Offf kızlar ya başlamış gaz sohbetleri bizimkininde var sanırım ben ne kadar dirensemde 2 gündür Nurse Harvey vermeye başladım Dr.umuz bir aylık olmadan vermeyelim demişti ama dayanamadım valla çatlıcak çocuk bir de dr.browns biberon aldım ama kullanmak nasip olmadı daha onuda boşuna almışım gerçi ablama getirmiştim yurtdışından bir biberon anlayamamıştık garip birşeydi bir baktım aynı sistemmiş((
Benimde araba sorunum var kızlar yaa ne olur fikirlerinizi söyleyin benim istediklerim biraz pahalı değermi diyorum acaba BEBE CONFORT lar hoşuma gitmeye başladı .Eşimde bugün Chicconun ct 02 sini beğenmiş kararsız kaldım((
Birde sütlerim azalmaya başladı sabahtan beri içmediğim kalamdı eskiden bir göğüsten 110 ml çıkardı şimdi 40 falan anca çıkıyor çok üzgünüm yaa
canım önceleri çok kolay olmadı ama sanırım zamanla oğluş da alıştı buna
şimdi hava yuttuğunda direk emmeyi bırakıyor ben hemen gaz çıkarma operasyonuna giriyorum bu arada beyimiz çığlık atarak ağlaşıyo gaz çıkana kadar
gaz çıkar çıkmaz da hemen kendini memeye doğru yatırıyor
kulak tıkacı kullansam tam süper olacak :))
zaten ne kadar erken farkedersen gaz çıkarma gereksinimi o kadar çabuk çıkıyor
benimki de memede uyuya kalıyor ama gazını çıkartmadan yatırmıyorum
Canım kesinlikle haklısın emzirmek çok güzel bir duygu arkadaşına sağmasını tavsiye et saklasın sütleri bebeği gelince onlardan takviye yapar .Sonuçta buzlukta uzun süre saklanabiliyorkızlar bugün çok ilginç bir olay yaşadım size anlatmak istiyorum benim hemşire bir arkadaşım var daha doğrusu kocası eşimin arkadaşıydı o vasıtayla tanıştık kendisi semtimizin sağlık ocağında çalışıyo ve dokuz aylık bir kızı var kızına kaynanası bakıyor ve bir haftalığına memlekete göndermekten bahsediyodu gecen gün neyse bugün bişey sormak için kendisini aradım tam teli kapatacakken bana dediki elifi gönderiyorumya bir hafta gelip senin kızı emiziryimmi sütüm kesilmesin:1shok::1shok: şok oldum kendimi çok kötü hissettim reddetim tabiki benmi abartıyorum bilmiyorum ama benim bebeğimi bir başkasının emzirme düşücesi bile beni üzüyor çok farklı bir duygu kızımın emerken bana sokulması eliyle elimi tutması bunları bir başkasına yapmasına tahammül edemem böyle bişeyi bir anne nasıl teklif eder onada şaşıyorum
Canım kesinlikle haklısın emzirmek çok güzel bir duygu arkadaşına sağmasını tavsiye et saklasın sütleri bebeği gelince onlardan takviye yapar .Sonuçta buzlukta uzun süre saklanabiliyor
evet canım sağmasını söyledim zaten ama bunu zaten kendiside biliyor sağıp bırakıyordu zaten böyle bir seçenek varken benim bebeğimi emizrmek istemisini anlamıyorum ben şahsen teklif edemezdim kesinlikle
çok ilginç çok şaşırdım valla canım kendisi hem hemşire sütünü sağabileceğini daha iyi bilir hem o emzirdiği sürece kızın tok olur ve seni emmez bu ssefer senin sütün azalır ne düşüncesiz insanlar var hey allahım...
bu arada kolikten bahsetmişsiniz bizim kuzunun da aynı sıkıntısı var her akşam 12 de başlıyor 2.30 da bitiyor kaç ayda bitiyor kızlar bu kolik biliyormusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?