canım bence kullanma ameliyat yerine zarar verebilir ben hamileliğimde sormuştum dr. kesinlikle kullanma çok fazla kimyasal içeriyor dedi .Şimdilik bir süreliğine jiletle idare et zaten tüy çıkış zamnalrı aynı oluyor kremle hatta jilet daha iyi kremle tüyler çıkarken çok rahatsız ediyor insanıkıslaaaaaaaar ya tüy dökücü krem kullanılır mı emzirime döneminde
ameliyatlı bölgeme şuanda ağda kuullanamam
Emziği eğer bebeğin sürekli emiyorsa ve kauçuk kullanıyorsan en fazla 1 ay .Fakat silikon emzikse en fazla 45 - 50 günü geçirmemeye çalış .kızlar emziği kaç ayda bir değiştirmek gerekiyor biliyomusunuz
Kesinlikle sadece kalsiyum değil vitamin eksikliklerinden de kaynaklı aynen hamileliğindeki gibi süt ve ürünlerini yeşil sebzeleri ve meyve yemeyi eksik etme bebekler emdikleri sürece bizim depolardan gidiyor çünkü .sağol canancım buarada diş etin nasıl benimde bugün çok acıyorlar kıpkırmızı olmuşlar çok kötü kalsiyum eksikliğindenmi olur
Çok geçmiş olsun canım bizimkide nefret ediyor yıkanmaktan dün fırsatı olsa filesine tırmanıp çıkacaktı nerdeyse ...kızlar merhaba bu sabah çok kötü bişey yaşadım hala etkisindeyim kızımı yıkıyorduk annemle herzamanki gibi hiç ağlamazdı ama bu sefer çok ağladı nedense kafasını yıkarken birden su yuttu heralde nefes alamadı yavrum ödüm patladı napıcağımızı şaşırdık çok ağladı bebeğim hemen sarıp sarmaladım kendine gelince çok korktu tabi bizimde aklımız çıktı allahım korusun meleklerimizi aman sizde yıkarken dikkat edin kızlar
Canancım aynı site benin de verdiğim ben sık kullanılanalara eklemiştim çok fayadalı gerçekten kalbimiz birmişsunseet cnm sanada cok gecmis olsun rabbim o minik kuzulari korusun
sevgicim amannn bosver takma onlarin simdi bizi düsüncekleri yerde biz düsünüyoruz walla
aman sütümüze bisey olmamasi icin bizim sanirim biraz duymazdan gelmemiz gerekiyor
canlarim baki süperrrrrrrrrrrrrrrrrr bi sayfa buldum iyice kurcalaayin sayfayi cok faydali bilgiler var burda
Bebek Doktoru
derinde bize bir iki hafta önce bisayfa linki vermisti birinde kayitliysa verebilirmi bana ??
kızlar merhaba bu sabah çok kötü bişey yaşadım hala etkisindeyim kızımı yıkıyorduk annemle herzamanki gibi hiç ağlamazdı ama bu sefer çok ağladı nedense kafasını yıkarken birden su yuttu heralde nefes alamadı yavrum ödüm patladı napıcağımızı şaşırdık çok ağladı bebeğim hemen sarıp sarmaladım kendine gelince çok korktu tabi bizimde aklımız çıktı allahım korusun meleklerimizi aman sizde yıkarken dikkat edin kızlar
canım bence kullanma ameliyat yerine zarar verebilir ben hamileliğimde sormuştum dr. kesinlikle kullanma çok fazla kimyasal içeriyor dedi .Şimdilik bir süreliğine jiletle idare et zaten tüy çıkış zamnalrı aynı oluyor kremle hatta jilet daha iyi kremle tüyler çıkarken çok rahatsız ediyor insanı
Emziği eğer bebeğin sürekli emiyorsa ve kauçuk kullanıyorsan en fazla 1 ay .Fakat silikon emzikse en fazla 45 - 50 günü geçirmemeye çalış .
Kesinlikle sadece kalsiyum değil vitamin eksikliklerinden de kaynaklı aynen hamileliğindeki gibi süt ve ürünlerini yeşil sebzeleri ve meyve yemeyi eksik etme bebekler emdikleri sürece bizim depolardan gidiyor çünkü .
Çok geçmiş olsun canım bizimkide nefret ediyor yıkanmaktan dün fırsatı olsa filesine tırmanıp çıkacaktı nerdeyse ...
Canancım aynı site benin de verdiğim ben sık kullanılanalara eklemiştim çok fayadalı gerçekten kalbimiz birmiş
Birde arkadaşlar bugün mevlütümüz vardı aman yarabbim neyseki atllatık çok güzel oldu ama çok kalbalıktı 200 kişi vardı tam olarak ve binlerce takım birikti evde neler neler var görmeniz lazım delikafaduldenbüyük bir yük kalktı omuzlarımdan bu gece de eşimin arkadaşları gelecek bundan sonra çok gelen giden olmaz sanırım ben atlattım darısı henüz mevlüt okutmayan şubat annelerinin başına
amin cnm çok büyük geçmiş olsun allah kimseyi evlet acısıyla imtihan etmesinkizlar benimde bugün ömrümden bi 10 yil gitmistir metrodayken.....
metronun icindeydik bi duraga geldik kapilar acildi oglumla ayaktayiz esim bebekte orda ...
tam metro kalkicagi an oglum disariya dogru kosarken esim onu hemen tuttu kapilarin kapancagi an
esim tuani kucagina alinca hemen tuan sapkasini atti disari son sn yede esim sapkayida elini uzatarak aldi
Allahim ya disari ciksaydi tuan ya kapilar kapansaydi biz gitmek zorunda olsaydik
rabbim onlari korusun kimseye evlat acisi göstermesin düsünmesi bi cok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?