2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkadaşlar.sadece okuyarakda olsa sayfamızın takipçisiyim.çok istiyorum sohbetlere katılmayı ama işte daha ancak oturdum.canı saolsun yavrum çok oyunsever oldu maşallah..

ıyı geceler kızlar naslsınız yaw kaybolduk gıttık hepımız baskılı tsortlerden lc vaıkıkıde vardı ben almıstım canım babam yazıodu ustunde ama hala varmı bılmıom bı bak ıstersen cnm benım

ooooooooooo kacmissiniz hepiniz yaahuu

biz kocisle tam 5 yil önce bu saatlerde nisanlaniyorduk kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr üc gün öncede tanismistik opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

imkani olsa nisandan sonra nikah dairesine götürcekmis kaydirigubbakcemile3

hepinize iyi geceler kizlarr

selma aybuke bekliyoruz fotograflari
esencen nerelerdesin hayatim sen arka sayfalari okuyamadim gözüm agriyor

ıYıGECELER kızlar yazmayı unuttum bugün
biz yarın kardeleni kalça kontrolüne götürüyoruz
sabah erkenden çıkıcaz bi aksilik olmazsa
inşallah sorunsuz atlatırız dualarınızı esirgemeyin
özlem naptı acaba derininde kontrolü vardı bu ayda
yavrum oda kurtulsa hayırlısıyla ortezden
yetişebilirsek çocuk doktoruna da gideceğiz
aşısı var korkuyorum bu ay ki aşılardan
buakşam birazcık kustu çok kötü kokuyordu üşüttükmü acaba
benzide sarımsıydı yarın bakalım ne dicek doktor

sevgicim cnm ins. iyi haberlerle gelirsiniz cnm
dualarim sizinle özlemin kontrolüde iyi gecmistir ins.

iyi geceler kizlar sizeee

iyi geceler kızlar, Almanyadaki görümcem geldi, kalabalığız, inanın saat 11 de çıktık, bakın saat 12,30 da evdeydik, gezdir gezdir onları perişan olduk çok yoruldduk, o sebepten bugün yükleyemedim Selmayla çektirdiğimiz resimleri, yarın fırsat bulursam yükleyeceğim, çünkü yarın da gazipaşa ya görümcemi bırakmaya gideceğiz, oradan geç dönmezsek yüklerim

canim benim dinlen kis azcuk
sonra koyarsin biz kacmiyoruz ki bi yere :))
hadi git uyu biraz cnm iyi gecelerrrr :1hug:

selam kızlar ancak topikleri okuyup yazabildim

biz geçen perşembe çorluya gitmiştik haftasonu doğumgünümde annemlerle birlikte olalım diye
pazar gece döndük ama akşam bakamadım
bugün de işteydim

topikimiz hareketlenmiş biraz :)

hasta bebişlerimiz var yine haa(
hepsine çok geçmiş olsun
en kısa sürede iyileşirler inşallah

eşimin müdürü izin kullanacaksan bu ara kullan demiş yarın kemere gideceğiz pazara kadar yokum
apar topar otel ayarladık biz de

daha eşya falan toparlamadım hepsi yarına kaldı
akşamüzeri çıkacağımız için rahatım

canan başarılar sınavlarında

yeliiiiiizzzz
çok özlettin kendini kızzz
dönüşün muhteşşem olmuş olmuş ama
emek çınar da çok yakışıklı olmuş öp benim için

özlemin eşi geçen hafta henüz gitmemişti ama bu aralar gidecek yanlış hatırlamıyorsam

ay kızlar çorluya giderken uçaktaki halim kabus gibiydi
uçağa binmeden çınara yemediği yoğurdunu ayran yapıp vermiştim
uçak kalkarken de emdi tam uyumak üzereydi ki gaz sıkıştırmasın diye gazını çıkartmak için kaldırdım
garip bir şekilde gözleri bayıldı ve 7 ay 10 gündür hiç kusmadığı şekilde ve miktarda üzerime kustu (((
apar topar onun üzerini değiştirdim ama benim için kıyafet yoktu yanımızdaki çantada P
kusmukla banyo yapmıuş gibi tişörtüm vücuduma yapıştı sıksam şakır şakır damlayacak :SS

bir an aklıma geldi yanımda taşıdığım paşmina şal gibi ince bir şal vardı çantada
pareo bağlar gibi boynumdan bağlayıp kendime kıyafet yaptım onu millete çaktırmadan önce tişörtümü sonra da sütyenimi çıkartarak
bol sırt dekolteli oldu ama uçaktan inen ingiilizlerin arasında kaynadım gittim P
o gece saat 3e kadar çınar hiç durmadan ağladı gaz sancısı yaptı
neyseki dönüşte problem olmadı uyuyarak geldi

ıyi geceler kızlar .En son girebildiğim tarihe baktım da 20 gün olmuş nerdeyse .ınanılmaz bir telaşe içerisindeyim yetişemiyorum .Pc yi açıp farmville bakıp kapıyorum .Zaten gelen gidenlerden fırsat kalmıyor pek .
Eşimi 1 hafta önce ıskenderun - Hatay' a kısa dönem denizci er olarak yolcu ettik .ınşallah dağıtım izninde yakın bir yerlere gelir .17 saat uzaklıkta .Uçakla gitmek te zor aktarma falan kaç tane .
Kız kardeşimle birlikte kalıyoruz .Benim evimde .Yanlız kaldım sayılmaz yani .sağolsun .
Derinle ilgili gelişmeler . ; 5 gün önce ek gıdalara başladık Derin son ay biraz az kilo almasına rağmen 6 ay sadece anne sütüyle beslendi .Ama ek gıdalar tam zamanında yetişti .Eşimin gidişiyle gözle görülür azalma var sütümde.
Çok şükür çorba ve pütür sorunumuz yok bugün yoğurtta ilave oldu günlük besinlerine .onda da sorunumuz yok ben pastorize sütle mayalıyorum dr. herhangi biri dedi anne sütü mama yada süt farketmez dedi.Ortopedi dr.umuz önümüzdeki hafta çarşamba inşallah ondan da güzel haberlerle döner burda paylaşırım sizlerle .Eşim gidince 7 x 24 buradayım demiştim ya gündüz çok zor anacak Derin uyuduktan sonra artık gündüz uykularımız azaldı çünkü .
Hepinizi çok özledim umarım herşey bıraktığım gibidir.Siz muhabede devam edin ben yetişirim size nasılsa :))) Hepinizi ve bebişleri öpüyorum kocaman

