2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Offf kızlar ya başlamış gaz sohbetleri bizimkininde var sanırım ben ne kadar dirensemde 2 gündür Nurse Harvey vermeye başladım Dr.umuz bir aylık olmadan vermeyelim demişti ama dayanamadım valla çatlıcak çocuk bir de dr.browns biberon aldım ama kullanmak nasip olmadı daha onuda boşuna almışım gerçi ablama getirmiştim yurtdışından bir biberon anlayamamıştık garip birşeydi bir baktım aynı sistemmiş ((
Benimde araba sorunum var kızlar yaa ne olur fikirlerinizi söyleyin benim istediklerim biraz pahalı değermi diyorum acaba BEBE CONFORT lar hoşuma gitmeye başladı .Eşimde bugün Chicconun ct 02 sini beğenmiş kararsız kaldım ((
Birde sütlerim azalmaya başladı sabahtan beri içmediğim kalamdı eskiden bir göğüsten 110 ml çıkardı şimdi 40 falan anca çıkıyor çok üzgünüm yaa

Ay çok soru sordum ama son birşey ben el ve ayak izini çıkarmak istiyorum güncesine neyle boyasam acaba yaa baticon olur mu ?

özlemcim süt miktarı günden güne değişebiliyormuş belki birkaç güne düzelir
araba bizim chicco trio setinki ama mümkünse daha hafif bişeyler tercih et
zira chicconun port bebesini benim diyen zor taşıyor

izlere gelince baticon uçar belki
hastanede resmen mürekkeple çıkartmışlardı ayak izini sanırım

derincim bende gaz için nurse harvey kullanıyorum ayrıca elma yağı kullanıyorum karnına ve topuklarına sürüyorum, ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyorum
chicconun ct 02 sine hamileyken bakmıştık çok ağır, taşıması zor ve çok yer kaplıyor biz bu yüzden vazgeçtik bastonlar daha rahat geldi bize.
sütün için sıkılma canm bazen benimde azalıyo canım birşeye sıkılmışsa kafana birşey taktıysan ondan azalmıştır. tekrar eski haline gelir

dün gece hemoroid ağrısından canım çıktı.ne yapacağımı şaşırdım.aman böyle bir probleminiz varsa beklemeden dr a gidin sonrası çok zor oluyor.

benım kızın adını gazel koymustuk değiştiriyorum bundan sonra garezzz klava:aksam kadar gezıoz hıcbısı yok herkesın kucanda kuzu gıbı aksam oluyo tam bana gelıo sıra bas bas bağrıyo saatlerce bana bı gıcıgı var ama cozemedım hadı hayırlısı-tatlicadiarzu- yarın doktora goturcem eger duzelmez bu derse yenı camının avlusu paklar benımkını :a015:ac gezıom onun yuzunden zaten sutum az bıde aclıktan hepten gıdecek hamıleyken cok hakaret ettımdı heralde acısını cıkarıo:tomato:

kızlar merhaba

muhabbetler hızlanmış çok sevindim. adaşım SıBEL sen de hoşgeldin ayrıca. geçmişi okudum da biraz kıl tüy problemine değinmişsiniz. benim dikişlerim yapıştırmaydı ve ben 20 günlükken ağda yaptırdım hatta üstüne ikince kere ağda yaptırdım bişey olmadı. acaba ben mi hata yaptım erken devranmakla?? ama bebiş zamanından önce gelince bi hazırlık yapamamıştım jiletle el yordamı yapmıştım bişeyler sonra da öyle durmak istemedim. aman kıl tüy işte ama rahatsız ediyo insanı yahu.. ))

kızlar bebişler nasıl?? Allah kolaylık versin hepimize...gaz probleminde zinco damlası iyi gelen varmı?

slm arkadaslar ,benımde oglumun gaz problemı var.bızde metsıl verıyoruz bugunde pamukcuk olmus nıye bas basbagrıyor dıyorum bende. karbonatlı suyla bebısımın agzını temızlıyoruz o oyle olunca kendımı cok kotu hıssetım kıyamam ben ona o kadar gogus uclarıma dıkkat etmeme ragmen nasıl basardım cocugumu pamukcuk yapmayı kızıyorum kendıme... derınzlm bıızm arabamız orbıtınkı cok sık ve pratık ınternetten ıncelle ıstersen amerıkada en ıyı tasarım odulu almıs ve kullanımıda hoş.

