bebıslerımıze gecmıs olsun zeynebımız gene hastalanmıs
huvık cnm sanada gecmıs olsun
bısde dun medıcalde kardıyolojıye gıttık cok sukur dıdenın kalple ılgılı sorunu cıkmadı ama bıraz sınırlı oldugu ıcın morarıyomus dıkkat edın cok sımarırsa kullanır sureklı bu yonunu dedı morarması tamamen ıstedıgını yaptırmak ıcınmıs.gıtmısken cocuk uzmanınada gıttık bogaz enf.gecmıs dedı alerjısı ıcın damla verdı cok sukur bıraz rahatladım
ya dıs cıkaran bebıslerımızın annelerıne soruom cıkarma donemınde saldırganlık yasadınızmı hıc benım kız elıne gecırdgını yoluo bu aralar sac bas kalmadı bende bağırıo bı yandan bı yandan ya dıslıo yada tırnaklarını gecırıo ıstemedıgı bıseyı yapınca gozumu cıkarmaya calsıo manyadı ıyıce bu aralar acaba dıslerındenmı kaynaklanıo bılemedım
bısde dun medıcalde kardıyolojıye gıttık cok sukur dıdenın kalple ılgılı sorunu cıkmadı ama bıraz sınırlı oldugu ıcın morarıyomus dıkkat edın cok sımarırsa kullanır sureklı bu yonunu dedı morarması tamamen ıstedıgını yaptırmak ıcınmıs.gıtmısken cocuk uzmanınada gıttık bogaz enf.gecmıs dedı alerjısı ıcın damla verdı cok sukur bıraz rahatladım
ya dıs cıkaran bebıslerımızın annelerıne soruom cıkarma donemınde saldırganlık yasadınızmı hıc benım kız elıne gecırdgını yoluo bu aralar sac bas kalmadı bende bağırıo bı yandan bı yandan ya dıslıo yada tırnaklarını gecırıo ıstemedıgı bıseyı yapınca gozumu cıkarmaya calsıo manyadı ıyıce bu aralar acaba dıslerındenmı kaynaklanıo bılemedım
iyi geceler kızlar
huhu kimsecikler yok heralde bu saatte.
zuhalcim geçmiş olsun canım,inşallah en kısa sürede toparlar kuzucuk kendini.
tatoş abla valla seni çok merak ediyoruz,Allahım acil şifalar versin bebişine.
nisan,sibel valla keşke efede öyle kaka yapsada temizlesem diyorum inanın,şu ek gıdalara geçtiğimizden beri resmen kaka yolu gözlüyoruz.ne zeytin yağı ne kayısısı kaldı tam bikaçgün düzene giriyor,hop arkasından tekrar katılaşıyor kakası efenin.
bende efeyi zar zor yeni uyutabildim.bi haller oldu çocuğa ya ne güzel saat 10 gibi yatardı 1 haftadır hergün biraz daha geç yatmaya başladı.üstelikte acayip bi enerji patlaması yaşıyor anlatamam yani,gecenin yarısı kahkahalar atıp koltuklara saldırıyor,tutunmaya çalışıyor.işimiz var bundan sonra.yarın sabah erken kaldırmayı denicem bide.geç yattıkça sabahta 10,5 larda kalkmaya başladı paşamız
iyigeceler sibelcim o kaka olayı bizde koku olarak aynı da :))
sıvılıkta değişme yok nedense sanki anne sütü alıyormuş gibi hala
ne yedirirsem yediriyim aynı bir sorunmu var acaba ya
renk değişiyor arada ama genelde sarı ve cıvık
canım kaka olayı ek gıdaya geçtikten sonra genelde katı oluyo nornal insan gibi.bziizmkde öle oldu.sende bildiğim kadarıyla ek gıda veriyosun ama cıvık derken isalmi acaba ondandan olabilir belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?