2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahhh minileriniz kocaman olmuşlar...
rabbim acılarını göstermesin...

canım yourt meyve püresi falan normalde kahvaltı için çok erken birden bıktırma çocuğu ben baştan beri mama ile beslediğim halde kahvaltıya 6. ayı bekledim yemesi için.çünkü ağır gelir diye düşündüm.ama geceleri iyi geceler maması verebilirsin uyumadan önce gecede uyanırsa ki mamayla doyduğu için pek uynamıyorlar o zamanda emzirirsin. gündüzde meyve yoğurt idel

çok geçmiş olsun zuhalcim allah şifa versin işallah :Saruboceq:

kızlar yaa bugün carrefoura gidelim dedik bizim yaramazı arabaya koyduk bi güzel geziyoruz sonra ben arabanın önüne geçtim bişi bakmak için bide ne göreyim bizimki kakasını yapmış:1shok: ve dışarı çıkmış aman allahım hemen aldığım gibi arabaya gittik ve üzerini felan değiştirdik sonra tekrar gezmeye devam ettik ama çok utandım:kedi: görenler ne ilgisiz anne demişlerdir benim için

selam kızlar
zuhalcim geçmiş olsun tekrar zeynep'e
inşallah ilaçları iyi gelir de rahatlar miniğimiz

ay kübra çok tanıdık geldi bu hikaye bana :))
geçen haftasonu datçaya gittiğimizde oto koltuğunu sabah kahvaltısında mama sandalyesi olarak kullanalım dedik arkadaşlarla kahvaltı ediyorduk
bu arada önceki gece çok gaz sancısı olunca fitil koymuştum
sabah bir yandan beyimiz kahvaltısını yaparken gaz çıkardı
ooo çok ayıp falan diye takıldık meğer o öncü sarsıntıymış daha fazlasını yaptı biz de gülüştük
neyse kahvaltılarımızı bitirdik denize inmek için hazırlanalım deyip kalkıştık
bir de bakayım paçasından koltuğa falan feci şekilde çıkmış
en kötüsü de pansiyonun aksam mı akmasam mı diye düşünen suyu ile onları arıtmaya çalışmak oldu P

aklınızda bulunsun johnson'un ıslak mendili acayip güzel köpürtüyor :)))
protex almıştık ellerimizi orada yıkamak için de çok az ondan ıslak mendile sıktım köpüre köpüre bir hal oldu :S

bu arada eşim gündüz arayıp istanbuldan iş arkadaşının eşiyle bu akşam bize oturmaya geleceğini söylemişti
bu tarafa tatile geliyorlardı
ben de toparlandım çay yanına bişeyler hazırladım çınarın yerdeki yorganlarını yastıklarını taşıdım ev işlerini hallettim derken canım çıktı
sonuç: gelmediler :SS

Tatoşcum haberlerini diğer topikten okudum
inşallah en kısa sürede gerekli kiloya ulaşıp bir an önce sağlığına kavuşur tatlım
ara ara bizlere haber verebilirsen seviniriz

iyi geceler kızlar
huhu kimsecikler yok heralde bu saatte.

zuhalcim geçmiş olsun canım,inşallah en kısa sürede toparlar kuzucuk kendini.

tatoş abla valla seni çok merak ediyoruz,Allahım acil şifalar versin bebişine.

nisan,sibel valla keşke efede öyle kaka yapsada temizlesem diyorum inanın,şu ek gıdalara geçtiğimizden beri resmen kaka yolu gözlüyoruz.ne zeytin yağı ne kayısısı kaldı tam bikaçgün düzene giriyor,hop arkasından tekrar katılaşıyor kakası efenin.

bende efeyi zar zor yeni uyutabildim.bi haller oldu çocuğa ya ne güzel saat 10 gibi yatardı 1 haftadır hergün biraz daha geç yatmaya başladı.üstelikte acayip bi enerji patlaması yaşıyor anlatamam yani,gecenin yarısı kahkahalar atıp koltuklara saldırıyor,tutunmaya çalışıyor.işimiz var bundan sonra.yarın sabah erken kaldırmayı denicem bide.geç yattıkça sabahta 10,5 larda kalkmaya başladı paşamız

slm. herkese günaydın. çoktandır giremiyorum feci şekilde hastayım ogluma bile bakamıyorum. inanın
zor yazıyorum.hepinizi öptüm dua edin

teşekkür ederim kızlar. çok fena midem bulanıyo yoksa hamilemiyim diye krize girdim eşim test aldı şükür bişey çıkmadı. offf hiç ii degilim yaa

çok geçmiş olsun tüm hasta annelere ve bebişlere...vallahi bu topik kurudu...geçen sene bu zamanlar kaç kişiydik? kaç kişi kaldık şimdi...şarkı oldu vallahi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…