2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bayanlar

benimde 2 hafta iznim kaldı bir taşınma telaşı aldı
durduk durduk yumurta gelince işe koyulduk hep eşimin ihmali
normalde annesi bizde bakacaktı bebeğe şimdi de taşınalım çıkardılar kayınvalidenin sitesine açıkçası
taşınmak daha işime geliyo herkesin evi köyü ayrı olur hiç olmazsa ayaklarımı uzatıp oturabilirim

deeee benim kararsız kazım kirayamı gitsek evmi alsak ikileminde bizim için dua edin
de hazır kalkışmışken ev alalım bari yoksa bizimkini ikna etmek zor
e bu devirde borca girmezsende kendi imkanlarınla ev almak zor yani.

sahiden hadi özlem asker yoluycaktı falan sibel nereye kayboldu umarım bi sorun yoktur

bu arada aybuke acayip merak ettim selmayla buluşma resimleinizi bir an evvel yükle lütfeeeeen.

kızlar ben baskılı tişört istiyorum nerden nasıl bulabilirim
özlem sen anlarsın bu işlerden söle kuzummmmmmmm
acil lazım

canım çokkkkk teşekkür ederim
ya hani şu ben babamın oğluyum yazılı tişörtler varya asıl ben onlardan arıyorum siteye bakıcam şimdi ama benim aradıklarım onlar
onları nasıl bulabilirim acaba

zaten tshirtü kendin tasarlıyosun istediğini yazıyorlardır heralde.
senin dediğine benzer bişey hülya almıştı babalar gününde yanılmıyosam ona sormak lazım.

ewet doğru teşekkür ederim bende diyom kimde görmüştüm diye
hülyacımmmmmmmm nerden aldın babalar günü için baskılı tişörtüüüüüüüü
bide galiba duru almıştı derin için yanlış hatırlamıyosam

kızlar bişi sorucam aranızda şu elma krom denilen 30 apple tabletden kullanan varmı işe yarıyormu gerçekten acaba? bugün arayıp sordum emziren annelerde kullanabilir hiç sakıncası yok dedi.varmı aranızda kullanan kızlar?

Kızlar merhaba uzun zamandır bende gıremıyodum ınternet bır varsa bır yok yanı umarım hepınız Çook ıyısınızdır,bebıŞlerımızde ıyıdır ınŞallah..ben ve tuĞram Çok ıyıyız,okula gıdıp gelıyoruz bakıcımızda ıyı bır kız,gÖzÜmÜn ÖnÜnde yanı ....bılıyosunuz okul Özel olduĞu ıÇın yaz tatılım yok benım..bu arada tuĞram dıŞ Çıkardı bır hafta oldu..her geÇen gÜn bÜyÜyolar..hepınızı Çok ÖptÜm geÇmıŞı okuyamadıĞım ıÇın neler olmuŞ bıtmıŞ bılmıyorum..ınŞallah herkes ıÇın herŞey yolundadır...

teşekkürler asiyecim vallaha bende özlüyorum burayı sohbetleri paylaşımları inşallah hergün girmeye çalışıcam artık öptüm

kızlar bebek içi baskılı tişörtü nasıl bulcam bilen varmı
yardımcı olun lütfen
babamıza doğum günü hediyesi lcaz

baktım şubat annelerinden hayır yok yemek tarifleri topiğine bakıyodum
uykum geldi yatmadan bi bakıyım dedim toplaşmışsınız maaşallahınız var uzun zamandır böyle görmedim burayı.

dedim ama mesajı yazınca gördümki sarı olmuş herkes :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…