2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bodrumda yaşıyorum burası çok sıcak oluyor.geceleri deniz kenarına gitmessem eğer badi ve tshirtle dolanıyorum.eğer deniz kenarına inersem ve serinliğini hissedersem altına ince bişey giydiriyorum.deniz kenarı farklı oluyor baya.istanbulun havasını bilmediğim için bişey diyemem sana.ama eğer sen serinlikten kendin bile rahatsız oluyorsan bebeğini giydirebilirsin.ama sanki yelek yün olduğu için biraz fazla gelebilir hayatım.

demircol arkadaşım senin tutma gibi bi zorunluluğun yokki.neden bebeğini bile bile etkiliceksinki???bu kadar tutmak istiyorsan sonra kaza yaparsın,ama anne sütünün kazası yok canım.

HAYATIMMMMMMMMM cnm gitmezmi yaa
yapma annesi orda varsa bi cami hocasiyla konus bak oda ayni seyleri söyler sana
bebisi mamasindan etme bi gittimi tamamen gider

slm kızlar selma ve aybüke geçmiş olsun .galiba kızlarınız nazara geldi.resmlerden sonra.ikiside çok tatlı.oruç tutma konusunda bende emziriyorum sütüm azda olsa geçen sene hamşleyken tutamadım ama bu sene dnemek istiyorum bi kaç kere bakalım nolcak süt.bide benim oğlan geceleri uyumadığı için gene güzndüze döndü gündüz uyuyarak geçirdiğim için belki biraz daha rahat olabilir bakalım

askummmmmmmmm sonra tutarsin cnm olurmu coook öpüyoruz sizi teyzeleri nekadar dinine bagli oldugunu biliyorum ben ama inan günaha girmezsin
din konusunda cok az bilgim olmasina ragmen bunu biliyorum günah degil hatta tam tersine hamile bi kadin yada emziren bi anne bebegini oruc tutarak sütünden ediyorsa günah sanirim Şeniz

kızlar yapmayın ya bırakın sonra tutarsınız süt daha önemli dinimiz bu konuda gereken esnekliği göstermiş zaten hamileyken emzirirken tutmak gibi bir zorunluluğunuz yok azalır süt tam 15 saat ağzınıza bişey sürmiceksiniz akşam 8 den sonra yedikleriniz anca geceye süt olucak ve susuz asla süt olmaz bence riske girmeyin bırakın emsinler süt varken

yün yelek değil canım penye ince yelek giydiriyorum çok serin olursa
baya rüzgarlı hava bu gece

ooo ben gelince burası baya coştu yaww :smiley-cool: :smiley-cool:
yaa şaka bi yana da beru da ateşlendi 38 di demin ateşi şimdi uyudu kaldı
aşılar etkiledi ya

ooo ben gelince burası baya coştu yaww :smiley-cool: :smiley-cool:
yaa şaka bi yana da beru da ateşlendi 38 di demin ateşi şimdi uyudu kaldı
aşılar etkiledi ya

evet canım kardeleninde dün akşam eteşi 38di şurup verdim yatırdım ben
düşürmüştü çok mız mızlandı baya zorlu bu aşılar

yaa aşılar demeyin yarın bizimde var aşımızz.kzılar ben yatıyorum bugün dinleneyimde yarın maulum aşıda olucaz depolamam lazım kendimi :) beyazbulut canım ben penyeyse tamam.hava rüzgarlı felan oluyorsa tabikide üstünü giydirmekte fayda var.zaten artık havalar gitgide serinlicek.eski sıcaklar kalmıcak.

ooo ne güzel herkesler burda.
sevgicim valla bende aynı senin gibi yapıom.bugün ama gerçekten çok rüzgar vardı.bide çocuğun nasıl alıştığıda önemli,bizler biraz pimpirikli alıştırdık öylede gidiyo sanırım,bu saatten sonra değiştirip hasta etmektense boşver bildiğin gibi devam et
selmacım canım kızlara bu konuda katılıyorum.bide sende sürekli anne sütüyle besliyordun,hani normlde memeyi çok emmeyen bi bebek olsa berru belki süt miktarın etkilenmez ama senin durumunda bide sıcaklarda su içmeden yapamazsın canım.
canancım sanada kolay gelsin az kaldı sınava hadi bakalım brz daha sık dişini

haklısın hülya annem sayesinde baya pimpiriklendik kadın tüy uçmasından üşicek diye korkuyordu
sardıda sardı hayır işin kötüsü benide kendine benzetti bende şimdi ufak bişeyde farkettimde üşür diyorum

neyse kızlar size doyum olmuyor am asaat 12 olmuş iş çok tembellik yaptım yine
hepinize iyigeceler öpüyom sizi ve bebişleri

iyi geceler sevgicim.
ah ahh bide ben tembellik yapmasam iyi olcak ama napiim nasılsa şurda 2 haftam kaldı çalışmaya başlıcam bari bugünlerin tadını çıkarayım.boşşver gitsin diyom valla bi kaç gündür zor geliyo herşey

evet canım boşver çalışınca yeteri kadar yorulucaksaın zaten bakalım belki bende başlıcam anneme bağlıyım hastane işlerim var onları halledeyim dedi
tamam dediği gün başlıyorum işe hakkımızda hayırlısı artık
hadi bu sefer kaçtım by :a015:

bende oruç konusunda çok hassas olmama rağmen tutmiycam galiba.sütüm etkilenir diye.selma bence sende tutmamalısın.biliyorum zor olucak ama sonra kaza ederiz allah izin verirse kız:)

oooofffff herkese günaydııınn:gitme:

karga b...nu yemeden kalktım yineee:kedi:

kızımın ateşi gece yine yükselmeye başladı, ağlaya ağlaya uyuyamadı, tabi ben de..:teselli:

şimdi yine ateşli, ne zormuş bu diş çıkarması yaaaa, herkes yaşadı mı bu sıkıntıyı

Allahtan ben tatildeyken başladı, ya çalışsaydımmm:1shok: iznim de yok tu biliyormusunuz kızlar, rapur bile alamıyorum, her hkkımı doğum sonraı kullandımCADIARZU

Allah ım sen kızıma yardım et diye durup durup dua ediyorum:Saruboceq:

ramazan-ı şerifiniz hayırlı olsun kızlar, eşim tutuyor da ben tutmuyorum, sütten dolayı

gece saat 3,30 a kurdum saati sahur için, kalktm, eşim hazırlama yemem dedi, aç aç tutuyor vallahi

çok üzgünümmm yaaa, kızımı bu halde görmek kahrediyor beniimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…