Sevgi güzelim sonucların ıyı cıkmasına sevındım.. pekı neden cok kaka yapması sakıncalıymıs
Sağol hayatım bende çok özledim ama Derin tozuttu resmen hiç durmuyor artık uyudukça dalarım muhabbete .canım benim allah kavuştursun yokluğun çok belli oldu burda.sende ek gıda olayına başladın demek bizim gibi yarı günün mutfakta ve yemek yedirmekle geçecek desenelülülülülülü
Sağol Deniz cim inşallah 3 ay geçtİ 1 hafta geçmiyecek gibi geliyor .özlemcim Allah kavuştursun . inşallah ortopedi dr.undanda iyi haberlerle dönersin.
bizde ek gıdaya yeni başladık sayılır ama çok zormuş beeee. ne rahatmış sadece emzirmek. ben şimdilik meyvelere alıştırıyorum dr. 1 hafta meyve sonra sebze püreleri dedi
hatta yoğurdu gaz yapar diye daha vermeyin dedi ama ben veriyorum alışsın sonra hiç yemezse.
Haid canım gözün aydın rutin kontroller mi bunlar .Bizde güzel haberler alsak inşallah havaya uçucam çok sıkıldı artık Derin patlıyor .Ortezi çıkarıp uyutuyorum başka türlü uyumuyor bileherkese selam millet toplanıyor yavaş yavaş sanırım
özlem canım allah kavuştursun öncelikle tez zamanda kavuşursunuz inşallah
benim kardeşimde iskenderunda yaptı askerliğini denizci olarak ama 15 ay tabi
ek gıdaya geçişinizde hayırlı olsun yandın arkadaşım bitmiyor valla mutfakta bitiyor gün
inşallah ortepedi doktoruda güzel haberler verirde sevinçten uçurur bizi
Ay Melek ağzından yel alsın valla inşallah kalmaz orda allah korusun yarabbim.Eşimde telefonda genelde kantincileri ve öğretmenleri bırakıyorlarmış dedi.Hayırlısu tabii ama en iyisi Bu yakınlar .canım benım kaynımda ıkı sene once aynı yerde kısa donem yaptı ve orda kaldı dagıtımdan sonrada.. genelde kalıyorlarmıs. ve ne sıkı ne rahat normal bır askerlık gecırdı.
Sağol Selma cım .Ay canım ya çok zor geldi ilk günler hala biraz zor geçiyor .Sen bastır da okulu bitirsin yoksa 15 ay çekilmez hayatım .Benden tavsiye ve biran önce bitirip gelsin inşallah seninkide .özlem allah kavustursun cnm bnm
darısı bnm basıma inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah Sevgicim göz kontrolünde çocuk dr.umuz üit vermek istemiyorum dedi ama insan yinede ümid ediyor yani inşallah bitmiş gitmiştir.. hayatımsağolun kızlar hayırlısıyla derinde kurtulur inşallah ortezden bir anönce
hülyacığım sağol. benim rapor hakıkm kalmadı 40 günü kullanım annem ve kayganam gelmediler valla. Biraz gelelimde bebek alışana kadar bakalım diyemiyorlar kayganam ve görümcem de kavga ettiler benimle daha bebek erkenmiş 1 sene sonra olabilirmiş. Sanki onlar sorduk.Gıcık oldum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?