2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz bu oto koltuklarını ne zaman değiştiricez...9-18 kg olanları var.onlara geçmek lazım herhalde di mi? şimdi bizimkileri ters bağlıyorduk arabaya..herhalde onlar koltuk gibidir ve düz bağlanacaktır artık ...

bebıslerımıze gecmıs olsun zeynebımız gene hastalanmıs
huvık cnm sanada gecmıs olsun

bısde dun medıcalde kardıyolojıye gıttık cok sukur dıdenın kalple ılgılı sorunu cıkmadı ama bıraz sınırlı oldugu ıcın morarıyomus dıkkat edın cok sımarırsa kullanır sureklı bu yonunu dedı morarması tamamen ıstedıgını yaptırmak ıcınmıs.gıtmısken cocuk uzmanınada gıttık bogaz enf.gecmıs dedı alerjısı ıcın damla verdı cok sukur bıraz rahatladım
ya dıs cıkaran bebıslerımızın annelerıne soruom cıkarma donemınde saldırganlık yasadınızmı hıc benım kız elıne gecırdgını yoluo bu aralar sac bas kalmadı bende bağırıo bı yandan bı yandan ya dıslıo yada tırnaklarını gecırıo ıstemedıgı bıseyı yapınca gozumu cıkarmaya calsıo manyadı ıyıce bu aralar acaba dıslerındenmı kaynaklanıo bılemedım

bak cadıya ne fena. valla küçük felan diyoz ama herşeyide biliyolar.
çok geçmiş olsun canım.,
valla bizimkide saçımı başımı yoluyo bence bu aylarda normal. dikkatini çekiyo hatta benimki yanında uyurken bi baktım burmuna parmagını sokuyo:roflol:

sukurler olsun ...cok sevındım dıdenın saglıklı olmasına o kadar etkılendım kı morarıyo dıyınce ruyama bıle gırdı...cok streslı olmasının altında babayı ozlemısde olabılır ustune bıde diş cıkartma ,evınden uzakta onlar bebek dıyoruz ama herseyın farkındalar...ben işe gıderken oglumun bana bakısını goruceksın ınsanın ıcı parcalanıyor nıye benı bırakıyorsun der gıbı aksam eve gıttıgımde resmen boynuma sarılıyor işimi sevmessem boşverıcem herseyi evde oturucam ama yılardır cok emek verdım bunca yıllık emeklerıme acırım...

geçmiş olsun didenin iyi olmasına sevindim
çiğdemcim aynı durum bizdede sözkonusu hanım hanımcık kız çocuğu gitti bi canavar geldi
bi de elimdekini vermiyorum diye öyle bi cimcikliyoki kollarım morardı
saçlaımı yoluyo yüzümü tutup kendine çekiyo ısırmaya çalışıyo çok fena oldu
bunların hepsi diştendir umarım kaydirigubbakcemile

selam kızlar giremedim bi türlü vakit yok
zuhalcim geçmiş olsun canım tatoş geçenlerde aklımdan geçiyordun
bebeğin nasıl inşallah iyidir arada sırada yaz bizede
çiğdem çok sevindim dideye demek sinirden morarıyormuş aman
sağlıklı olsunda varsın sinirli olsun napalım yiyormu peki biraz
iştahı nasıl oldu

hülyacım kakayı cıvıtçam diye uğraşma canım
bitti o dönem artık arada sırada cıvık çıkıyor
genel olarak öyle katı yapıyorlar
en önemli özelliğiyse salonda yapsa yan odadan bile kokusunu algılayabiliyorsun
hatta çöpü evin içinde tutmak en büyük hata
adamı bayıltacak gibi

vayyyy benim uyanık gelinim :))
çiğdemcim çok sevindim canım yaa inanılmaz rahatlattı bu haber beni
son zamanlarda hep kötü haberler alınca en ufak bir şeyden paranoya olmaya başlamıştım
o saldırganlık bu gelişim döneminin getirdiği birşey sanırım ve öyle de devam ediyor

