Selam kızlar ben de dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum.Bu gece yine misafirimiz var gerçi ama olsun çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geliyor .
Ay kayınvalide konusunu açmayın hiç valla bizimki şuanda burda .Hepiniz haklısınız kesinlikle laf söyletmiyorlar annelerine tamam söyletmesinler ama haklıyı haksızı da ayırt etsinler .
İBŞA neler var kız yeni sezonda ben valla eve tıkıldığımdan beri deliricem alışveriş için en son dayanamayıp internetten kzızma çok tatlı takım aldım eşim duymasın valla kesecek beni .
KANAMA konusuna gelince benim zaten ilk günler biraz oldu 1 .haftadan sonra ilk adet günü kadar geliyor sadece .
CİNSEL konulara hiç girmeyin benim dr.da 40 gün sonra serbest dedi .Korunma yöntemine birlikte karar vericez ama ben spiral falan istemiyorum .
Ay ben çok sevmem renkli giyinmeyi ama kreme bayılırım bir şortlara biraz daha zayıflayalım barii de kızımla birlikte şıkır şıkır gezelim fotolarda koyarsın sezonu açınca eşim duyasın aramızda :))şekerim bu yaz cok cıvıl cıvıl morlar,fujyalar,ve krem agırlıkta...bol tunık elbıeleryıne moda kot etek dız ustu ınanılmaz moda ve kısa şortlar..nısanda gıdıcem urun almaya ozaman daha ayrıntılı bılgı verırım
Selmacım ben kusura bakmayın acıktı emzirmem lazım deyip diğer odaya geçiyorum yada ince bir tülbenti omuzumdan bebeğe kadar atıp emzirmenin görünmemesini sağlıyorum ilk günlerde benim odamdalarsa bile müsade isteyip dışarı çıkmalarını istiyordum sende öyle yap alınan alınsın boşver :dilcikar:ay komsum vardı az önce gitti.berru da durmadı yanında valla kucama alıyom uyuyo bırakıyom uyanıyo.emzir diyo emziriyom arkamı dönüpte neden dönüyon erkekmi var diyo.hee oldu sen görde nazarlan uğraşim zaten sütüm yok:çok üzgünüm: bide emzirip döndükten sonra hani meme yok ne emiyo cocuk mama vermeye basla doymuyodur bu bebek diyo :mymeka: ayy sinirlendim beee kötükedihüso
Selmacım ben kusura bakmayın acıktı emzirmem lazım deyip diğer odaya geçiyorum yada ince bir tülbenti omuzumdan bebeğe kadar atıp emzirmenin görünmemesini sağlıyorum ilk günlerde benim odamdalarsa bile müsade isteyip dışarı çıkmalarını istiyordum sende öyle yap alınan alınsın boşver :dilcikar:
arkadaşlar bende 9 martta doğum yaptım normal doğumdu sözde ama iki kere anestezili operasyon geçirmek zorunda kladım ve sütüm geç geldi şimdi sadece emziriyorum 2 saat arayla ama göğüslerim hep yumuşak nedendir acaba sütümmü az ne olur yardım edin 36 haftalık doğum yaptım kuzumu doyuramıyorum diye korkuyorum
bebişcimkayra canım ya çok zor bişey şuanda çalışmaya başlamak kıyamam ya.canım neden rapor almıyorsun? Her hafta pztsileri 5 günlük rapor alsan yine 1-1,5 ay idare edersin bebişte biraz daha büyümüş olur.bu arada yarım günmü çalışıosun? Yani süt izni falan alabilcenmi
ya ben yine dr da idim bu kezde hemoroid oldum ve dr son aşaması mutlaka alınmalı dedi ve çok ağrıyor ne yapıcam bilemiyorum aldırıcam büyük ihtimalle ama sonrasında acı çok oluyormuş ve benim iki çocuk var hayırlısı olsun artık buna da şükür diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?