The_lady_legend şafak kaç kuzum :)
canım şafak 119 zemuszemus
senin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
The_lady_legend şafak kaç kuzum :)
senle aynı kuzum bi kaç gün fark ediyor
senin 10 ekim dimi
bnm de 9 ekim kendi memleketimde düğünüm
11 ekimde de nişanlımın memleketinde olcek inş.
nan nehır küsüm sana :umursamaz: nan gel demesem topıce bılem gelmıycen hee:mymeka:
şaka yapmış ama harbı ben baktım tele 2 dk konuşmuşuz ama ne valla hatrlamıyom ama bu benım huyum uyku sersemı hatrlamam
bıdaha mı tube
aman bende mısafırı hıc sevmemkaydirigubbakcemile3 yok yok gelsınler tabe
ohhh hamam sefası he ben bıkez gırdım ve anında cıktımkaydirigubbakcemile cunku sıcağı pek sevmem ya ben darlanırım
yün yatak mı ayy hıc sevmem he anneme dedım bana sakın öle yorgan yatak neyım yapma ıstemem
kaz tüyü ıkı yastıkkı ben yastıkta hıc yatamamkaydirigubbakcemile3 mısafr ıcın sonra bıkac normal yastık cok harıka hazr yorganlar var onlardan alırız tmmzemuszemus
akşam gelınce konuşak he bu aksam kk ya gelırım ınş cunku askım dun vardı gıremedım bugun yolda gelrım
:)) kıs öle deme eger sevdıklerınse sorun değilde bide sevmedıgın biriyle ozaman daha kötü saatler hiç gecmıyor yani..
gell kıss sen istersınde ben senı goturmezmıyım hamama..zaten ben gelın hamamı yapıcamm ozaman gelsen daha iyi olur senlıklı gecer ;-) biri elien darbuka alıyor hamamda takunyaları giyen sakkıdı sakkıdı oynuyor çok eglenceli geciyor yani :)) zemuszemus zemuszemus zemuszemusbazı yerlerı sıldımkı cok kalabalık olmasın dıe yazının
benıde götursen hamama ne ıyı olurzemuszemuszemuszemus ohh
bende almıycam zaten sılıkon kaz tüyü yada diğer yorgan yastık turlerınden alcam
alcam dedıkce bu ceyıs hıc azalmıyo ya hala alcam dıom mafoldumben offf
yok cnm ablasıyla tanısamadık kısmetse bu pazar:Saruboceq:
gecen geldığınde saat 8dı 10 da tekrar yola cıkması gerektı 1 saatlık zmn yetmesdı sonra benı aldı azcık kuyumculara baktık eve bıraktı öle yanı
pzar gunu kıyafetede bakcaz
aksam bızdeydı sıyah abıyem vardı cok açık olmas dedıımsede dınlemedı kendı gözuyle gordu evt olmas ben sana alcam dedı uşak bende alma demedım
bıde bugun bı bıleklık beğendım onu sorcam cok hosuma gıttı ınce taşlı cok zarıftı
gell kıss sen istersınde ben senı goturmezmıyım hamama..zaten ben gelın hamamı yapıcamm ozaman gelsen daha iyi olur senlıklı gecer ;-) biri elien darbuka alıyor hamamda takunyaları giyen sakkıdı sakkıdı oynuyor çok eglenceli geciyor yani :)) zemuszemus zemuszemus zemuszemus
gec olsunda guc olmasın böcügüm..herseyın hayırlısı..
alsın kızz içinden geliyorsa alsın ;-)
ohh ohh herseyı gonlune göre olacak insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ahh yakın olsak hemen damlardım yanına
anam bı rahat vermıyokı yazam şuraya kovulcam hem telde hemde nette takılmaktan
ayy bıde düğünü ocak ayında ıstıyormuş:1shok: ben galıba delırcem bunun bu hızına yeıtsmek mumkun deıl he:tomato:
pazar gunu gelsın hemen gezelım alırsam hemen resmını cekerım bıde ben ona gomlek ıle kravat ve kol düğmesı alcam suprıs edım az:kedi:
ya bıde bısey dıycem ılla banada ceyıs lıstesı cıkar dıo aksam bızdeyken benım lısteme bakmışta ohh dıo bısey kalmamış he dedım sen öle san-tatlicadiarzu-
sımdık düşünüyom ıkı debır soruyo lıstem hazr mı dıekaydirigubbakcemile3
senınkı ne aldı cnm
bız yatak odasını yemek odaısnı tv unıtesı oturma grubu ve köşe takımını aynı mağazadan almak ıstıyoruzkı uygun olsun aldoradan beğendım ama pahalı gıbı:gitme: gala mobılyadan olabılır hepsını 6bıne hallederız yatak odasını ben alcam zaten
buzdolabı tv alcak ankestra set alırsak fıftı fıftı olcak eşıt mıktarda oduycez
halılar perdelerde onun daha baska neyy ya onu dşünuyorum
zarifim senin adına çok seviniyom, mutlu oluyom bizler de yabancı sayılmayız ama çok da dile getirme yevrum şu gelişmeleri yaa nazar olacak diye korkuyorum:1hug:
yaa kızlar biz de şu mobilya işine ufaktan giriştik ama çok pahalı yaaa
tek bi kanepeye 850 diyo şaşkınlarkötükedihüso
biz de nişanlımla spotçuya gidecez en sonunda galibaa