2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sevgicim danino çocuklar için değil mi?
hiç incelemedim gerçi ama babymix bebek ve küçük çocuk gıdası diye geçiyor

hülyacım bugün 3 kayısı kabak çorbası ve bir tatlı kaşığı da zeytinyağı verdim ama fayada etmedi en son çare fitil koydum zaten fitil geri çıkmış gördüm

ya bu baymiks 6 yadan itibaren diyor acaba 5 aylıkken versem bişey olyrmu ya yoğurt mayalmak ayrı meşaket istiyor benim oğlanda pek durmuyo acaba versem nasıl olur

hülyacım bugün 3 kayısı kabak çorbası ve bir tatlı kaşığı da zeytinyağı verdim ama fayada etmedi en son çare fitil koydum zaten fitil geri çıkmış gördüm

canım zaten 1 gündede etki etmio ben 3 gündür veriom.doktor şurup söylemişti ama ilaç kullanmakta istemedim ,1 gün daha yapmasa kullancaktım

cigdemcim cnm gecmis olsun teyzeene

zuhalcim ben bu aralar yemege basladim suyumu aksattim sütüm gittii süt yok

bi aralar hic yemiyordum ama günde 4-5 litre iciyordum inanilmaz sütüm oluyordu

yemeyle degil sanirim daha cok icmeyle alakali

bulgur gercekten faydali süte ama bi okadarda kalori bombasi yaaaa

offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

iyi geceler kizlar benim isim bitmedi daha

benimkinin yatağından sesler gelio yine,gidp emişmemiz lazım.uyuyup kalmazsam yanında,dönerim sohbete kızlar.

hülyacım verdirmediki eşim yok çocuğu ishal edermişim gördü bugün ne kadar ızdırap çektiğini ben de dün vermiştim kayısı ama fayadası dediğin gb bir kaç gün içinde belli oluyor
zaten kızdım bir daha işime karışma diye

bilmiyorumki sibelcim verdim valla bikaç kere severek yedi zaten sürekli vermediğim içinde pek takılmadım açıkçası işin o kısmına

kızlar sibel dün demişti ya hani eşinin halasına pardon uyuz halasına demişde hani doktora beslenme programı yazdıracak buraya koyacak bende de benim doktorun verdiği 3 sayfalık birşey var açıkçası sibel diyene kadar aklıma gelmemişti buraya koymak fikir alışverişi yaparken yazıoyrum zaten ama sanırım koysam iyi olur ben de yarın eşim onu taratsın koyarım inşallah ben pek beceremiyorum taratma işini

zuhalcim kusura bakma ben dalmışım video işine
aslında esas amacım çınarın ilk defa mama sandalyesinde tarhana çorbası içme görüntüsünü koymaktı ama onu çekerken 5 dakikalık kayıt yapmışım ve büyük boyutta olmuş onu yüklemek ömür alır
bu yüzden onu kesebileceğim bir program arıyordum netten :)

canım facebookun açıkken
Login | Facebook bu linki tıklamayı denedin mi?

TATıLE GıDECEKLER
şimdi kasım annelerinde okudum leylak yağı doğal sinekkovarmış arkadaş bahsetmiş kzını hiç yememişler ilginç ha aklımızda bulunsun

kızlar aralık anneleri amma da buluşmuşlar ya biz de iş yok valla topikleri bilenem var bizde sanırım sadec selmayla dilek yazar buluştu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…