kızlar hüngür hüngür ağladım ya zeynep inledikçe çok az bir şey çıkarttı ona yaptı bile denilemez
eşim şimdi libelaks denilen şeyden almaya gitti
ya ne zor şey ya mahvoldu çocuğum
kızlar hüngür hüngür ağladım ya zeynep inledikçe çok az bir şey çıkarttı ona yaptı bile denilemez
eşim şimdi libelaks denilen şeyden almaya gitti
ya ne zor şey ya mahvoldu çocuğum[a ah hayatım bilirim çok zordur...çocuğun acı çekerken hiç bişi yapamamak..acil durumlarda çok işe yarıyor..inş işe yaramıştır..ama yiyeceklerini düzenlemek lazım..kayısı iyi geliyosa çok az ver bence..ben karpuzun suyunuda küçük bi dilim ezip içiriyorum çok besleyici değeri yok ama rahat kakasını yaptırıyo.....
off zaten mama vermek içime sinmiyor ama gel görki sütüm yetersiz canım naapalım.Denizcim naapıyor canım?
canım dışarı çıkmıştık şimdi geldik denizbeyin mamasını yedirdim küçüklte bi havucun suyunu içti şu an ayağım da uyuyor...napalım mamada vermek zorundayız ..artık beni hiç emmiyor zaten çok azdı sütüm onu bile istemiyor artık...oğlumun adaşını .öpüyoruz kocaman...
iyiakşamlar kızlar yaptığım yoğurdu kardelen sevmedi normal sütle yapıcam onu yiyordu biraz en azından süt işine gelince benimkide iyice azaldı bendede var medela ama süt çıkmıyor ya sağarken kardelen emerse en azından geliyo biraz
lızlar öldüm resmen ya zeynep nihayet yaptı ama lavman satesinde neydi adı unuttum ya
zeynep o kadar ağladıki doğduğundan beri hiç böyle ağrısı olmamıştı
şimdi babası gezdiriyor kucağında
ilginiz ve desteğiniz için sağolun
ha bu arada 2 fitil koydum ama ikisi de geri çıktı hiç bir işe yaramadı anlayacağınız taşlaşmış sanki
ama lavman gerçekten çok etkiliymiş sağol denizlerprensi adın neydi arkadaşım senin
acaba bir daha yapr mı inşallh bozmamıştır bağırsaklarını bi de ishal falan olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?