2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yağmur iyi gecelr sanada..
valla özlemcim anlattığım gibi işte damadına sahip çıkamıom bu aralar acayip kudurdu.bian önce sizde ortezinizden kurtulursunuz inşallahta bak nasıl savaş başlıyo evde.inan hiç bi iş yapamaz oldum onun başını beklemekten.gündüz uykularıda iyce azaldı tatilde.gece bile çok sık uyanır oldu.bakalım bi düzene sokmam lazım.aha şimdi yine mızıldanıooo

yelizcim valla hepsinin gelişimi değişiyor.mesela efede emekliyor ama oturamıyor.geçen gün bi bayanla karşılaştım onunda ikiz torunları varmış 6 aylıkmış,bana bişeyler tutabiliomu elinde dedi şaşırdım ewet dedim.bizimkilerde başladı bu ay tutmaya dedi.
yani çok normal biraz geç biraz erken hepside tamamlıyor.önemli olan tüm bu motor geliişimleri 2 yaşına kadar tamamlaması diye biliyorum ben.

iyi geceler...
Allah hastalara şifa versin.....özlem çekeceklerede biran önce kavuşmayı nasip etsin....ben fazla yazamıyorum ama yazılanları okumaya çalışıyorummm.....
kayra artık emekliyor....ancak geri geri.....10 geri 1 ileri....ve istediği herşeyi ağlayarak veya konuşarak bebekçe tabiiii istiyor....ayyy ne yapacağız bilmiyorum...yanında birşey yiyemiyorum...oda yiyecekmiş...ekmek delisi görünce verin der gibi mıkırdanıyor...birde dişten heralde acayıp çılgın....yani çığlıklar bize ağzıyla saldırmaya çalışmalrı.....uyyyyyyyyy......
ama damakları bembeyaz ve şişmişler....acaba ne zaman çıkarır.....

kızlar bugün yakın bir komşumun bebeğini kaybettiğini öğrendim...ve sebeb bizim basit dediğimiz grip....ihmal edilen en çok hastalık....grip bebeğe bulaşmışşşve 8 aylık anne karnındaki bebği öldürmüş...anneside ölüm tehlikesi geçiriyor....iki tanede evladı var geride...Allah göstermesin.....

bir derdimde var....uzun zamandır kayınvalidemi ayağındaki ağrılardan doktorlara götürüyordum...ama sonuç çıkmıyordu.....en son balta limanına götürdüm...ve orada kötü tümorlar saptandı acilen onkolojiye sevkettiler.....yani Allah göstermesin kanser şüphesi var.....onunla uğraşıyoruz....inşallah temiz çıkar...şimdi çapada cerrahpaşa da profösör ayarlamaya çalışıyoruz.....yoksa öbür türlü çok bekletiyorlar......

herkese günaydıınnn

inanın perişanım, geri sayfaları okuyamadım doğru düzgün, ama bir kaç arkadaş dönmüş sanırım

hepiniz hoşgeldiniz, çok sıkıcıydı burası ama sanırım artık hareketlenir

özlem alah kavuştursun canım

hülya bizim kız da kaldırınca yürüyo, hatta emeklerken de sürekli biryerlere tutunup kalkmaya çalışıyo, bu sabah onu karnımda buldum meselasırnaşık şey

kazanız da geçmiş olsun oluyor işte artık bebekler büyüdükçe..

dilekçiim, aynı dert bende de var, dün bizim bakıcı geldi, ayyy içim eridi yaaa nasıl bırakacağım ben dedim, içim ürperdi:gitme:kızımın bana camdan ağlayarak bakışını düüşndüm, kahroldummm:1no2oofffff çalışan anne olmak çok zooorrr:umursamaz: bunu bir ara uzun uzun konuşalım

yelizcim her bebeğin gelişimi farklı, benimki 4 aylıkken dönüyordu,ama 2 gün önce bir arkadaşa uğradık, bebeği 5,5 aylık hala dönemiyoo, ama bahsettiğim bebek tam 9 kilo, kendini kaldıramıyoo, ee birazda tembellik var, olsun herşey zamanla olacak, oluyor, endişe etmee

valla başka atladığım arkdaş var mı bilemiyorum çok sersemim, bugün kızımı doktora götüreceğim kulak ağrısı için sabaha kadar uyumadı yavru kuşum, beni de uyutmadıı
sonra tayinim çıktığı için ilişik kesmeye gidecem, çok işim var çoooookkkk

kahvaltıya da bir arkadaş gelecekkk:kedi:

öptüm kızlarrrr kend. iyi bakın

çok çok geçmiş olsun yaaaa, inşallah sonuçlar temiz çıkarr, allah yardımcınız olsun

