bugün çok sıkıntılı birgün oldu benim için.kızımda kalça çıkıklığına meyil varmış frijka yastığı verdiler internetten baktım ve çok kötü bişey çok üzülüyorum ağlamaktan başım ağrıyor.sonuçlarında normal yazıyor ama dr röntgene göre gerekli dedi.kısmet olursa yarın başka dr a götüreceğiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım geçmiş olsun inşşallah yakın zamanda düzelir bebişin kızlar bu ultrasonun zamanı varmı peki nezamana kadar çekilebilir
ayrıca çocuk dr da saçmaladı belki bana öyle geliyor ama dediğine bakın günde 5 kez emecekmiş 3 gündüz 2 gece.
hayatım sakın hemen panik yapma aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü..tip 2a çıktı bizimki ama ilk 3 ay için normal olarak görülüyor..bize doktorumuz önlem amaçlı olarak çift bez ya da bir büyük boy bez takmamızı önerdi..bana kemik açı değerlerini yazarsan bendekiyle karşılaştırırım..bir de bebeğin haftasında mı doğdu yoksa biraz erken mi? benim ki 37+2 de doğduğu için doktorumuz belki biraz geriden geliyordur..bu değerlerle panik yapacak bir şey yok ancak 3. ayda yeniden ultrasonla kontrol edelim dedi...senin ki ultrason mu röntgen mi??
ayrıca çocuk dr da saçmaladı belki bana öyle geliyor ama dediğine bakın günde 5 kez emecekmiş 3 gündüz 2 gece.
canim benim gecmis olsun ins. en yakin zamanda düzeli bebisin
doktorunun dedigini benim ebemde demisti bende günde 6 defa bazende 7 defa emziriyorum geceyle beraber .... ama tabi emzirme süreleri 40 dk her iki gögüstende 20 ser dk emzirmem gerekiyor daha az süre emzirirsem bebis daha cabuk acikiyor :ecrin_bebek:
açı değerleri sağ kalça a açısı:56 p açısı: 52 sol kalça a açısı:56 p açısı:53 sonuç bilateral tip II akalça matürasyonu yazıyor.hem usg çekildi hem de röntgen. ilgin için sağol canım.
benimki çok emiyor ama süresi kısa.dr kısa süreli 5 kez dedi ama biz bu vakte kadar 5 i tamamladık bile.
benimki çok emiyor ama süresi kısa.dr kısa süreli 5 kez dedi ama biz bu vakte kadar 5 i tamamladık bile.
istanbuldasın sanırım..medical park göztepe dr.şengül demir..ya da academic hospital prof.dr.ipek akman (marmara üni. öğretim görevlisidir aynı zamanda amerikan hastanesinde de çalışıyor)...şengül demir in muayenesi 35 tl, ipek akman ın 210 tl...
sağol canım istanbul dayım.şafak hastanesinde bir prof.tan pazartesine randevu aldım bir bakıcaz artık ama bende o yastıkları kullnmakk istemiyorum inşaallah gerekmez.galiba bizim sonuçlar daha düşük sizden.önemli olan a açılarının 60 olması imiş.55 ten düşükse tedavi diyor yoksa 3 ay beklenmeli diyor bir sitede.hayırlısı olsun inşaallah.dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?