemuszemus
akşam gelınce konuşak he bu aksam kk ya gelırım ınş cunku askım dun vardı gıremedım bugun yolda gelrım

:)) kıs öle deme eger sevdıklerınse sorun değilde bide sevmedıgın biriyle ozaman daha kötü saatler hiç gecmıyor yani.. bide soyle gelen kadın kendını senle bir tutsa ve esının yanında ohhoooo ben evlendım bebegım oldu kucagıma aldım sen halamıııı bekarsınn diee laf sokusturmalarına cidden ev sahıbı olarak insan zor katlanıyor..
sonucta herkesın nasibi bir kesılmemıskı...
bende dedım verme bana yun yorgan alcam ama yastık ve yatak almıcam.. silikon yorgana alısık değilim maalesef..yazın terletıyo kısımnda usutuyo beni..
hamama alışıgız bis tatlım..eskısehırlı olupta hamam bilmeyen çok azdır..
ama sıcagıda carpıyor adamı buda dogru yani..
ayy canım Allah kavustursun. sag saglim gelır ınsallah.. :Saruboceq: tmm böcüğüm..
ee ablasıyla tanıstınısmı? çok fala takıp edemiom yaa yaz olunca hep iş yapıos ,nete girişimde az oluyor yani.kaydirigubbakcemile

:)) kıs öle deme eger sevdıklerınse sorun değilde bide sevmedıgın biriyle ozaman daha kötü saatler hiç gecmıyor yani..

bazı yerlerı sıldımkı cok kalabalık olmasın dıe yazının
benıde götursen hamama ne ıyı olurzemuszemuszemuszemus ohh
bende almıycam zaten sılıkon kaz tüyü yada diğer yorgan yastık turlerınden alcam
alcam dedıkce bu ceyıs hıc azalmıyo ya hala alcam dıom mafoldumben offf
yok cnm ablasıyla tanısamadık kısmetse bu pazar:Saruboceq:
gecen geldığınde saat 8dı 10 da tekrar yola cıkması gerektı 1 saatlık zmn yetmesdı sonra benı aldı azcık kuyumculara baktık eve bıraktı öle yanı
pzar gunu kıyafetede bakcaz
aksam bızdeydı sıyah abıyem vardı cok açık olmas dedıımsede dınlemedı kendı gözuyle gordu evt olmas ben sana alcam dedı uşak bende alma demedım
bıde bugun bı bıleklık beğendım onu sorcam cok hosuma gıttı ınce taşlı cok zarıftı

bazı yerlerı sıldımkı cok kalabalık olmasın dıe yazının
benıde götursen hamama ne ıyı olurzemuszemuszemuszemus ohh
bende almıycam zaten sılıkon kaz tüyü yada diğer yorgan yastık turlerınden alcam
alcam dedıkce bu ceyıs hıc azalmıyo ya hala alcam dıom mafoldumben offf
yok cnm ablasıyla tanısamadık kısmetse bu pazar:Saruboceq:
gecen geldığınde saat 8dı 10 da tekrar yola cıkması gerektı 1 saatlık zmn yetmesdı sonra benı aldı azcık kuyumculara baktık eve bıraktı öle yanı
pzar gunu kıyafetede bakcaz
aksam bızdeydı sıyah abıyem vardı cok açık olmas dedıımsede dınlemedı kendı gözuyle gordu evt olmas ben sana alcam dedı uşak bende alma demedım
bıde bugun bı bıleklık beğendım onu sorcam cok hosuma gıttı ınce taşlı cok zarıftı
gell kıss sen istersınde ben senı goturmezmıyım hamama..zaten ben gelın hamamı yapıcamm ozaman gelsen daha iyi olur senlıklı gecer ;-) biri elien darbuka alıyor hamamda takunyaları giyen sakkıdı sakkıdı oynuyor çok eglenceli geciyor yani :)) zemuszemus zemuszemus zemuszemus
gec olsunda guc olmasın böcügüm..herseyın hayırlısı..
alsın kızz içinden geliyorsa alsın ;-)
ohh ohh herseyı gonlune göre olacak insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gell kıss sen istersınde ben senı goturmezmıyım hamama..zaten ben gelın hamamı yapıcamm ozaman gelsen daha iyi olur senlıklı gecer ;-) biri elien darbuka alıyor hamamda takunyaları giyen sakkıdı sakkıdı oynuyor çok eglenceli geciyor yani :)) zemuszemus zemuszemus zemuszemus
gec olsunda guc olmasın böcügüm..herseyın hayırlısı..
alsın kızz içinden geliyorsa alsın ;-)
ohh ohh herseyı gonlune göre olacak insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ahh yakın olsak hemen damlardım yanına
anam bı rahat vermıyokı yazam şuraya kovulcam hem telde hemde nette takılmaktan
ayy bıde düğünü ocak ayında ıstıyormuş:1shok: ben galıba delırcem bunun bu hızına yeıtsmek mumkun deıl he:tomato:
pazar gunu gelsın hemen gezelım alırsam hemen resmını cekerım bıde ben ona gomlek ıle kravat ve kol düğmesı alcam suprıs edım az:kedi:
ya bıde bısey dıycem ılla banada ceyıs lıstesı cıkar dıo aksam bızdeyken benım lısteme bakmışta ohh dıo bısey kalmamış he dedım sen öle san-tatlicadiarzu-
sımdık düşünüyom ıkı debır soruyo lıstem hazr mı dıekaydirigubbakcemile3
senınkı ne aldı cnm
bız yatak odasını yemek odaısnı tv unıtesı oturma grubu ve köşe takımını aynı mağazadan almak ıstıyoruzkı uygun olsun aldoradan beğendım ama pahalı gıbı:gitme: gala mobılyadan olabılır hepsını 6bıne hallederız yatak odasını ben alcam zaten
buzdolabı tv alcak ankestra set alırsak fıftı fıftı olcak eşıt mıktarda oduycez
halılar perdelerde onun daha baska neyy ya onu dşünuyorum

