herkese merhaba kimseler yok. Ben gelince mi kaçıyonuz?
Asiyeciğim başın sağolsun.Allah sabır versin.
Herkese hayırlı ramazanlar. Ben oruç tutamıyorum. İnşallah seneye falan tutarım.
Sibeli hiç göremiyorum yok mu kızlar?
Birde demir damlası veriyonuz mu benim doktor sabah akşam 7 damla demişti ama başka doktorda 5 damla yeter dedi ne yapacağımı şaşırdım.
herkese iyi ramazanlar.....ilk gün rahat geçti şükür inşallah sonujna kadar ,y, geçer........
kayranın gelişimi çok şükür iyi emekleme olayında 1 ileri 10 geri....birde hep şınav pozisyonunda....dişlerde çıktı çıkacak....
kızlar moralim bozuk....çünkü kayınvalidemde kanserli tümörler tespit edildi....yayılan tümor....onun için hep hastanelerdeyiz.....sanırım onlarla ev birleştireceğim...çünkü bakıma ihtiyacı var....dupleks bir ev olur...çünkü benimkayınpederimle yaşamak çok zor.....ama kayınvalide için buna katlanacağım....hayatım düzenim değişecekkkk....kayınpeder 80 kayınvalide 55 yaşında....ama kayınvalide çökmüş durumda....sanırım benim kaderim hep yaşlı bakmak olacak çünkü evlenmeden öncede anneanneme babaanneme ve dedeme bakıyorduk....annnem çalştığı için.....olsun ne yapalım hayat bu...
şuanda tüm projelerim yatı...okul işşşş ve herşey...sağlık olsunda....
dua edin kızlar.......
hasta insanın yanında yaşamanın ne olduğunu bildiğim için kayraya bunu yaşatmak istemiyorum....
......
aayyy kızlar bu arada kaan hala kabız.dün aşımızı olduk gece ateşlencek gibi oldu ama hemen fitil verdim düzeldi allahaşükür.ama şu kazı olayımız nolcak böle bilmiyorum.20 gün oldu eklere başlayalı ama hala düzelmedi yavrum.şimdi erik kaynattım suyunu vericem.inşallah içerde faydası olur.kızlar zararı olmaz dimi erik suyunun?
aybuke kalkmaya calismis senin bebis opuyorumnanaktan
tuanda hep öyle yapardi 8 ayda duvara tutunarak yürümeye basladi 9. ay ortasi 10. ayda tamamen desteksiz yürüdü seninkide erken yürüyebilir kaydirigubbakcemile2 yanliz cok zor oluyor yürümeye basladiklarinda benimki hep tani tutuyor yürütmeye calisiyor
ama ben dogru bulmuyorum hep kiziyorum biraksa cocugu rahat rahat istedigi zaman yürüse dimi
simdiden alistirma yapiyormus kii abisi gibi erken yürüsün diye
ki cok iyi biliyor abisi yürümeye basladi arabasinda oturmadi elimizi tutmadi inanilmaz zorlandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?