aranızda benim gibi el başparmak ve bilek ağrısı yaşayan olmuş ama hanginizdiniz hatırlayamadım
okuyunca şok oldum
ben bendeki ha bugün ha yarın geçecek diye bekleyip duruyordum bu kadar vahim olduğunu düşünmemiştim hiç
hayatım o el problemini yaşayan benim..sanırım ameliyata doğru gidiyoruz..sende sakın ihmal etme canım..de quervain hastalığın adı...bir diğer adı da annelik hastalığı...çınar ağlıyoo müsadeeeee
kızlar bnm sezeryan dıkıslerımmden bı sey annamdım doktora dıkıs aldırmaya gıttımde sadece bantı cıkardı ve yaranın ıı ucunda duğum vardı bunlara dokunma kendı duscek dedı bırı cok erken dustu ama bırı hala duruyo ara arada acıyo sankı acaba enfeksıyon falanmı olduda dusmedı doktora getcem bakcak dıye korkuyom bıde bu off doğumdan oncede sorundu sımdıde sorun nsl kurtulcaz bu kıl tuy olayından ebn dokunamıyom bıle agda desen aslaaaa yapamam kremde sağlıksız jılette sankı zarar vercekmsıım gıbı gelıo kızlar ben asla eskısı gıbı saglıklı bı kadın olamıcam sanırsam
:1shok: benim doktorlarımda sprali uygun görmüştü ama ben korkuyorum ondan yaa senağlama içimde bi yabancı cisimle dolaşamam senağlama
sasslancim cnm hosgeldin bilegini hafife alma cnm biz bile korktuk okurken
sevgicim cnm sakin kaynanain lafiyla bebek doymuyor diye mamaya baslaayin devamli kontrole gidiyorsunuz zaten eger bebegin kilosu cok düsük olunca anne sütüyle doymadigini fark ederse doktorlar öneriyor zaten ....kizinin kilosuda massallah dogum kilosuna göre cok güzel ....sen sakin kaynanain dediklerini dinleme,eger bir defa mama sisesine alisirsa seni bir daha emmek istemez olan gene cocuga olur
nasil bi kadin bu ya bebegi anne sütünden mahrum etmeye calisiyor sinrilendim bak simdi
hüvik eger kanaman cok siddetli olursa doktoruna danis cnm zaten 3 gün sonra gitmen gerekiyor kontrole .....
selmacim günaydin cnm sanada aksam uyumadimi kizinsen sakin takma kafana ....onu kafadan hasta olarak görmeye devam laelaelaelaelae
sağolun kızlar
ben kontrole giderken jilet yapmıştım ameliyat bölgesi yakınlarına diğer kısımları ağda ile almıştım
hülyacım eşya çokken yalnızbaşına zorlanırsın işin aslı
en azından yardımcı olabilecek bir arkadaşın olursa herşey çok daha kolay olur
eğer uçakla gidersen uçağa biniş esnasında yanında sadece bebiş ve bebişe acil lazım olabileceklerin bulunduğu ufak bir çanta bulundurman en iyisi çünkü insanın eli ayağına dolaşıyor
ben kolay kolay panik yapmamama soğukkanlı olmama rağmen sıkıntı çektim çünkü
gerçi sağdan soldan yardım ediyorlar vicdanı olanlar ama etmeyebilirler de malum saygı kalmadı artık
kulak ağrısı falan olmadı herhalde çünkü huysuzluk yapmadı hiç ama emzirmeye gayret ettim bilmiyorum onun faydası mı
bebek arabasını uçağa binişe kadar geçiriyorlar fakat uçağa binerken bir torbaya koymanızı istiyorlar bilmem gidişte eşimle olduğumuzdan mı görevli öylece bekledi biz toplayalım da ona verelim diye elimizde eşyalar ve bebek ile arabayı toparlamak biraz zor oldu
zaten inişte normalde hemen uçağın kapısına getirmiş olmaları gerekirken bizimkini bagajlarla göndermişlerdi
zaten verseler bir de torbadan çıkartıp kurulumu ile uğraşmak gerekecekti o soğukta
yapabilirsen eşyaları kargo ile gönder sen bebişini al git
gelirken öyle yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?