2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar , asiyecim başın sağolsun, rabbim mekanını cennet kılsın inşallah...

kızım bugün iyi, çok şükür

yalnız bebeği diş çıkarmış annelere bir sorum olacak, nisa nın alt dişinin arkası hafif kabarmış, bu diş çıkartacağına mı işaret? sizinkiler de mi öyle oldu,

nisa dün beni çok şaşırttı, koltuğun oturduğumuz kısmı var ya, oraya uzandı, tuttu, sonraa kalçasını kaldırdı, ayaklarını zorladı, 1,2 kez kalkma hamlesi yaptı kiiii, pat geriye düştüüü.., erken mi yürüyecek acaba? sürekli böyle şeyler yapmaya başladı, önüne set olarak artık koca yastıkları minderleri koyamıyoruz, bana mısın demiyor, aşıp geçiyoooo, her an başında durmak lazımm

aslında şööyle emekleyen bebeklere kask yapsalar süper olur dimi::))

biz kilosuna göre veriyoruz mesela şimdi 8 kilo 8 damla veriyorum, gerçi ben vermeyi çok unutuyorum ama, haftada 2-3 kez anca veriyorum, eşim duymasınnlmaz:

bebişim çok çok geçmiş olsunnn, inan çok üzüldüm,:gitme: allah acil şifa versin inaşşallah

okul u nasıle rteledin, çalışmayacak mıısn? sen den başka bakacak kimse yok mu?,

çok çok geçmişi olsun, sanırım olmaz erik suyunun zararı, ben taze erik sıkıp veriyordum bişey olmuyordu, sanırım olmaz ama aşırıya kaçma ishal olmasın

Son düzenleme:
aybuke kalkmaya calismis senin bebis opuyorumnanaktan
tuanda hep öyle yapardi 8 ayda duvara tutunarak yürümeye basladi 9. ay ortasi 10. ayda tamamen desteksiz yürüdü seninkide erken yürüyebilir kaydirigubbakcemile2 yanliz cok zor oluyor yürümeye basladiklarinda benimki hep tani tutuyor yürütmeye calisiyor
ama ben dogru bulmuyorum hep kiziyorum biraksa cocugu rahat rahat istedigi zaman yürüse dimi

simdiden alistirma yapiyormus kii abisi gibi erken yürüsün diye
ki cok iyi biliyor abisi yürümeye basladi arabasinda oturmadi elimizi tutmadi inanilmaz zorlandik

ayyy haklısın ben de yürütmeye uğraşmıyorum hiç, kendi doğal gelişiminde şuan, ama gören herkes bu erkenden yürür diyor bakalım,çok emekli çok gayretli bir görsen, emeklerken bile ayağa kalkmaya uğraşıyooooopuyorumnanaktan

tuan da çok komik yaaa, ama ne güzel kardeşiyle kaynaşmışkaydirigubbakcemile5

en iyisini yapiyorsun cnm erkenden yürümeleri cok saglikli degilmis bizim dooktorumuz ve cevredekiler öyle diyor ama esim malesef arada siradada olsa yapiyorrr

massallah ÜLKÜ NISAYA baya cabaliyo tuuttgunu koparicak bu kiss annesii

herkese merhaba
asiyecim başınsağolsun canım allah sabır versin
bebeşimkayra sanada çok geçmiş olsun inşallah atlatır kayınvaliden
neden böyle kanser okadar çoğaldıki korkuyor insan
aybuke benim kardeşimde 9aylıkken yürümüş canım
nisada çabuk ayaklanıcak heralde

kızlar benim sol dizimde menisküs yırtığı var ve şu bir haftadır çok ağrıyor
bugün daha felaket yürüyemiyorum resmen merdiven inip çıkmak işkence oldu jelim var
sürüyorum ama fayda etmedi oruçluyumda ağrı kesicide içemiyorum ne yapsamda geçirsem
bu ağrıyı (

geçmiş olsun sevgicim, ne zor dimiiii, ağrı kesici almadan dinmez malesef, ben de de bel fıtığı varmış sanırım, cuma günü beyin cerrahına gittim, çekiçle sağ dizime vurdu ayyyy ayağım belim bir uyuştuuu, sabaha kadar uyuşukluk çektim, doktor büyük ihtimalle fıtık ama emar sonuçlarına bakalım dedi, ne derece olduğunu görürüz dedi, pazartesi emara gireeccceeemmi

ayy o da 15 dakka sürüyormuş, mezar gibi bir yere giriyormuşsun, ayy bende de dar alan fobisi var, ne halt etcem yaaa, ben orda kesin ölürüm, dar alanda nefes alamaıyorum benn, kriz geliyoo

slm kızlar bende az önce annem gittim azcık moralini düzeltelim diye.ömer yusufu görünce herşeyi unutur gibi oluyor
belkıs ve sevgi sizede geçmiş olsun canlarım.
az önce sinir bişey oldu adet oldum sabah tan beri dayandım bu saat te oldum şurda iftara ne kaldıki sinir oldum.he bu arada emzirmiyorum o yüzden oruç tutuyorum.

