2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlaaaaaar ben geldim
tekirdağda bolbol düğün yaptık geldik
taşındık evimi düzenledim ve emek çınarımla evimizde olmanın tadını çıkarıyorum çok şirin bir evim oldu çok mutluyum
ayrıca herkezi çok özledim
umarım hepiniz iyisinizdir
hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar akşam 9 buçuktan beri uyuyorum ve hala uykum var havalardan herhalde kime sorsam herkes halsiz.
benim oğlan yeni doğan kakası yapmaya devam ediyor cıvık cıvık doktora göre sorun yok ama ben rahat değilim dün 3 kere yaptı. acaba gece yatarken verdiğim iyi geceelr mamasından olabilir mi?

günaydin kizlarrrrrrrrr
büyük gün geldi catti oglum bugün anaokuluna basliyor darisi basiniza teyzeleri

selmacim ohh gezin valla dostlugunuz daim olsun cnm

sevgicim hayatim kocaman massallah 6. ayiniz hayirli olsun

emekbebek kisss sen nerdesinnnnnnn
cok özledik ya tasindinmi cnm uyku sersemiyim hayla

merhaba arkadaşlar sizin bebişlerde gözlerde kızarıklık yüzde şişligi olan varmı biz bugün o şıkayetten dr gittik ailede böbrek rahsızlıgı olan varmı dedi bende yok dedim tahlil yapalım dedi idral tahlili kan tahlili birde utrasyon çektirelim bende bugün 4 tane aşımız var dedim haftaya yaptıracagız tahlilleri bugün 3 aşımızı yaptırdık 5li karma promoko birde çocuk felci pazarteside hepatit b aşımız var arkadaşımızın birinin bebişinde böbrek rahsızlıgı vardı ne şikayeti vardı

arkadasım merhaba; benım oğlumunda gozlerı kızarıyr goz ucları kıpkırmızı oluyr ozellıkle sag gozu ama bu konuda dr a goturmedım sadece saglık ocagına sordum onemlı bır sorun gıbı bakmadılar ozellıkle uykusuzkaldıgı zamanlarda oluyr gozlerı kırmızı.senın de aynı sekıldemı oluyr sımdı yazını okuyunca meraklandım dogrusu bu konuda haberleşirsek sevınırım.umarım kotu bırsey yoktur.

tmm cnm haberleşiriz biz alerji diyoruz inşallah hiç bebişler hastalanmasın allah tüm bebişlere acil şifalar versin

anacım ben geliyorum millet kaçıyor.
of boynum koptu tül perde ne varsa yıkadım asarken acayip zorlandı boynum.mutfağın ki kaldı onuda gelince eşim assın artık.en komik olanı neydi biliyormusunuz ömer yusufun spiderman gibi havalrda gezen annesini görünceki bakışlarıkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin asiye valla bizim evede lazım bi temizlik artık bayram temizliği yaparımkaydirigubbakcemile3
bizimde aşımız vardı bügün kızda ondan heralde mızıl mızıl hiç durmuyor yaa, ağrıkesici ateşdüşürücü verdim temin bakalım biraz sakinlicekmi

merhaba hatunlar bende bugün temizlik yaptım aslında yapmaya çalıştım
bir yandan kardelenle uğraşıp bir yandanda evi temizledim
ne kadar olduysa artık bu saat oldu daha yemek yok ortada
ev darmadağın eşimi aradım oda geliyorum birazdan dedi
bir daha uğrayamam diye bakıyım size dedim
buarada özlem ne alemde bilen varmı eşi askere gitmiştir heralde ya
hiç yazmadı bayadır

kaydirigubbakcemile3 allah iyiligini versin cok güldünmn Allahda seni güldürsün

temizlik yapanlara kolay gelsin hatunlarrr :CüvCüv:

selam kızlar..
sonunda evimize döndük.döndük ama şimdi bizdede temizlik faslı başlayacak.nasıl temizlencek bu ev bilmiyorum.
gelir gelmez efeyide aşıya götürdük,hala mızıldanıyor.ayağımda onu sallıyom,bi taraftnda size bakiim dedim ama kimseler yok heralde

selam kızlar biz döndük ortalığı bir evireyim gelicem anlatacaklarım var
yarın tekrar tıpa gidicez iki gün dinlenme iyi geldi valla

cnm ne aşısı yaptırdın bizde bugün aşı yaptırdık çocuk felci için damla 2 de bacaktan biri pnokok biride beşli karma pazarteside hepatit b aşımız var

cnm ne aşısı yaptırdın bizde bugün aşı yaptırdık çocuk felci için damla 2 de bacaktan biri pnokok biride beşli karma pazarteside hepatit b aşımız var

aynı aşılar canım ama bizim hebatitide vurdular bugün.4 aşı birden biraz sarstı galiba efeyi,çok huzurszdu bugün

iyigeceler kızlar kardelen bu akşam 10da uyudu ama son mamasını 7 içtiği için
biraz önce uyandı ve deli gibi acıkmış karnını doyurduk altını temizledik
tabi uykusunu almış küçük hanım oyun istiyor şimdi kucağımda
klavyeyi kurtarmaya çalışıyorum elinden ben yazarken elimi tutyor :)))
hülya kolay gelsin canım ev çok pis değilse bırak bayrama temizlersin büyük
tewmizlik bebekle çok zor oluyor valla zuhal sende hoşgeldin neler yaptınız
merak ettim anlatacaklarım var demişin :))

herkese günaydın kızlar çok yoğunum maşallah, uzun süredir giremiyorum, bilin bakalım ne oldu, tahmin bile edemezsiniiiiiiizzz

pazar gecesi selmaa bizdeydiiiiiiii:lepi::lepi:

eşi ve berruyla bize geldiler:sm_cool: kaldılar

pazartesi gezdik, çok güzel yerlere gittik:sm_cool:çok eğlendik

dün gece de bindiler

resimleri bir ara göndereceğim en kısa zamanda ama şimdi görümcelerim geldi bize

akşama fırsat bulursam yollayacağımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…