anaaaaam kendimi felaket tellalı gibi hissettim ya P
sinirlilik desen katlanıyyor gün geçtikçe sanki
yemek yedirirken oyalanın diye eline bir kaşık veriyorum
yemek istemediği zaman kaşlarını çatıp masaya kaşığı tak tak vurmaya başlıyor gittikçe hızlanarak
sanki kafama vuruyor sıpa :))

biz de bugün yeni tavsiye üzerine farklı bir dra gittik
adama sinir oldum yaa
garip bişeydi
kan tahlili yaptırdı hemen tabi poliklinik olunca iyice gazladılar
şimdi kızlar size soruyorum çınarın boyu geçen ay hem drda hem sağlık ocağında 66cm idi
p.tesi hastanede ölçülen 71cm -ohaaa dedim ölçüm sonrası
salı sağlık ocağı - 65 cm-çocuk uzayacağına kısalmış P
çarşamba yeni poliklinik- 66,5 cm

ya bu nedir allah aşkına yaaa
yok mu bunun bir standardı yuh yani

bu arada hakikaten şubat anneleri kurudu yaa :1shok:

klava:klava: toplanın bakayım
olmaz böyleeeee

iyigeceler sibelcim o kaka olayı bizde koku olarak aynı da :))
sıvılıkta değişme yok nedense sanki anne sütü alıyormuş gibi hala
ne yedirirsem yediriyim aynı bir sorunmu var acaba ya
renk değişiyor arada ama genelde sarı ve cıvık

iyi geceler sevgicim
allah allah
bizimki mi normal değil acaba :))
aman bünyeden bünyeye fark ediyor canım yaaa
bırak öyle rahat rahat yapsın
bizimkinin kaka için ıkınmaları çok komik oluyor
küçük emrah ifadesi eşliğinde kızarıyor falan

iyi geceler kızlar
çılldırrrcammm yaaa hala uyumuyorr..
aslında uyuyor ama uykusunda gülüp konuşmaya başlıyo bu çocuk ve işi abartıp gözü kapalı yatakta emekliyor,poposunu havaya dikiyor, kahkaha atıyor,bunların hepsini gözü kapalı yapıyor kızlar
rüyamı görüyor napıo anlamıom ama kendi kendini uyandırıyor sonra.
saat 3 nerdeyse yaa offf.

sibelcim bu arada kakamızı sonunda yaptık ve dediğin gibi yaptığı saniyede,kendini belli ett:))
çidoo napıyonuzda sinirlendirionuz morartcak kadar kızımızı bakimmm,neyseki bişey yokmuş şükür.
hüveyda canım sanada geçmiş olsun.dikkat et kendine

canım kaka olayı ek gıdaya geçtikten sonra genelde katı oluyo nornal insan gibi.bziizmkde öle oldu.sende bildiğim kadarıyla ek gıda veriyosun ama cıvık derken isalmi acaba ondandan olabilir belki .

günaydın kızlar
çiğdem çok sevindim didenin boğazının iyileşesine.vay zilliye bak şimdiden neler yapıyor.benimkde daha 3 aylıktı ben odadan çıkınca öksürüyordu.doktora gittiğimizdede ordada tesadüfen yapmıştı doktor çok gülmüştü dikkat çekmek için yapıyor demişti.ben ilgilenmeyerek kolayını buldum.yoksa içinde bir aktör var ömer yusufun.tam numaracıkaydirigubbakcemile3

bende dün öğlene doğru anneme gittim kardeşimle yemek falan yaptık annem hastanede teyzemin yanında kalıyorya bende dedim azcık faydam olsun kardeşimin üstündeki yük haififlesin.iyide oldu moral bulduk.

günaydın kızlar..
asiyecim iyi yağmışsın,insan böyle zamanlarda yanında destek arıyor.hepiniz birbirinize yardımcı olacaksınız artık,kolay değil.
bende dün gece 4 gibi yattım.7,5 ta kalktım eşimin kuzeni gelecek ankaradan,kahvaltı hazırlıyorum.
efe paşamızda mışıl mışıl uyuyor.yok ama bugün geç kalkmasına izin vermicem gece resmen anamı ağlattı deli çocuk.

