2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canancım aglamasını anlayamıyorum durup dururken mi bişey mi olduda aglıyo anlayamıyorum
uykuya dalamıyo o zaman aglıyo bi ara da oolmustu öyle

belkıscım cok geçmiş olsun yaa diş cıkarıcak senin kız bence ondan olmustur
daha gelmessen telefon aciyim bari meraklandım

dis yüzündendir ozaman cnm ya benimkide bazen ne yapsam susmuyor disleri görünüyor teyzesi patlamadi daha :)))

kizlar siz nekadar daha emziriceksiniz ? disler gelince oyunda oynicaklar cekistiricekler kanatcaklar acitcaklar (
bide burda doktora 8 aylik bebegi emziriyorum diyince tepki gösteriyorlar daha nekadar emziriceksin diye ..... malesef........
1 yasina kadar düsünüyorum bilmiyorum zaten garip geliyor ayiptir söylemesi kendimi inek gibi hissediyom sizdede öylemiii kaydirigubbakcemile3

canannnn tan ınndamı dişleri geliyoo:1shok: berrunnunkiler kaldı heralde tekkk
ayy cok heves ediyorumm
ben emdigi yere kadar emzirmeyi düşünüyorum bakalım ramazan geldi kesilmesse sütüm emziricem daha

selmacim bi arasana cnm belkisi bize yazin mutlaka hastaneye gittilerse uzun süre bekletiyorlar
merakta birakmayin bizi

selmacim nekadar yükseklikten düstü ? 50 cm yükseklikten düserse bebegin zarar görmesi daha yüksek .. eger kusarsa asiri uyursa doktora götür cnm ... bebisi soyup basindan basliyarak kollari köpürcük kemikleri bacaklarini vücudunun diger yerlerine dokunarak bi kontrol et eger bi bölgede cok agliyormu ona bak

anne olmak nekadar zormusssssssssssss :CüvCüv:

evet cnm ya uyumuyor uyusa 10 dk bi geceleri uyuyor cok sükür bide bugün toplam 4 saat uyudu
simdi gene uyutmayi denicem uyur ins. püresini yedi emdi hayla bagiriyor banaaaa sırnaşık şey

geleli çok oldu kızlar ama eşim antalya daydı, o gelince yemek telaşı falan giremedim, kızımın ateşi 38,5 muş acilde ölçtüler, doktor diş çıkaracaktır dedi, ama yine de içim rahat değil, fitil verdi, diş jeli ve vitamin verdi, böylece kızımın evdeki şurup sayısı 5 e çıktııı, hangisini vereceğimi şaştım, neyse antibiyotikleri keseceğim, enfeksiyon kalmamış

fitili verince şimdi ateşi normale döndü, gülmeye başladı yavrum çok şükür... gözümün önünde baygındı çocuk yaaa, çok şükür atlattık... inşallah gece yine başlamaz

selma berruya da çok geçmiş olsunnn dikkT ET BUNDAN SONRA YÜKSEK YERDE ASla yalnız bırakma

AYBUKECIM gecmis olsun cnm dis jeline dikkat et cnm ben dis coktorumuza sormustum ben pek önermiyorum kullanirsan cok az kullan demisti icinde bi madde varmis etkiliyormus bebegi detayli bi bilgim yok ama önerilmiyor cok fazla

sogutulmus dis eti kasiyicilari cok rahatlatiyor bebekleri ben dolapta bekletip soguk veriyorum bakalim

selam kızlar
aybuke canım çook geçmiş olsun.inşallah tekrarlamaz.
selmacım sizede geçmiş olsun,bundan sonra dikkatimizi dahada arttırmalıyız valla ben böyle üstüste atlatınca iyce tırsmaya başladım.

bizde bugün oğluşla taksime gezmeye gittik,arkadaşlarla buluştuk.ama ben tabi pek bişey anlamadım buluşmadan valla.yemeğini yedir,uykusu geldi uyutmaya çalış,canı sıkılır ayakta pışpışşla vs. olsun yinede değişiklik oldu.gelincede yorulmuş kolay uyudu:))

aybükecim selmacım geçmiş olsun
kızlar pırasa dişlere çok iyi geliyormuş
liflerinden dolayı acıyı azaltıyormuş
ben hergün çınara pırasa veriyorum güzelce yıkayıp eline tututşturuyorum
zar zor uyutmuştum gene kalktı ya
3 gündür ne gece nede gündüz uyuyor
zorla uyutuyorum yarım saat anca uyuyor

aybuke geçmiş olsun canım bencede jeli pek kullanma çok mecbur kalmadıkça
inşallah tekrar etmez ateş ama fitil iyi gelir hemen düşürüyor
benimde aklım çıkıyor düşecek diye valla yerde bütün gün yorganının üzerinde
ben daha yeni geldim kızlar alışverişten buarada arkadaşa gittik arkadaşımla
nasıl bir cümle oldu bu :))
ordan geldim kardeleni doyurup anneme bıraktım doğru markete şimdi geldim deli gibi
acıkmış mamasını içti yattı ben daha yemek yapıcam
selma emzirirken oruç tutmayı düşünmüyorsun değilmi lmaz:

aybuke cnm gecmıs olsun
selmacım sevgı haklı oruc tutmaman lazım en azından emzırıosun ozrun var berrunun nasıbını kesme cnm anne sutu cok onmlı

selmaaaaaaa kis sen orucmu tutucaksin sakin hayatim yemeksiz durulur ama anne sütünü en cok su etkiliyor cok cabuk kesilir bitanem ya sütün yapma sonra tutarsin kabul oluyor emzirenler ,hamileler yaslilarimiz hasta olup ilac almak zorunda olanlar tutmayabiliyor

diye biliyorum ben....

evet canan tutmuyorlar mesela benim annem şeker hastası günde 3-4 kere insülin iğnesi vuruluyor
oyüzden tutmuyor emzirenlerde tutmamalı ben sadece gece bile emzirseydim tutmıcaktım mesela
ama malesef nasib olmadı

bugün markete giderken kardelen kadar bir bebek gördüm üzerinde sadece badi vardı
hava serin rüzgarlı oluyor akşamları artık şaşırdım ben kardeleni anneme bıraktım
annem kapının önündeydi altına uzun eşofman üstünde kısa kollu tişörtü yanına penye yelek korydumki çok serin olursa giydirir diye ayağındada çorapları bebeği öyle görünce benmi abartıyorum acaba dedim
gündüzleri badiyle şortla ama gece soğuk ya

üzme cnm kendini nolur olurmu

tuan uyudu sanirim bende cikip ders calisiyim kizlar cumartesiye kadar iyice calismam gerek kofeinsiz kahve almisti esim sekersiz sütsün onu icsem sert sert acilirim ins. uykum var hepde böyle önemli zamanlarda uykum oluyor yorgun oluyorum nedense,.. biraksalar uyurum okadar yorgunum mafoldumben

cnm burasi bugün 32 dereceydi ben tek badyle ve kisa sortla cikarttim tani ... göle toplam 2-3 dk ayagini sokmustur zaten sonra hemen badysini giydirdim abartmiyorsun cnm sen aksam üstleri serin oluyor bende sadece öglenler aksam üstüne kadar olan zaman diliminde kisa giydiriyorum onun haricinde uzun ince pantalon ve ince corap bady tisört yada ince uzun kollu bady....

ya kızlar iyice kafamı karıstırdınız.tutmak istiyordum ben aslında
bi yarın deniyim de sütte azalma olursa tutmayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…