canım geçmiş olsun inş üşütmemişinizdir ya hayırlı haberlerle dön artık ve kalçada bir sorun kalmadı de bize...

hamşerim benden çorluya selam gönderseydin.geldin hemen gidiyorsun.bizim yerimizede dinlen canım.bu arada pratik zekana hayranım ben olsam nutkum tutulurdu o kadar kusmuğun arasındakaydirigubbakcemile3

canım benim allah kavuştursun yokluğun çok belli oldu burda.sende ek gıda olayına başladın demek bizim gibi yarı günün mutfakta ve yemek yedirmekle geçecek desenelülülülülülü

sevgi inşallah iyi haberlerle dönersin dr.dan Allah yardımcınız olsun.

özlemcim Allah kavuştursun . inşallah ortopedi dr.undanda iyi haberlerle dönersin.
bizde ek gıdaya yeni başladık sayılır ama çok zormuş beeee. ne rahatmış sadece emzirmek. ben şimdilik meyvelere alıştırıyorum dr. 1 hafta meyve sonra sebze püreleri dedi
hatta yoğurdu gaz yapar diye daha vermeyin dedi ama ben veriyorum alışsın sonra hiç yemezse.

evime döndüm sonunda kızlar accayip yormuş tatil bizi ya
tatilin en güzel yanı aybükeyle yani belkısla buluşmaktı saolsun cok güzel agırladı bizi sonra da gezdirdiler cok cok teşekkürler canım arkadasım
evimi ise b..k götürüyor yaaa toplamak canım hiç isitemiyor.bizim net kopmuss komsularla birlikte kullanıyorduk onlar tasındı malesef ve net te gitmiş onlarla mafoldumben suan baska birinin netinden baglanıyorum evden cekiyor
en kısa zamanda alcam cok özledim buraları

herkese selam millet toplanıyor yavaş yavaş sanırım
özlem canım allah kavuştursun öncelikle tez zamanda kavuşursunuz inşallah
benim kardeşimde iskenderunda yaptı askerliğini denizci olarak ama 15 ay tabi
ek gıdaya geçişinizde hayırlı olsun yandın arkadaşım bitmiyor valla mutfakta bitiyor gün
inşallah ortepedi doktoruda güzel haberler verirde sevinçten uçurur bizi
selma dsende hoşgeldin okadar tatilin sonunda ev temizliğide hiç çekilmez hani kolay gele sana
netini bağlat biran önce arıyor gözlerimiz
sibell asiyenin dediği gibi valla prtaik zekanın sayesinde çözmüşsün kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

bizde haberler iyi çok şükür sabah ortepedi doktorundaydık bı sefer
röntgen istedi 6. ayını doldurduğu için yanlız genital bölgesini kurşun levhayla kapatsınlar dedi
öbür doktor hiç böyle bişey dememişti
röntgen sonucu iyi çok şükür çift bez kullanmaya devam 3 ay sonra göriyim dedi
ordan çıktık çocuk doktoruna gittik aşıları yapıldı bir ağızdan iki bacaktan bir aşı daha vardı ama onu bidahaki aya bıraktı çok ağladı kuzum ateş düşürücü verdi şurup yoktu evde
dişleri için ilaç verdi sağlam çıkmaları için
kahvaltıya başlayabilirsin dedi yürüteçe koyma bırak kendi çabalasın emeklesin dedi
kulaklarıyla çok oynuyordu oda diştenmiş çok kaka yapıyor dedim patates ve muz ağırlıklı besle çok fazla ve yeşil yaparsa sorun olur dedi
6400gr 65 cm olmuş kilosu biraz zayıf ama boyu iyi dedi boya gidiyor sanırım
geçen ay 6 kiloydu 400 gr almış olsun bunada şükür

unuttum yumurta sarısını bir gün ver bir gün verme dedi
muhallebisinede muhakkak mama kat diyor
ama kardelen öyle yemiyorki (

gözün aydın sevgicim inşallah dahada iyi olacak çok sevindim iyi olmasına
yürüteç konusu benimde kafama takılıyordu ama bende almıcam galiba
net olarak sakıncalı faln dedimi doktor yürüteç için

sakıncalı demedide önermiyorum dedi bende koymayı düşünmüyorum
zaten çünki kardelen zayıf bir bebek onun içine koyduğum zaman
kaybolucak burda komşu var kızı 8 aylık yürüteçle heryeri dolaşıyormuş
ama emeklemiyormuş ne bilim doğalı neyse o olsun diyorum
ama tabi biz nasıl büyümüşüz çokta takmamak lazım bakalım zaman göstericek

canım benım kaynımda ıkı sene once aynı yerde kısa donem yaptı ve orda kaldı dagıtımdan sonrada.. genelde kalıyorlarmıs. ve ne sıkı ne rahat normal bır askerlık gecırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…