merak etme emin ol düzelecek...yukarıda koyduğum yazıda da yazıyor bak.. tip 2 a ların büyük çoğunluğu kendiliğinden düzelir diyor...ben moralimi bozmuyorum..en azından çaresi var öyle düşün...doktor dönüşü buradan bilgi verirsen sevinirm..
üc ayda bir cnm
eger emzikde yada biberon ucunda yirtilma zedelenme gibi seyler varsada tekrar kullanmadan degistirmek gerek
sağol canancım buarada diş etin nasıl benimde bugün çok acıyorlar kıpkırmızı olmuşlar çok kötü kalsiyum eksikliğindenmi olur
saol sevgicim suan aci sizi yok ama iste büyük gün pazartesi :1no2: dis etimi kesicekler isin kötüsü discede o anda ben bebekle tek olucam esim tuani alicak kresten ve ben eve gittikten bir saat sonra esim ise gidicek ...tek dua ettigim sey kesilirken ve tedav sonrasi aci cekmemem yoksa iki cocukla mahvodum ogün .....
sendede vardi dimi önceden iltihap ? hamileligimde ben doktoruma sormustum oda bana bebek sendeki calsiumlari aldigi icin sende cok kalsium kalmiyor demisti hatta ben sinir olmustum dislerimde bile hic bi cürük bi sorun yok bu nerden cikti simdi diye bide tam ön disim süprizzzzz
hamilelerde ve seker hastalarinda dis eti iltihapi riski daha fazla diye biliyorum
cnm sende biran önce disciye git önlemini alsinlar eger daha fazla beklersen ihmal edersen disini kurtaramayabilirler biran önce gitki disinden olma
hamileyken başladı şimdi ise daha kötü kals,yum eksikliğinden kaynaklanıyor sanırım kalsiyum takviyesi alsak aslında olmazmı ben doktora sorayım olmazsa
kızlar merhaba bu sabah çok kötü bişey yaşadım hala etkisindeyim kızımı yıkıyorduk annemle herzamanki gibi hiç ağlamazdı ama bu sefer çok ağladı nedense kafasını yıkarken birden su yuttu heralde nefes alamadı yavrum ödüm patladı napıcağımızı şaşırdık çok ağladı bebeğim hemen sarıp sarmaladım kendine gelince çok korktu tabi bizimde aklımız çıktı allahım korusun meleklerimizi aman sizde yıkarken dikkat edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?