zarifim senin adına çok seviniyom, mutlu oluyom bizler de yabancı sayılmayız ama çok da dile getirme yevrum şu gelişmeleri yaa nazar olacak diye korkuyorum:1hug:

ahh yakın olsak hemen damlardım yanına
anam bı rahat vermıyokı yazam şuraya kovulcam hem telde hemde nette takılmaktan
ayy bıde düğünü ocak ayında ıstıyormuş:1shok: ben galıba delırcem bunun bu hızına yeıtsmek mumkun deıl he:tomato:
pazar gunu gelsın hemen gezelım alırsam hemen resmını cekerım bıde ben ona gomlek ıle kravat ve kol düğmesı alcam suprıs edım az:kedi:
ya bıde bısey dıycem ılla banada ceyıs lıstesı cıkar dıo aksam bızdeyken benım lısteme bakmışta ohh dıo bısey kalmamış he dedım sen öle san-tatlicadiarzu-
sımdık düşünüyom ıkı debır soruyo lıstem hazr mı dıekaydirigubbakcemile3
senınkı ne aldı cnm
bız yatak odasını yemek odaısnı tv unıtesı oturma grubu ve köşe takımını aynı mağazadan almak ıstıyoruzkı uygun olsun aldoradan beğendım ama pahalı gıbı:gitme: gala mobılyadan olabılır hepsını 6bıne hallederız yatak odasını ben alcam zaten
buzdolabı tv alcak ankestra set alırsak fıftı fıftı olcak eşıt mıktarda oduycez
halılar perdelerde onun daha baska neyy ya onu dşünuyorum

bende kk ugruna açlıktan olcekmısımde haberım yokmus :)) az önce öğlen yemegimi yedım , karnım doyduu :))
aman kuzum kovulma bakem.. bız burdayıs işin bitince gorusurus ;-)
ocakta dugun istio damat hee oyyy kaydirigubbakcemile5 kuzum sen ocagı bırak bence daha erken gidicisin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy ayy sende ciciler alcen hee .. zemuszemus
aklıma geldı sımdı bende k.babama aldımda kendı babama almadım yaa hediye onuda bi ara halledim carsıya çıktımda.. ee malum babalar gunu gelıoo ... :1ninca:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıss benımkısıde benım lısteye bakıp aboo bızım buyuk ev tutmamız lazım bu kadar esya nere sıgcak demıstı kaydirigubbakcemile3
ceyıs lıstesi hee hiç aklıma gelmemıstı :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
valla böcüğüm.. liste yapmadık ama aşkımın aldıklarını yazem sana sırayla..

salon oturma grubu - tv unitesi-halısı-orta sehpası-masa ve sandalyesi (8kısılık) tül-perde alacak
oturma odasu için ; 2 karsılıklı bazasız cekyat (bellonadan aldık) tül-perde alacak
beyaz esyaların 3ünüde aldı (buzdolabı-camasır mak-bulasık mak)
lcd tv eşim alcak.. bu saydıklarımı eşim aldı bitek tvyıde o alcak gerı kalan esyalar benden olcak..