ibşa canım bende metsil veriyordum ama ilaç o bitkisel hiçbiryeri yok.vermiyorum artık kestim.zinco alıcam.geceleri kolik bizimkide 2 e kadar sürüyo

slm arkadaşlar bende şubat annesiyim 28 şubatta oldu bebişimiz. sezeryanla doğum yapmıştım ama bu göbek biraz kalacak gibi. birşeyler yapan varmı? sütünün azaldığından bahsedenler olmuş bol bol su, meyve suyu için arkadaşlar. ne kadar içtiğinizi takip etmek için mutlaka ayrı bir şişeniz olsun . bende azalmış gibi hissedersem hemen su ve arkasından meyve sularını içiyorum,faydasını hemen göreceksiniz :))

tubikk hoşgeldin hayatım
evet arasıra sütüm cok az oluyo suyu artırıyorum hemen elimde şişeyle geziyorum bütün gün :)bebişin hayırlı olsun bu arada uzun ömürler versin allahım

ben yatırıyordum ama bugün aklım başıma geldi yan yatırmıştım ama gazı çıkmadığı için kusmuş öksürmeye başladı hemen kaldırdım ağzından aktı sütler nefesini zor çevirdi buda bana ders oldu

kızlar bugün çok ilginç bir olay yaşadım size anlatmak istiyorum benim hemşire bir arkadaşım var daha doğrusu kocası eşimin arkadaşıydı o vasıtayla tanıştık kendisi semtimizin sağlık ocağında çalışıyo ve dokuz aylık bir kızı var kızına kaynanası bakıyor ve bir haftalığına memlekete göndermekten bahsediyodu gecen gün neyse bugün bişey sormak için kendisini aradım tam teli kapatacakken bana dediki elifi gönderiyorumya bir hafta gelip senin kızı emiziryimmi sütüm kesilmesin:1shok::1shok: şok oldum kendimi çok kötü hissettim reddetim tabiki benmi abartıyorum bilmiyorum ama benim bebeğimi bir başkasının emzirme düşücesi bile beni üzüyor çok farklı bir duygu kızımın emerken bana sokulması eliyle elimi tutması bunları bir başkasına yapmasına tahammül edemem böyle bişeyi bir anne nasıl teklif eder onada şaşıyorum

ay kızlar nerdeyse akşam oldu ancak girebildim
Sağolun araba için olan fikirlerinize ıBŞA gönül ister tabii ki Orbit yada Storkke ama fiyatları bana bebek arabası için fazla geliyor o arabalara bitiyorum ben ama çok yüksek yaa sende tam sistemi mi var yoksa araba koltuğu şeklinde olanımı ayrıca araba koltuğu hali güzel puset şeklini çokta beğenmiyorum of yaaa ne kadar kararsızım (((
bir de bebe confortlar şık ay ya ne yapsam bilemedim

Canım kesinlikle haklısın emzirmek çok güzel bir duygu arkadaşına sağmasını tavsiye et saklasın sütleri bebeği gelince onlardan takviye yapar .Sonuçta buzlukta uzun süre saklanabiliyor

Canım kesinlikle haklısın emzirmek çok güzel bir duygu arkadaşına sağmasını tavsiye et saklasın sütleri bebeği gelince onlardan takviye yapar .Sonuçta buzlukta uzun süre saklanabiliyor

evet canım sağmasını söyledim zaten ama bunu zaten kendiside biliyor sağıp bırakıyordu zaten böyle bir seçenek varken benim bebeğimi emizrmek istemisini anlamıyorum ben şahsen teklif edemezdim kesinlikle

evet canım sağmasını söyledim zaten ama bunu zaten kendiside biliyor sağıp bırakıyordu zaten böyle bir seçenek varken benim bebeğimi emizrmek istemisini anlamıyorum ben şahsen teklif edemezdim kesinlikle

çok ilginç çok şaşırdım valla canım kendisi hem hemşire sütünü sağabileceğini daha iyi bilir hem o emzirdiği sürece kızın tok olur ve seni emmez bu ssefer senin sütün azalır ne düşüncesiz insanlar var hey allahım...

bu arada kolikten bahsetmişsiniz bizim kuzunun da aynı sıkıntısı var her akşam 12 de başlıyor 2.30 da bitiyor kaç ayda bitiyor kızlar bu kolik biliyormusunuz???

benim kızda artık daha fazla uyanık kalmaya basladı geceleri desen hiç uyumuyor satende gündüzleride oynamak istiyo konusmamı istiyo hep konusuyorum konuşmasınada bi süreden sonra ne anlatıcamı ne konusucamı bilemiyom :roflol:

canım galiba 6 aydan sonra tamamen kesliyor ama daha erken oluyormu bilmiyorum.
gece daha zor oluyor dimi senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…