geçmiş olsun sevgi canım sanada aybüke. Benim de sırtım çok ağrıyor boyunda düzleşme olmuş fizik tedavisi yapılması iyiymiş ama nasıl yaptırayım bilmiyorum bende yeni emar çektirdim biraz kötü ama o kadar korkma gözlerini kapat iyi şeyler düşün sadece. birde kızlar benim şimdi boynumda ve sırtımda buğday var. Fırında ısıtıyorsunuz sonra bez poşete koyun ağrıyan yerinizee koyun çok fayda ediyor kaynanama doktor demiş gerçekten çok yararlı.

bende geçen ay beyin emarı çektirdim doktor eğer dayanamzsan sakinleştirici iğne yapalım dedi ama dayandım.sonuç ağrılar migren kaynaklımafoldumben

canım malesef bende çekilmiştim emar.benimki kapalı yer fobim varmış o zaman bunu dahada anladım.sana tavsiyem bol bol dua et ve iyi şeyler düşünmeye çalış.bunu nasıl olsa çektireceksin.bi kerede kurtul.

ay kızlar yaa net yok bizim evde artık baskasından alıyorum ama bu gün giremedim baglanıyor girmiyor bir türlü net e
cok gıcık bir durum
ay asiye güldürdün beni kıs hahh
ilahii valla iftara ne kaldı

belkıs,sevgi,dilek canlarım geçmiş olsun hepinize.
ne oluyor kızlar böyle ya nazarmı değdi..böyle fiziksel rahatsızlıklarda yaptığınız hareketler çok önemli biliyorsunuz,aman dikkat edin eğilip kalkarken,bişeyler taşırken.daha büyük sorunlar çıkmasın daha sonra.
bebişcimkayra sizede çok geçmiş olsun canım ve allah kolaylık versin.dün aylin bahsetmişti kim olduğunu hatırlamıyorum demişti sanırım seni kasdetti.bikaç doktor önerisinde bulunmuştu bi bak istersen canım

sevgicim cnm cok gecmis olsun hülyaya katiliyorum bende bacak egzersizleri yapmistim abartmisim sanirim otururken falan asiri agriyor
bu sabahda asiri omuz agrisiyla uyandim hayla sol omzum agriyor nasil uyuduysam artik

kocis yasli nineler gibisin hergün bi yerin agriyo diyor yalan degil öyle ama gecen günde iki bilegim birden agridi ...... ortopediyemi gitsem yoksa gecermi kendiliginden

zaten bu bebişlerde bizi zorluyor kızlar ben özllikle altını alırken kan ter için de kalıyorum eğilirken bir aha doğrulabilene aşk olsun:)
selmoş sen hep gül kız ben güldürürüm seni kaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar yaa, ama emarı düşündükçe bile derin derin nefes alıyorum, gece bu sebepten uyanıyorum, durum vahim yanii,

ben arabayla dar yoldan giderken bile kendimi atmak isterim arabadan, derin derin nefes alırım, sımsıkı tutunurum,kalbim fırlayacakmış gibi olur ter basar, kabus gibiiii

ayy düşündükçe

ben de bu ağrı 4-5 yıldır var, üniversite 4. sınıfta başladı dur bakiiiimm taaaamm 5 sene olmuş, ama ben hiç doktora gitmedim, hamilleiğimde iyice şiddetlendi,doğum sonrası nisa yı taşıdıkça azdı, kıpırdayamaz oldum, 2-3 aydır yoktu, geçen bir arkadaş gitmiş, sen d egit deyince gittim, sanırım fıtık dedi doktor dur bakalım ne çıkacak, girebilirsem şu emar zıkkımınaa..

Son düzenleme:
kızlar iftariyelik ne hazırladınız..

paylaşalım da yarına fikir olsun

ben bugün,

mercimek çorbası

fırında köfte, pilav, salata hazırladım

ya siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…