kızlar ben dün diyetisyen kontrolüne gittim..1 kg daha vermişim..haftada 1 kg veriyorum yani..spor yapmadan bu kadar oluyor....cumartesi biz de 10 günlük bir tatile çıkıyoruz...kayınvalidemlerin yazlığı var erdek te oraya gidelim dedik...eylül de de eğer çınar la gitmeyi göze alırsam gemiyle yunan adalarına gidelim diyoruz...
aşkım nerden alıyorsun ya arka sokağımdaki market 45 e bile satıyor.
kızlar ben dün diyetisyen kontrolüne gittim..1 kg daha vermişim..haftada 1 kg veriyorum yani..spor yapmadan bu kadar oluyor....cumartesi biz de 10 günlük bir tatile çıkıyoruz...kayınvalidemlerin yazlığı var erdek te oraya gidelim dedik...eylül de de eğer çınar la gitmeyi göze alırsam gemiyle yunan adalarına gidelim diyoruz...
hülyacım canım benim sende mi kaçıyorsun ?ben burada cirit atarım artık.şaka maka gez canım ya kolay değil bu sıcakta ist da oturmak.akşam eşimde belki bizde kaçamak yaparız bir yerlere dedi. o olmasada ben annelerin yazlığına gitçem.zor duruyorum evde çünkü.
kız evi gitmeden temizliyorsunuz bari gelince temizleseydiniz gelince yine heryer toz olcak.
kızlar zeynep 4 ten beri kakasını yapmaya çalışıyor çok ıkındı ondan mı bilmem ateşini ölçtüm 37.2 geldi doktoru aradım ulaşılmıyor sizce bir çay kaşığı calpol ateş düşürücü vereyim mi
kızlar zeynep 4 ten beri kakasını yapmaya çalışıyor çok ıkındı ondan mı bilmem ateşini ölçtüm 37.2 geldi doktoru aradım ulaşılmıyor sizce bir çay kaşığı calpol ateş düşürücü vereyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?