moralim sıfır teyzem hastanede yatıyorduya kaç gündür dün gece doktorlar çok acı çektiği için yoğun bakıma alalım artık çekmesin daha fazla demişler şimdi uyuyor teyzem yoğun bakımda yanına kimseyi almıyorlar.en azından acı çekmiyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama böyle ölümünü beklemek çok zor tlf çalınca deliriyorum o haberi alıcam diye.bu cuma vaktinde lütfen hepiniz dua edin kızlar allahım emanetini hayırlı saatte acı çektirmeden alsın teyzeciğimdenmafoldumben
moralim sıfır teyzem hastanede yatıyorduya kaç gündür dün gece doktorlar çok acı çektiği için yoğun bakıma alalım artık çekmesin daha fazla demişler şimdi uyuyor teyzem yoğun bakımda yanına kimseyi almıyorlar.en azından acı çekmiyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama böyle ölümünü beklemek çok zor tlf çalınca deliriyorum o haberi alıcam diye.bu cuma vaktinde lütfen hepiniz dua edin kızlar allahım emanetini hayırlı saatte acı çektirmeden alsın teyzeciğimdenmafoldumben
ya kızlar bıde bııs sorcam sıze bu bızım veletler ne zaman oturacak ben oturtmuyom henuz gec kalmadık demı zarar verırım dıye korkuyom desteklı oturcak aslında ama sız naptınız bı annatın helee
in-cin-top üçgeninde yine bizim topik....yahu ramazan da geliyor otursanıza poponuzun üstüne..gerçi dünde biz gezdik..kuzguncuk-nakkaştepe-beylerbeyi....boğaz havası aldı oğlum..ayrıca dün gece ilk kez kendi odasında yattı...sanırım ikimiz içinde daha konforlu oldu...oğluş geniş geniş yattı koca yatağında..bende onun her dönmesinde filan uyanıyordum..gece debelki 10 kez...en azından şimdi 2-3 kez kalktım...bakalım inşallah rutine sokabiliriz bu durumu...
asiyecim teyzene çok geçmiş olsun canım Allah çektirmesin
inşallah herkes iyidir bebişler nasıllar geçmişi okuyamıyorum çok yoğunum kızlar
hemen kısaca anlatayım tıp fakültesine gittik çok ilgililer ama herşey çok yavaş ilerliyor tabi çok yorulduk zeynep deliksiz uyudu o gece ve ertesi gün de sabhtan akşama kadar uyudu diyebilirim
idrar tahlili aldılar antibiyotik kullandığımız için idrarda daha önce çok yüksek olan değerlerde düşme var dediler 3 gün daha antibiyotiğe devam dediler sonra 3 gün ara verin ertesi gün de getirin idrar kültürü alıcaz dediler 18 nde idrar kültürü vericez 20 sinde sonucunu alıcaz
kültür sonucu temiz çıkarsa 6 ay boyunca koruyucu antibiyotik kullanıcaz idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye ki bu şu anda benim duymak istediğim en iyi sonuçlardan biri olacak
eğer kötü çıkarsa tedaviyi boyutlandıracaz dediler ona göre tedavi geliştirecez dediler
oraya gidince 6 aylıkken safra kesesi alınan böbreği alınan bıngıldağı 1 aylıkken kapanan doğuştan solunum orusu kapalı olup ameliyat olan çocukları görünce Allaha çok şükür sağlıklı bir bebeğim var varsın olsun taş o da düşer inşallah diyorsun inşallah şu taş olayımız en kısa zamanda düşer ya çünkü orada 20 kere idarar yolu enfeksiyonu olmuş bir bebek vardı 15 aylıktı geçirdiği her enfeksiyonda böbrek zarar görmüş ve şu anda bir böbreği yüzde 60 diğeri de yüzde 30 çalışıyormuş o gün oradan bir an önce çıkmak istedim ya deli gibi oldum resmen Allahım herkesin çocuğuna şifa versin içi sırada benim yavruma
işte böyle kızlar ha bu arada zeynebin alerji testi de sonuçlandı sonuç pozitif bu şu oluyor demek ilk önce 1 yaşına kadar eğer devam ederse 2 yaşına kadar ve hala devam ederse de ömür boyu zeynebim süt yoğurt peynir çikolata bisküvi yemiyecek doktorumuz öyle dedi buna da çok üzülüyorum ya zaten hiç bir şey yemiyor ne yapıcan şaşırdım
çok bunaldım alanyaya ablama gidicem pazartesi dönücem çünkü salı tıpa gidicez gene
oarada net var mı bilmiyorum ablamlar da yeni taşındılar eğer varsa girerim foruma
görüşene dek hepinizi öpüyorum
sağol canım desteğin için allah babanada acil şifalar versin.allahım hepimize hayırlı ölüm nasip etsin canım..teyzene de inşallah..bir nefeste can verelim...üzülme demiycem sana..insan mutlaka çok üzülüyor ama rabbim neylerse güzel eyler...her şerden de mutlaka bir hayır çıkar...sende kendini bu habere hazırla canım..bak küçük bir bebeğin var...ölüm allahın emri de ah şu ayrılık olmasa demiş şair..ne güzel demiş...benim de babam şu anda kanser biliyorsun...gerçi erken aşamadayız ama allahım acı çektirmeden alsın canını...yalan dünya be kızlar...bir varmış bir yokmuş herşey...
zaten oğluşum şuanda bana güç veriyor yoksa çoktan salardım kendimi teyze anne yarısı diyorlarya benim içinde aynen öyle.hakkında hayırlısı artık canım sende sağolherkese selam.
asiyecim canım çok geçmiş olsun allah sabır versin ne diyebilirim. canım iradeli olmaya çalış bebegini düşün:teselli:
asiyecim bitanem cnm dualarimiz teyzenle ins. hayirli bi haber alirsin tatlim ama üzme kendini bak bebeginde var rabbim acil sifalar versin teyzene
iyi haberlerinizi beliyoruz bitanem
aybuke gecmis olsun burun damlasi falan verdimi ?[/QUOTE
cananım inşallah ya:Saruboceq:
selam kızlar
haftasonundan sonra ancak girebildim
haftasonu muğladaydık bahsetmiştim geçenlerde
gece geldik sabah yıka kurut ütüle ıvır zıvır derken zaman bulamadımzaten artık çınardan hiçbirşeye fırsat bulamıyorum
emekleme olayını aşıp bir de koltuğa tutunup ayağa kalkıyor yanından ayrılamaz oldum
hele bilgisayar başına geçersem iyice dellenip saldırıyor
bugün eski dra kontrole götürdük
8150 olmuş
kız boyunu 71 ölçtü ama yanlış ölçtü gibi yarın sağlık ocağına gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum
5 cm birden uzamış olamaz
beslenmeyle ilgili çok farklı şeyler söyledi kafamız karıştı
yumurta falan vermeyin erkenden karaciğerini zorlamayın idare edebildiğiniz kadar mamayla idare edin meyve falan verin dedi
cici bebe bebek ekmeği falan vermeyin dedi
ay kafayı yedirecek bu drlar bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?