2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi netten..konuyla ilgili bilgilere baktum milupa şikayet kutusu..bu olayda geçiyor..milupa tarafından fare pisliği olmasdığı kanıtlanmış..bide üretim aşamasında olamayacağı belirtimiş..karalşamada olabilir ...inş...aksini düşünmek istemiyorum

bende aynı doğduğundan beri yiyor..ya biliyosun bu ülkede işleri..az iyi olanı indirmeye çalışırlar..tutulan bi marka..............çamur at izi kalsın olabilir..sonuçta kanıtlanmamış...

kızlar hüngür hüngür ağladım ya zeynep inledikçe çok az bir şey çıkarttı ona yaptı bile denilemez
eşim şimdi libelaks denilen şeyden almaya gitti
ya ne zor şey ya mahvoldu çocuğum

kızlar hüngür hüngür ağladım ya zeynep inledikçe çok az bir şey çıkarttı ona yaptı bile denilemez
eşim şimdi libelaks denilen şeyden almaya gitti
ya ne zor şey ya mahvoldu çocuğum

canııım üzülme lütfen libalaks işe yarıycak emin ol.ağlama ama sende.çorbalsına mamasına falan zeytinyağı katıyormusun?

off zaten mama vermek içime sinmiyor ama gel görki sütüm yetersiz canım naapalım.Denizcim naapıyor canım?

canım dışarı çıkmıştık şimdi geldik denizbeyin mamasını yedirdim küçüklte bi havucun suyunu içti şu an ayağım da uyuyor...napalım mamada vermek zorundayız ..artık beni hiç emmiyor zaten çok azdı sütüm onu bile istemiyor artık...oğlumun adaşını .öpüyoruz kocaman...

ohhh yarasın denizime.lop lop et olsun.canım mümkün mertebe sütünü vermeye çalış.benimde sütüm çok az en baştan beri.ilk 3-4 ay emdi bizimki daha sonra hiç emmek istemedi.bende ne kadar versem faydadır diye sağarak veriyorum canım.mahrum kalmasın dedim.tabi mamayada devam.sende sağarak vermeyi deneyebilirsin ne çıkarsa.boğazından anneciğinin sütü geçsin.hem böylelikle sütünde kesilmez.ben medelanın elelktrikli mini pompasını kullanıyorum çokda memnunum.bizde sizi çok öpüyoruz deniz ve güzel annişini.Şeniz

iyiakşamlar kızlar yaptığım yoğurdu kardelen sevmedi normal sütle yapıcam onu yiyordu biraz en azından süt işine gelince benimkide iyice azaldı bendede var medela ama süt çıkmıyor ya sağarken kardelen emerse en azından geliyo biraz

lızlar öldüm resmen ya zeynep nihayet yaptı ama lavman satesinde neydi adı unuttum ya
zeynep o kadar ağladıki doğduğundan beri hiç böyle ağrısı olmamıştı
şimdi babası gezdiriyor kucağında
ilginiz ve desteğiniz için sağolun
ha bu arada 2 fitil koydum ama ikisi de geri çıktı hiç bir işe yaramadı anlayacağınız taşlaşmış sanki
ama lavman gerçekten çok etkiliymiş sağol denizlerprensi adın neydi arkadaşım senin
acaba bir daha yapr mı inşallh bozmamıştır bağırsaklarını bi de ishal falan olmasın da

hayatım hiç merak etme kesinlikle ishal falan olmaz.....belki bi keredaha kalanı yapabilir......dediğim gibi o anlık bişi bağırsağı yumşatmıyor...onun için sen ona bağırsak yumşatıcı şeyler yedir..kayısı gibi..ben karpuz suyuda veriyorum....

canım süt gelmesede sağ medelayla.boş boşda olsa sağ.düzenli sağarsan biraz artış elde edersin canım dene bence.

çok geçmiş olsun canım.umarım bir daha yaşamazsın bu sıkıntıyı.mamalarına çorbasına falan zeytinyağı koymayı ihmal etme.

zuhalcim gecmis olsun bitanem

kimseler yokmu kizlar ya benim gözümden uyku akiyor bi bakiyimd edim size zar zor yaziyom gözlerim kapaniyor

özlem nerelerde dünden beri hic göremedim onu
bide yelizide uzun zamandir görmedim tasinicakti internetimi olmadi daha napti bu kiz yaa özledik amaaa

sevgicim cnm normal inek sütüylemi yapicaksin? biraz zaman gecsin aradan tekrar dene belki ozaman yer yogurdu ...... ins. yerde annesini üzmez bebis

ben gelene kadar herkes kaçmış sanırım :)
selmacım iyi geceler

zuhalcim gözünüzaydın zor da olsa atlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…