iyi geceler...
Allah hastalara şifa versin.....özlem çekeceklerede biran önce kavuşmayı nasip etsin....ben fazla yazamıyorum ama yazılanları okumaya çalışıyorummm.....
kayra artık emekliyor....ancak geri geri.....10 geri 1 ileri....ve istediği herşeyi ağlayarak veya konuşarak bebekçe tabiiii istiyor....ayyy ne yapacağız bilmiyorum...yanında birşey yiyemiyorum...oda yiyecekmiş...ekmek delisi görünce verin der gibi mıkırdanıyor...birde dişten heralde acayıp çılgın....yani çığlıklar bize ağzıyla saldırmaya çalışmalrı.....uyyyyyyyyy......
ama damakları bembeyaz ve şişmişler....acaba ne zaman çıkarır.....
kızlar bugün yakın bir komşumun bebeğini kaybettiğini öğrendim...ve sebeb bizim basit dediğimiz grip....ihmal edilen en çok hastalık....grip bebeğe bulaşmışşşve 8 aylık anne karnındaki bebği öldürmüş...anneside ölüm tehlikesi geçiriyor....iki tanede evladı var geride...Allah göstermesin.....
bir derdimde var....uzun zamandır kayınvalidemi ayağındaki ağrılardan doktorlara götürüyordum...ama sonuç çıkmıyordu.....en son balta limanına götürdüm...ve orada kötü tümorlar saptandı acilen onkolojiye sevkettiler.....yani Allah göstermesin kanser şüphesi var.....onunla uğraşıyoruz....inşallah temiz çıkar...şimdi çapada cerrahpaşa da profösör ayarlamaya çalışıyoruz.....yoksa öbür türlü çok bekletiyorlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?