2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zorlama hayatım..1-2 gün ara ver..diş sıkıntısı filan olabilir...biberon daha kolayına gelebilir...1-2 gün ara vermen daha iyi olur..sonra muhallebiyle filan tekrar başlarsın...

zorlama hayatım..1-2 gün ara ver..diş sıkıntısı filan olabilir...biberon daha kolayına gelebilir...1-2 gün ara vermen daha iyi olur..sonra muhallebiyle filan tekrar başlarsın...

evet aynen biberon maması hazırladım onu bir güzel içti.ama kaşığı görünce hayalet görmüşe dönüyor.1-2 gün ara verince düzelirmi dersin.offff ya bir bu eksikti.hiç bir sorunumuz yoktu kaşıkla ne güzel herşeyi yiyordu.ne oldu birdenbire anlamadımki.

kayısıyı sanırım elma ve havuç alerjen mi kabızlık ishal gaz yapacak mı anlamak kloay olsun o yüzden karıştırmayın anlamında da vermeyin demiş olabilir ama ben verdim ya kızım da çok seviyor herhangi alerji falan da yapmadı şükür
bir de kayısı bağırsakları çok çalıştırıyor ya onun için herhalde ne bileyim

bu bebekler taktınmı takıyorlar demek benimkide bugün emziğini görünce ağlıyor ağzına yaklaştırınca daha bağırıyor.ama eline verince oynuyor.anlamadım gitti.gene diş sıkıntısı var galiba.jelini süreyim bari .

bu arada arkadaşım yarım saat önce gitti eşi herbalıfe işini yapıyor yarın sabah italyaya uçuyorlar.şirket götürüyormuş.hamile bide 5 buçuk aylık inş yollarda birşey olmaz.kariyer yapçam derken....

bizimki de bu aralar emziğin plastiği ile dişini kaşıyor habire..ağzında tutmuyor hiç emziği..emzik yıkamaktan yorgun düştüm valla....zaten bugün pek huysuz ota b..a ağlıyor..ne olduysa çocuğa artık...

aynen canım ya arkadaşımda demiştir ne huysuz bir çocuk bu diye hiç böyle yapmazdı dişler ortalama 6. ayda çıkıyormuş ya demekki sıkıntıdan böyle yapıyorlar.emzik olayını sorma devamlı yıkıyorum.bu kaçıncı emzik bilmiyorum.sık sık ta değiştiriyorum.

kızlar bu sayfada sağda çıkan reklam varya ahmure .com ona girdim idela kiloyu hesaplamak için kilolu çıktım.172 boyundakilerin 62 kilo olması gerekmiş.evlenmeden önce okadardım ama şimdi çok zor ben 70 e bile razıyımmafoldumben birde diyet vermişler altta paso et düşenmiyorum kendimi sabah akşam et yerken

zeynep emzik almadı hiç 5 çeşit emzik denedim gene de almadı aslında alsa iyi olurdu yalancı meme yalancı anne derler ama dediğiniz gibi de yıkama sorunu var falan filan
zeynep de inanılmaz huzursuz şimdi gene mızırdanıp duruyor yatıyor en fazla 15 dak uyuyor sonra gene gezdirip uyutmaya çalışıyorum yoruldum ya
kabızlığı geçmedi bir türlü şöyle bir cortlatamadı yavrum dünden beri böyleyiz bugün 5.gün en iyisi ben biraz zeytinyağı vereyim

canım ek gıda veriyorsan 5. gün çok olmuş...bence artık fitil ver..yoksa sabahı sabah eder yavrucak...ver bir yarım fitil..alışmaz merak etme..ben oğlanı prof. a götürüyorum..fitil alışkanlık yapmaz, o bilgi şehir efsanesi diyor bana...siz hiç küçükken fitil kullanıp büyüyüp hala fitille yapan insan gördünüz mü diyor kadın...o kadar çekinmeyin yani fitilden...rahatlar hiç olmazsa bebiş..sokarsın sonra suya..rahat rahat uyur...

ya allahım 2 gündür berru acayip huysuz yaı kucagımda hep.inanırmısınız
perdeyi berru kucagımda taktım o kadar yani
gece uyumuyo saatinde artık.uyku batıyor gözüne ama uyumuyor
uyursada aglıyor devamlı uykusunda
bi de elimi yiyor hep engel olamıyorum.acıtıyor bi dee
galiba geliyor dişlerrrr

uykusuz geceler desenize bizi bekliyor inş allahım şu dişler ağrısız acısız çıkar ....bazısında duyuyorum hiç anlamadık diş çıkarırken diye. birde tabi kötü örnekler var bizim karşı apartmanda bir çcuk gece gündüz ağlıyor normalde uslu falan gibiyid çünkü meğer diş çıkarıyormuş sanırım 8-9 aylık falan ilk dişiymiş..ilki böyleyse diğerleri nasıl olur kızlar.

ben yine soruyorum :) napıyım sizden başka kimsem yok
ben emziriyorum bebeğimi ama gündüz benim memeler hep yumuşak hiç sertleşmiyo bi gece sertleşiyo normalmi yav sizinkiler nasıl

valla bebeklerin hepsi huzursuz bu dönemde sanırım...gerçi biz bugün yarın diş çıkarcaklarmış gibi konuşuyoruz ama...belki 1-2 ay daha sürecek bu sıkıntılar...tabi o da bir diş..sonrası da var..allahım dişli niye doğmazlar ki???*bir an önce gelir inşallah şu dişlerde bebişlerde rahatlar...

canım..ewt emzik almayan çocuk ne yaparsan yap almaz...sanırım okumadın libelaks die bi ilaç var...1 yada iki lira ......poposundan sıkıyosun anında yaptırıyo..tamda böle durumlar için..merak etme alışkanlık yapmaz çünkü o iyice sertleşmişrir ..fitil bile zor çıkarır..zaten küçücük bi tüp onunda yarısını kullanıyosun........dr kendisi attırdı benimkine ..rahatlasın die

bu arada kızlar bu hero baby pek sevdi bizi..her ay numune paketi gönderiyorlar...şimdi yine geldi...bayağı da malzeme koyuyor adamlar..milupa 3 tane poşeti zor koymuş içine valla...bunlar kavanoz meyvesinden bisküvisine kadar koyuyorlar içine...afferin hero baby...

kızlar böyle haberler karalamak için hep olur ona bakarsanız nestlenin mamasındanda başka ülkelerde bebekler öldü.en iyisi milupa bence ben doktorumun önerdiği mamadan şaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…