günaydın kızlar yoğurt tutmuş tadı ve kokusu yoğurt gibi ama biraz sulu tutmuş oluyo dimi ayy çok sevindim inşallah yer bizim cadı hiç tutucağını sanmıyordum acemi şansı heralde :))
merhaba arkadaslar benım sızlere bır sorum olacak benım melegım 5 ayını yarın dolduracak fakat hala basını tam olarak dık tutamıyor ctesı dr la randevumuz var ama cok endıselıyım bu konuda bılgısı olan varmı acaba
elınden tutup kaldırdıgımda kalkıyor ve kalkmak ıcın caba gosterıyor ama oturdugunda bası asagı dusuyor tam olarak dık tutamıyor
kızlar anne sütü arttırma ile ilgili topikte arkadaşın biri doktorunun kendisine Syntocinon oxytosin burun spreyi yazdığını ve bayağı işe yaradığını yazmış...internetten baktım..genelde yabancı kaynaklar var ama Anne Sütünün Önemi, Süt ve Erken Çocukluk Döneminde Beslenme bu sitede süt arttırmak için kullanılabileceği yazıyor...bugün alıcam bakalım..emzirmeden 2-3 dakika önce burna sıkılıyormuş...
aylincim sağol canım bilgiler için şahsen benim dünden beri sütüm çok az bu aralar kafam biraz bozuk
dün gece bir çay bardağı ince bulguru ıslattım üzerine limon sıkıp yedim ne yapayım belki süt artar diye bir de bol su içiyorum
kızlar doktoru aradım şimdi kabızlık için eğer 4 günü geçerse dufalak diye bir şurup ismi söyledi fitil tembellik yapıyor pek tercih etmeyin sabah akşam bir çay kaşığı bu şuruptan verelim ve zeytinyağı dedi aynı zamanda zeytinyağlı pamukla popoyu uyarın dedi
sivrisinek ve böcek sokmalarına karşı da fenistil diye bir krem önerdi tabi bu soktuktan sonra
öncesinde önlem olarak sinek kovucuları tavsiye etmedi alerjendirler dedi
denize beline kadar sokabileceğimi söyledi
kayısı veriyorum dedim şimdilik pek vermeyin dedi elma havuç suyuna devam dedi sanırım kayısı henüz ağır bizim bebekler için
akşam kasım annelerinde okumuştum bir daha yazayım mevsim yaz ve tatile gidecekler var leylak yağı doğal sinekböcek kovar diye yazmış arkadaş denemk de fayda var aslında
biraz sonra da zeynebe doktorun verdiği 3 sayfalık bir beslenme proğramı var onu taratıp koyacağım hem üzerinde tartışmış da oluruz karşılaştırma da yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?