2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar aylin bende mamadan denedim ilk defa bugün bir saat sonra dolaba koyucam ama dolapta kaç saat beklicek onu bilmiyorum inşllah tutar ya

ben mamadan geçenlerde denemiştim çınar tadını çok sevmişti ama su içinde yüzen beyaz partiküller şeklinde olmuştu P
hatta iyi olsun diye fırını yoğurt ayarında çalıştırdım 3-4 saat
sonrasında da vazgeçtim
babymix gelmeye başladı buralara babymix veriyorum artık

kızlar yoğurt olmuş sanırım açıp bakmadım ama dışından olmuş gibi duruyordu şimdi buzdolabına koydum bide ben biberona mayaladım kızlar küçük kavanoz bulamadım bişey olmaz dimi polikarbonat ya şimdi aklıma geldi

valla sevgicim ne desek yalan şimdi
bi çözemedik şu biberon olayını zaten
sıcak koyma onu yapma bunu yapma

ben normal cam kaseye denemiştim geçen gün
şimdi sen biberon deyince aklıma geldi
su bardağına falan mayalıyorlardı bebekler için birileri ama kimdi hatırlayamadım şimdi

ayyyy evde vakıt bolluğundan sıkılıodum burdada zaman bulamıyorum nete gırmek ıcın kalabalıkta nslsınız kızlar sole doya doya sohbet etmeyi özledım sızle bende dun babymıx aldım dıde pek sevdı zaten yoğurdu sevıo bunuda prk sevdı ama bugun cok az yedı gene mama bıle ıcmedı adam gıbı nesı var anlamıorum hecc doktora goturcem cuma gunu bakalım bu doktor ne dıcekkkk

bende kavanoz mamalarından kalan kavonaza mayalıcaktım ama bulamadım nereye soktuysam
neyse bidahakine ona yaparız

hülyacım gece kulağını çınlattım :))
dedim herhalde kayganadan kapamadı pcyi :))
aynen canım ya,tam 2 satır yazıom efe falan mızıldanınca kalkıom pc başından sonra bi bakıom bizimki oturmuşkaydirigubbakcemile3

bende kavanoz mamalarından kalan kavonaza mayalıcaktım ama bulamadım nereye soktuysam
neyse bidahakine ona yaparız
sevgicim ben su bardağına mayalıyorum rahat oluyor valla

ya ben mmadan kac kere yaptıysam olmadı sevemdım seklını semalını cırkın oldu evdeyken kendım hergun yapıodum taze burda kalabalık yapıorum yemıo kalıo dıye hzır yoğurt aldım bı kac kez babymıx aldım markette gordum cok sevdı en azından burdayken pratık oldugu ıcın verıcem
ya bu danıno olayına taktı annem yedırelım dıyo ben yedırmek ıstemıyorum bızımkıne yalattı annem piss yalıo guzel guzel annmde onuyedırme bunu yedırme ne yıcek bu cocuk zaten bısı yemıo dıye mızmızlanıo napcam bılmıomm

nese kızlar sıze ıyı geceler sabah cok erken kalkıorum uykum geldı yarın teyzemde amelıyat olucak annmler hastaneye gıdıcekler erkenden dıdeye annm sabhları bıraz bakıo uyuyodum bu sabah oda yok maalesef sızı ve bebıslerınızı kocaman opuyorum .kendınıze ıyı bakınn

.y. geceler kızlar
bugün zeynep saat 4 ten 11 buçuğa kadar kucaktaydı kaka sorunumuz yüzünden
fitil koydum en son ne yapayım
inanamazsınız tam yarım saat ıkındı ve sonunda biraz yaptı hayret ettim ya büyük insan gibi öyle katıydıki günlerdir yapamamasını anladım
yavrum ıkınmaktan ateşi yükseldi biraz elini yüzünü yıkadım tekrar ölçtüm düşmüştü
şimdi uyuyor ve umarım uyur uyanmaz valla bittim yani
eşim de yoruldu hakkını yememek lazım
kızlar stresten herhelde benim sütüm bugün çok az
az önce bir çay bardağı ince bulgur ıslattım üzerine limon sıkıp yedim
sütü çoğaltıyormuş ya
diyet gitti yani

iyi geceler çidom,geçmiş olsun canım teyzenede.

ya zuhalcim aynı sorunu bizde yaşıyorduk,bende sabahları kayısı suyu verip öğlen sebze çorbasına 2 çay kaşığı zeytin yağı koydum.bide gizlice 1 çay kaşığı daha içirdim.öyle bu öğlen yaptı.ama dediğin gibi ıkına ıkına ve gerçekten bayaa kıvamlıydı.

çiğdem ben yediriyorum danino sürekli değil ama arada yediriyorum ha babmix ha danino pek farklı değiller bence

çiğdemcim geçmiş olsun teyzene de canım
benim sayfa bayadır yenilenmeden duruyormuuş herhalde önceki mesaj için yazdıydım cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…