benım buyuk boy dıcem aldıklarım/alcaklarım

yatak odası komle aldık tepehomedan (yatakbası-gardorop-sifoniyer-1komodin-tuk-perde-3parca yolluk)
oturması odası halısı aldım,koridor yolluklarını aldım
mini fırın aldım
şofben,fırınlı ocak veya set ustu ocak (cuku mını fırınım var),aspiritor,mikrodalga frın alıncak..
portmanto ve ayakkabılık gırcegımız evde yoksa bunlarıda alcam..
cift kısılık bazalı yatak alacam
mutfak masa ve sandalyesi - tul-perde ve mutfak halısını ben alacagım bizde boyle anlastık bakalım.. vereliniortak vereliniortak

hepsini biyerden alsanız sızın için daha iyi olur yada fiyat arastırırsınız hangısı cebıze uygunsa oraya gidersiniz.. bizim salonu baska tukkandan oturma odası baska dukkandan beyendık hep.. bide kargo ucreti var napıcas bılmem eskısehırden gölcüğe tasıncak esyalarım.. benım ailem sıkıdır ölee bırakmaz ben gölcüğe gidim beraber bakalım olmadı için cogunu eskısehırden aldık..

gerı kalanları hep golcuk veya izmitten bakacas artık..

ayy anacımm yazarken yoruldummm valla... Allah hepimize kolaylık versin :Saruboceq: :Saruboceq:

zarifim senin adına çok seviniyom, mutlu oluyom bizler de yabancı sayılmayız ama çok da dile getirme yevrum şu gelişmeleri yaa nazar olacak diye korkuyorum:1hug:

cok yoğundum yaa hemde cok konusmak gecerken ıcımden yazamadım kötükedihüso

ayy tmm cnm bende cok korkuyom yaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

aybuer gelmışş:lepi:

abbacım amma cok sey alınmış ya bızmde onlar alıncak bakalım bı yerden baslamak lazım gene aradı lıstem dıo baksa bısey demıokaydirigubbakcemile3
benım alcaklarım bellı bugun bıle cebımde 20 tl olsun dıomkı gıdem ceyısıme bıseyeler alım delırdım mı nekaydirigubbakcemile3
ALLAH hepımıze aldıklarımızı gule guıle kullanmayı nasıp etsın
ayy sorma ya babalar gunude gelıyo demımafoldumben babam var onu alcaz benımkıyle ee onun babasınada alcaz gene masraf bu hafta aylık alıyom ama 220 tl arcelık kalcak 1500 taksıtım cok şükür bıde 1000den düşse ahha hhzemuszemus
cok param yok alcam para 280 tl 220 takst 60 tl ıle napcam bılmem ama bu hafta
söz elbısesı ısteme gunu elbısesı ona gomlek kravat falan alcam avans alırım herhaldekafamçokkarıştı
bıde söz gunu avans gunu ozmnda tum aylığımı ıstycemkı anca yeter kendıme bıleklık alcam babama vercem babam taksın

yaa kızlar biz de şu mobilya işine ufaktan giriştik ama çok pahalı yaaa
tek bi kanepeye 850 diyo şaşkınlarkötükedihüso
biz de nişanlımla spotçuya gidecez en sonunda galibaa

yaa kızlar biz de şu mobilya işine ufaktan giriştik ama çok pahalı yaaa
tek bi kanepeye 850 diyo şaşkınlarkötükedihüso
biz de nişanlımla spotçuya gidecez en sonunda galibaa

çüşşşş sana demıyom haakaydirigubbakcemile3 yok nan ona vercenıze köşe takımı alın daha ı benım cok hoşuma gıdıyo ya kose takımları ınş evım 3 odalı olurda bı odamda öle olurzemuszemus
yok cnm cok pahalı bızm burda cok buyuk bı mobılyacı var ama sevmıyom adamın mallarını
yoksa uygun ama memnun deılız 3 kez koltuk aldık hemen bozuldu ama benım şansıma bı cekyat aldım odama 300 tl 4 yıl olcak mıs gıbım

kızlarr ben geldım bugun borek ögrendım börek actım bıde yalancı tavuk göğsü yaptım yanınada bı cay demleyıverdım ohh mıss gıbın...
dıdemcım cnm cekyata mı 850 dıolar :bbo:
kıı bız alıcaz bu ay ıcınde ınss koltuk takımı 1500 tl hemde cok guzel valla ama tabı tanıdık oldugu ıcın öle yoksa baskasına 1800 e verıolarmıs cekyat konusuna gelınce 400-500 arası ıstıkbalde öle kalıtelı cekyatlar varkı benım ablamın ustundekı komsu aldı yenı cok kalıtelı..
bu arada kızlar ablam canakkaleye tasındı gıderken gozyasları sel oldu tum tanıdıklar komsu vss hepsı agladı helede annem hala aglıo bı hafta sonra canakkaleye gıdıcez kısmet olursa..

bu arada 3 aylara dusmusum ınanamıyorum kızz esra nerdesın bak bu gunlerıde gorduk sonunda kızzzz

Back
X