kızlar ya benim oğlan dünden beri kaşığı reddediyor.deminde denedim sebze püresi hazırlamıştımdaha önlüğü takar takmaz anlıyor kaşıkla bişeyler vericeğimi bas bas bağırıyor.biraz daha sulu hazırladım o şekildede yemiyor ağlamaktan helak oldu bende bıraktım.muhallebi falan yapmıştım onuda yemiyor.şekerli şeyleri bile yemiyor çocuk yaa.napıcam ben kızlar yardım edin.....
zorlama hayatım..1-2 gün ara ver..diş sıkıntısı filan olabilir...biberon daha kolayına gelebilir...1-2 gün ara vermen daha iyi olur..sonra muhallebiyle filan tekrar başlarsın...
bu bebekler taktınmı takıyorlar demek benimkide bugün emziğini görünce ağlıyor ağzına yaklaştırınca daha bağırıyor.ama eline verince oynuyor.anlamadım gitti.gene diş sıkıntısı var galiba.jelini süreyim bari .
zeynep emzik almadı hiç 5 çeşit emzik denedim gene de almadı aslında alsa iyi olurdu yalancı meme yalancı anne derler ama dediğiniz gibi de yıkama sorunu var falan filan
zeynep de inanılmaz huzursuz şimdi gene mızırdanıp duruyor yatıyor en fazla 15 dak uyuyor sonra gene gezdirip uyutmaya çalışıyorum yoruldum ya
kabızlığı geçmedi bir türlü şöyle bir cortlatamadı yavrum dünden beri böyleyiz bugün 5.gün en iyisi ben biraz zeytinyağı vereyim
zeynep emzik almadı hiç 5 çeşit emzik denedim gene de almadı aslında alsa iyi olurdu yalancı meme yalancı anne derler ama dediğiniz gibi de yıkama sorunu var falan filan
zeynep de inanılmaz huzursuz şimdi gene mızırdanıp duruyor yatıyor en fazla 15 dak uyuyor sonra gene gezdirip uyutmaya çalışıyorum yoruldum ya
kabızlığı geçmedi bir türlü şöyle bir cortlatamadı yavrum dünden beri böyleyiz bugün 5.gün en iyisi ben biraz zeytinyağı vereyim
kızlar şuraya bir baksanıza şok oldum resmen.:1shok::1shok: en güvenilir markada böyle yaparsa mahvolduk biz.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lupa-mamalar-ilgili-sikayetler-hakkinda1.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?