canım ya bu bebekler ayrı bir alem özellikle bizi uykusuz bırakmak için çabalıyorlar galiba anne omak kolay değil diyorlarkaydirigubbakcemile3

canım kaka olayı ek gıdaya geçtikten sonra genelde katı oluyo nornal insan gibi.bziizmkde öle oldu.sende bildiğim kadarıyla ek gıda veriyosun ama cıvık derken isalmi acaba ondandan olabilir belki .

evet isal gibi yani aslında bir gün isal gibi birgün biraz daha katı
ama keyfi yerinde hasta olsa anlarım heralde dimikafamçokkarıştı

HÜVıK geçmiş olsun canım bebek olunca da hastalık zor ya inş. en kısa zamanda iyileşirisin tatlım
ÇıĞDEM hayatım bak boşuna kendini sıktın Allaha şükür bişi çıkmadı Dide de yalnız bu fıstıkla işin zor annesi ilerde düşünemiyorum sizi :roflol: her dediğini yaptırır valla kesinlikle dişten saldırgınlık yapabilir bizimkinin de her istediği olcak yoksa basıo yaygarayı paşa çene hiç susmuyo
HÜLYA erken yatırmayı dene canım ama ozmanda sabah erken kalkıyorlar ya Eymen de akşam 9 da yatar uykusu geliyo ama sıpa sallamadan kendi başına uyumaz gece kalkar 1 sefer sabah ta 6,5-7 gibi uyanıyo valla her daim anneler uykusuz valla çok özeniyorum sallamadan kendi başına uyuyan bebeklere bizimki sallasan bile öyle direniyoki
SıBEL tatlım bende bıkmıtım o bez kokusundan babasıyla her sabah çıkarttırsamda poşeti gene de kokusu dayanılmaz bende çareyi bez kovasını balkona koydum rahat ettim valla
ASıYE gerçekten annelik zor bi meslek hayatım heleki çalışan annelerin durumu daha zor
Zeynep bebeğe geçmiş olsun Allah acil şifalar versin annesi sana Allah sabır versin moralini yüksek tut ki bebeğin de etkilenmesin canım
Bu arada Selma yla konuştum karı gezmelerde valla ewine dönmüş şimdi de Antalya daymış keyifleri yerinde herkese slm söledi
Sevgi benim oğlumda kabız gibi yapıo ilk sonrası normal cıvık tarzda çok ıkınıyo ilk anlamadım gitti ne tam kabız ne de ishal
Kızlar bi sitede okudum da.... Bir bebek 3 yaşına kadar annesi ile aynı odada yatmalıymış hatta koyun koyuna yatmalıymış. Bu bebeğin zihin gelişimi için çok önemliymiş. Bende bebeğimin odasını ayırmadığım için suçluluk duyan annelerdendim. Ve Sabiha hanım bana dedi ki eğer doktorun dediğine kalbin evet diyorsa doğrudur, eğer kalbin hayır diyorsa doktorun söyledi doğruda olsa senin bebeğin için doğru değildir. En doğrusunu anne kalbi hissedermiş.

Merhaba arkadaslar...ozlemın oda konusundakı okuduklarına katılıyorum..oglum artık odasında yatıyor kendımı kotu hıssedıyorum sankı onu terketmıŞım gıbı gecelerı yanına gıdıyorum koynumda opuyor kokluyorum nasıl mutlu oluyor derın uykuda bıle gulumsuyor...
Bu arada oglum cok korkak anı seslerden,karsına anı cıkan kısılerden ,yuksek sesden zıplıyor resmen sızlerdede boyle sorun var mı ne yapabılırım ..

Bu arada sıbel,hulya,ve dıger arkadaslar gunduzlerı nıcın kkda yoksunuz...hep gece yarıları sohbet edıyorsunuz ben mahrum kalıyorum sızlerden o saatlerde benım bıyerlerımde pıreler ucusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…