kızlar selam bebşim bugün kakasını yaptı teyzeleri kendi kendine umarım yapmayada devam eder
kızlar selam bebşim bugün kakasını yaptı teyzeleri kendi kendine umarım yapmayada devam eder
canancım emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor benim bildiğim kadarıyla,süte geçiyormuş.bana doktorum öyle söylemişti.ben spiral taktıracağım fırsat bulunca,sende bi konuş doktorunla önce
canım benim hadi gözünüz aydın,umarım devamıda gelir.
Ayy kızlar halimize bakın ya kakalarını yaptılar,geğirdiler,pırtladılar diye nasıl seviniyoruz.anne olmadan önce kimin aklına gelirki birinin kakasına sevineceğimiz dimi:)):asigim:
cnm geçmiş olsun birde bugün diin için dr a gidecektin gittinmisaol hayatim tamamen tesadüf olduhihoyyyt hihoyyyt
hülyacim cok merak ettik cnm seni iyi oldugunuza sevindim
bizde seni cok özledik cnm
kizlarrr cok uzak kalmayin walla özlüyorum
biz internette baska bi firmaya gectik ama sorun cikti sabah adamlar geldi taaaaaa en alt kattan yukari kablo uzattilar bütün evim toz icinde kaldi baya bi sildim süpürdüm ama hayla tozlu kizlar evim ...
bide kocisin arkadasi geldi esimde son anda söyledi toza alerjisi varmis cocugun gözünün icine bakiyorum aman hapsurmasin yada alerji etkisini göstermesin diye :roflol: :roflol:
haaaaaaa ayy cocuk geldiginden beri odamdan cikamiyorum cünkü gecen gün ben tam bebegi emzirirken kapi caldi emzirir cekilde saclar üstüm berbat rezil sekilde kapiya gittim esimle oglumun sesi geldigi icinde kapiyi pat diye acinca aboooooo bide ne göriyim esimin arkadasida ( yani suan icerde oturan vatandas ) gelmis
esime sorup durdum bisey göründümü senin sucu niye kapiyi acmadan sölemiyon yaninda oldunu dedim
bisey görünmediki dedi fisfisfis
hiiiiii ben kapiyi acinca sen benim yüzüme baktinda ondan görmedin sen bisey neyse senin sucun nasolsa bende olan herkadinda var diyip konuyu kapattim şakkıdı :roflol:
bidahaki sefere arkadasiyla gelcegi zaman haber verir artik :1closedeyes:
simdi sacimi falan yikiyip kendimi oglusla disari aticam kizlar hava mükemmel burda delikafadulden
hülyacim tuandayken almistim ama sanirim o hap türkiyede yok cerazette adi emzirenler icin ideal..40 im ciktiginda bana doktorum yazmisti cnm
simdi sali kontrolüm var kadin doktorunda konusup ona göre alicam gene ayni haptan
kullanma kagidini okumustum zamaninda ordada emzirenler icin yaziyordu
merhaba arkadaşlar,
oğlumla yarışmaya katıldık resmimize puan verirmisniz
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
özlem mara oğlum arda kerem mara
üyelik istiyor ama adsoyad tel mail yeterli
teşekürler
canım hemen yapmıyo ama gün içinde yapıyoyagı verr vermez yapıyomu bari:uhm: ben hergün veriyorum ama yapmıyo:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?