2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aylin maşallah gidiyor kilolar tatildede diyetine ara verme lmaz:ara verince şekil a yani benim gibi vermen dururmafoldumben.bende galiba gidicem evde motivasyonum düşüyor para ödeyince para veriyorum bari bir işe yarasın mantığıyla veririmkaydirigubbakcemile3

ooooooooo 41 kere massallah ahtunlar size
yazmissinizda yazmissiniz
aciyin beee yasli 2 cocuk anasi var burda nasil okucam simdi bunlari lmaz:
azcuk azcuk yazsadiniz

doktora kocisi yolladim tuanla gidiceklerdi gelirler birazdan basim agriyo dedimde :kedi:

tuan giderayak islatti dün gece yatagimizi yastik yorgan yikiyom yatakda kurumadi sildim okadar

asiyecim kis ben burdayim gidemiom bi yerlere
hülya git gez eglen cnm

nestle cnm ohhh geziyon kis ne güzeldir yunan adalari simdi

aşkım nerden alıyorsun ya arka sokağımdaki market 45 e bile satıyor.

İstanbul da kı anneler 33.90'a Kozyatagı Inonu caddesınde Altunsu gıda dıye bır market var ordan alıyorum. Ve orda bebek bakım bezlerı canbebenın 7 TL,Prımanın bebek bezı 21 TL

Yne aynı cadde uzerınde bıberon magazası vardı ordan 35.90'a alıyordum. Iyıkı Altunsu gıdayı kesfetmısım.

Ist dakı arkadaslar nerelerde oturuyorsunuz? Aylin ile aynı hastanede dogum yaptık :) Ben odeme ıslemlerımı yaaparken o da Sarılık nedenıyle yatmıslar odeme yapıyordu :)

ohh gez bakalım.. Ben de haftaya ızne cıkacam. Marmara Ereglısınde yazlıgımız var oraya gıdecez bakalım.

Bu arada 1 haftada 59,5'den 56.5'a dustum kızlar.Kaldı 6,5 kilo mafoldumben

evet canım bi 15-20 gün kadar olmaacağım.bence sende durma valla kaç git çekilmio ist.

aylincim tebrik ederim cnm dewam et sakın bozma baklmaz:

canan ne zaman gidio tuan?

kızlar ben şimdi mamayla yoğurt mayalamayı yeniden denedim..3 saattir öylece sarılı duruyor...baktım sanki tuttmuş gibi..ne kadar süre dolapta bekletmem lazım ya da lazım mı??acele cevap ltf..oğlan kalkar birazdan..

nestlecim ben hiç mamayla denemedim.......en az.4 saat dışarda bekliyo......sonra onu hiç bozmadan yani kaşık falan sokmadan dolaba koyuyorum ...2 saat beklese yeter...biz yoğurdu evde yaparız genellikle...

aylincim önemli olan sıcaklığının düşmesi ki mayalar çalışmaya devam edemesin
yoksa ekşimeye başlar

kozyatağı çok uzakneyse pahalı falan ama bildiğimden şaşmıycam şunu şurasında daha kaç aya içecek ki.

kızlar zeynep 4 ten beri kakasını yapmaya çalışıyor çok ıkındı ondan mı bilmem ateşini ölçtüm 37.2 geldi doktoru aradım ulaşılmıyor sizce bir çay kaşığı calpol ateş düşürücü vereyim mi

cnm gecmis olsun TAN inda dün 38,5 derece atesi vardi biz genede vermedik yaklasik 3 bucuk yildir tanidigim tüm doktorlar 39 dereceden sonra ates düsürücü yada fitil verin dediler
bence erken daha biraz daha bekle cnm diz altlarina soguk bez koy eger devamli yükselirse

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…