- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
merhaba arkadaşlar sizin bebişlerde gözlerde kızarıklık yüzde şişligi olan varmı biz bugün o şıkayetten dr gittik ailede böbrek rahsızlıgı olan varmı dedi bende yok dedim tahlil yapalım dedi idral tahlili kan tahlili birde utrasyon çektirelim bende bugün 4 tane aşımız var dedim haftaya yaptıracagız tahlilleri bugün 3 aşımızı yaptırdık 5li karma promoko birde çocuk felci pazarteside hepatit b aşımız var arkadaşımızın birinin bebişinde böbrek rahsızlıgı vardı ne şikayeti vardı
tmm cnm haberleşiriz biz alerji diyoruz inşallah hiç bebişler hastalanmasın allah tüm bebişlere acil şifalar versinarkadasım merhaba; benım oğlumunda gozlerı kızarıyr goz ucları kıpkırmızı oluyr ozellıkle sag gozu ama bu konuda dr a goturmedım sadece saglık ocagına sordum onemlı bır sorun gıbı bakmadılar ozellıkle uykusuzkaldıgı zamanlarda oluyr gozlerı kırmızı.senın de aynı sekıldemı oluyr sımdı yazını okuyunca meraklandım dogrusu bu konuda haberleşirsek sevınırım.umarım kotu bırsey yoktur.
tmm cnm haberleşiriz biz alerji diyoruz inşallah hiç bebişler hastalanmasın allah tüm bebişlere acil şifalar versin
anacım ben geliyorum millet kaçıyor.
of boynum koptu tül perde ne varsa yıkadım asarken acayip zorlandı boynum.mutfağın ki kaldı onuda gelince eşim assın artık.en komik olanı neydi biliyormusunuz ömer yusufun spiderman gibi havalrda gezen annesini görünceki bakışlarıkaydirigubbakcemile3
cnm ne aşısı yaptırdın bizde bugün aşı yaptırdık çocuk felci için damla 2 de bacaktan biri pnokok biride beşli karma pazarteside hepatit b aşımız varselam kızlar..
sonunda evimize döndük.döndük ama şimdi bizdede temizlik faslı başlayacak.nasıl temizlencek bu ev bilmiyorum.
gelir gelmez efeyide aşıya götürdük,hala mızıldanıyor.ayağımda onu sallıyom,bi taraftnda size bakiim dedim ama kimseler yok heralde
cnm ne aşısı yaptırdın bizde bugün aşı yaptırdık çocuk felci için damla 2 de bacaktan biri pnokok biride beşli karma pazarteside hepatit b aşımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?