Anacım bi tek sen deilsin bu sıpa varyaaa beni kaldırdı erkenden şimdi uyuttum uyuyamıomda yedim kahvaltımı çoktannnnn gene acıktım bile:))))))
Anacım bi tek sen deilsin bu sıpa varyaaa beni kaldırdı erkenden şimdi uyuttum uyuyamıomda yedim kahvaltımı çoktannnnn gene acıktım bile:))))))
günaydinnnnnnnnn bizde erkenciyiz bugün normalde 8 de kalkardim bugün 6 da uyandim mirmirmirmir
bebis benim uykumu kacirdi kendi uyumaya devam etti :roflol:
burda hava süper yaaaaa kizlar 8 derece günesli kendimi disari atasim geliyor ama banka karti olmadanda cikamiyorum cikincada para harciyorum
hastalik gibi oldu yaaa iki günde 200€ dan fazla harcamism ay basindayiz daha bide aldigim hep ufak defek seyler elle tutulur bisey yok yani
sizde böylemisiniz napicam ben yaaa hastalik oldu para harcamadan edemiyorum delikafadulden
arkadaşlar bebeğimi dışarı çıkarmak istiyorum acaba erken mi üşütür mü
mrhaba hanımlar bugün doktordaydık kalça muaynesi için götürdüm doktor kontrol etti ultrason için gün aldık 20 nisana devlet hastanesi olduğu için gün veriyorlar kızımın kilosu
4120 gr olmuşnormal dedi anne sütü yeterli dedi :dance:allahıma şükürler olsun humanaya devam yani :içelim: gelirkende bezimiz bitmişti 4-9 alıyım dedim sanki 2 numara sıkıyor gibiydi ama oda çok büyük geldi şimdi tekrar bez alıcam 2 numarayı birsüre daha kullanıcak anlaşılan
tatlım biz iki gün önce çıktık ama burda hava 20 derecenin üstündeydi. tumunun üstüne hırka giydirdim ve battaniyesini göğsüne kadar çektim.. yürüyüş yaparken hiç tanımadığım teyzeler söylendiler bana aa çocuğu pişirecek falan die ben de duymamazlıktan geldim .. zaten hep kontrol ettim ensesini falan terledi mi die.. çok şükür bişey olmadı bugun de akşam çıkıcaz ama alış veriş merkezine yani kapalı ortam da olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?