Allah dermansız dert vermesin inşallah

komşuna da çok üzüldümm nasıl bir acıdır ooo, rabbim kimseye böyle acı tattırmasın

oğluşa gelince diş çıkaracaktır tabii de seni de öldürüp bitirecek sanırım, nisa da daha belirti yok, keşke çalışmaya başlamadan çıkarsa dedim ama olmayacak sanırım

hasta olanlara gecmis olsun kizlar
özlemim cnm Allah kurtarsin sag saglim esine kavus hayatim

aybukecim gercekten seni anliyorum off ins. bakicinizda bebegine kendi evladiymis gibi davranir aslinda imkanin varsa eve bi gizli kamera taktir cnm hem icin rahat eder rahat uyursun

bebiscimkayra cnm komsuna cok büyük bas sagligi diliyorum inanilmaz büyük bi aci....kelimelerin tükendigi yer burasi iste :gitme: ins. komsun sagligina kavusurda 2 cocuk annesiz kalmaz

kayinvalidenede cok büyük gecmis olsun ins. doktorlar yanilmistir iyi sonuc alirsinizda söyle güzel bi ohh cekersiniz

sevgi napti acaba bebisinin randevusu vardi umarim hersey yolundadir giriyorum ama cogu zaman okuyamadan cikmak zorunda kaliyorum .. umarim kizmiyosunuzdur bana devamli kitap okudugum icin uzun uzun okumak SIKIYOR :bbo: lütfen yanlis anlasilmasin yerimseniben

dün alt komsumla konustuk bebisleri babalarina birakip biz göle gidicektik sonra aksam bebisleride alalim yanimiza dedim tamam dedi dün dus yaparken saclar sabunlu esim cok agliyor diyince sacim sabunlu havluya sarip emzirmeye ciktim geri giricekti fakatttttttttttttttttt yatakta emzirirkene uyuyakalmisim anlicaginiz sacim kurudu ama aslinda hayla sabunlu naniknanik dusa bi giriyimde göle gidince saclarim köpürmesin :roflol:

teyzeleriiiiiii bizim iki alt disimiz geliyorrrrrrrrrr ne cabuk büyüdüler yaa ..... daha aaaa bugün bebegim 250 gr olmus dedigimiz günleri hatirliyorum simdi massallah 6. ayi bitirdi

günaydın kızlar dün ben berruyu yataktan yere düşürdüm cok agladı yawrum yaa sonrada kendi kafasını tv masasına carptı
off emeklerkene naparız bilemem vallaa
az sonrada aşıya götürücem inşallah bakalım.
bi de gece hiç susmadı yaaa gözünü acamıyo ama aglıyo acayip şekilde acaba dedim düşünce bi yerimi acıdı diye ama degil gündüz aglamadı hiç

kızlaarrr nisa nın ateşi çıktııı,, çok kötüü, kıpkırmızı yavrummm, uyuyup duruyoooo, ılık suda yıkadım, ateş düşürücüsünü de verdim, 10 dakka iyiydi, yine yükselmeye başladıııı, ağlayacam şimdiiii

selma aybuke gecmis olsun kizlarr

aybukecim cnm kac derece atesi ? 39 dereceyse bitane fitil ver hemen eger cok asiri uyuyor hic bisey icmiyorsa bi doktorunu ara hayatim ... bol su icirmeye bak uff ins. düser atesi hayatim

selmacim gecmis olsun cnm hayla agliyormu kiyamam yaa
eger kusma asiri uyuma durumu olursa mutlaka bi doktora göster cnm hareketlerinde bi degisiklik görürsen . bizi merakta birakmayin umarim bebisler iyilesir

merhaba herkese buarada benimde işim çok bugün malum bu gece kalkılıyor sahura
ve evde hiçbişey yok alışverişe çıkmam lazım ama bugün marketler çok kalabalıktır
hiç canım istemiyor kardelen akşam çok mız mızdı aşılardan dolayı ateşide yükseldi
ateş düşürücü verdim uyudu bugünde ilk kahvaltısını yedi bu ay bu kıza en azından 500 gr
aldırmam lazım şimdi sebze çorbasını pişiyorum kalkınca yediricem

ateşi 38,5 tu 38 e düştü şimdi, ama belli olmuyor her an yine artabilir, şimdi uyudu uyumasının bir sakıncası olur mu acaba? bir de klimayı açsam yanlış mı yapmış olurum, burası da çok sıcak bugün aksi gibi, cayır cayır yanıyo

kulak burun boğaza sabah götürdük ama doktor enfeksiyon geçmiş demişti, o zaman da ateşi vardı ama bu kadar fazla değildi, gittikçe artıyo

ishal de başladı, şimdi patatesli pirinç çorbası yapıyorum onu vereceğim yerse

merhaba arkadaşlar
hasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum
bizde annemlerde komşularla ramazan yufkası yapıyoruz bende çocuğum var diye ona bakıyorum :)) şimdi uyuyor:ecrin_bebek: biraz yardım ettim ama durmayınca biraz oynattım teminde uyudu

aayyybükee canım çok geçmiş olsun hayatım.şu ateşten bende çok korkuyorum canım aşıdan sonramı oldu bu ateşlenme???yarında bzim aşımız var ama ben çok korkuyorum yaa :((
zlemm canım lalah kavuştursun canım allah sağsalim dönmesini nasip etsin.benim eşimde orda yaptı askerliğini ve anlattıklarına göre baya eğlenceli geçirmiş...

selmacım geçmiş olsun bu aralar bebeklerin hepsi huysuz çınarda 2 gündür uyumuyor gündüzleri geceleride 12 de uyuyor
aybüke canım çok geçmiş olsun
umarım ateşini düşürmüşlerdir çok üzüldüm ya
gelince yaz nisanın nasıl olduğunu
üzme kendini geçer inşallah
rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…