2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bekıs dağılmakmı dedin? ne dağılması ya sanki savaş alanına dönüyor..heleki bi gece toplamadan yatarsam ertesi gün vay halime.ilk aylarda her işini odasında hallediodum ama şimdi ne mümkün,dediğin gibi her yer yastık ve yastık altlarına kaçan oyuncaklar peçeteler vs.bide masada sehpada mutfakta sürekli kirli önlükler :))

canan valla allah kolaylık versin canım.ama sen böyle tuanı anlatınca hevesleniom bizimkilerde öyle büyücekler kendi işlerini halletceklermi diyorum.varsın batsın napalım onların bi gülüşü unutturyo zaten herşeyi

darisi basina ozaman hülyacim :))) dur bak sana bi foto koyim iki sn beklermisin cnm hemen yüklüyorum

tuanin yemegi iste ben tanin yanindayken yapmis
kabak..... soyulmamis ucuyla beraber...icine yumurta kirmis ... salatalik......domates ......
bunu bana getirirp yemek bitti demistii :tomato: mutfagin halini merak ediyorsunuzdur dimii :)) ben sok olmustum onuda koyim bangoyu ne hale getirmis :roflol:

Canan canım Allah yardımcın olsun işin zor ama azimle yapan duvarı deler imreniyorum sana valla maşallah. Birde tuanın yemeği çok güzel görünüyor annesi bence bu çocuk ahçı olacak. Toplayıver annesi arkasını ilerde yemeklerini yerken iyiki yapmışım dersin.

saol bitanem ama cok DAGINIK calisiyo yahuuu saka maka yapsin tabi ben ona gecenlerde takrar tabak tencere takimi aldim oyuncak ocagi bile vardi icinde .. hatta bi sepet dolusu yapma sebzeside vardi bi baktim oturmus yemek yapiyor

aaaaa tuan beni gülmekyen kırdı geçirdi sabah sabahhh, yiyip bitiresim geldii şimdi onuuu, benim yerime bir öp şunu canan

günaydın..canancım ya dün gece kapatmıştım hemen şimdi gördüm.
ne lezzetli olmuştur şimdi o yemekkk:lepi: yerim ben onu canım ya

ay canan çok akıllı bu tuan maşallah hem bu yaşta yemek yapmaya heveslenmeside çok ilginç demekki çocuk ilgi duyuyor böyle şeylere belki ilerde onu tvlerde görürüz TUAN USTA...
bakalım benim oğluşum nelere ilgi duycak

tesekkürler kizlarrr kaydirigubbakcemile3 bidahaki sefer sizede paket yaptirtirim kaydirigubbakcemile3

simdi hazirlanip evden cikicam sans dileyin bana olurmu dün uyuyakalmisim hic bisey calisamadim mafoldumben yolda caliscam aksam 6 ya kadar devam edicek gec gelirim eve öpüyorum hepinizi
yolu bilmiyorum ins. oda zamanimi almaz mirmirmirmir

karnım çok ağrıyor adet olmaktan nefret ediyorumsenağlama .ömer yusufu kucağıma almak istemiyorum allahtan kociş evde bugün.burda bir avm var oraya belki gidebiliriz akşma üzeri iftarıda orda yapar eşim pantalon falan bakmam lazım.

herkese merhaba bugece sahura kalkamadık benim akıllı kocam saati sahura değilde sabah kalkma saatine kurmuş bugün akşam yediklerimle tutucam geç kalktım allahtan
birsürü iş var bitmiyor valla sürekli dağınık özellikle mutfak mam tabakları biberonlar fenalık geldi
canancım bol şanslar sana inşallah iyi geçer sınavın
buarada senin tuan mutfağı o hale getirmiş yemek yaparken benim eşim mahvediyor kırk yılda bir yemek yapar mutfak savaş alanına dönüyor güzel yapmasa çekilicek gibi değilde işte lezzeti dağınıklığını örtüyor

bende bu gün ilk kez deneme yaptım emzirdiğim için tutmıyacaktım ama denemek için bu gün tutmak istedi. çok istiyodum tutmayı ben oruçluyken çok huzurlu oluyorum .ki ben çok sinirliyim bana acayip huzur veriyo .bakalım bu gün tutuyorum .sadece susuadım .sütü biraz etkiliyo .daha az gibi.neyse pınarın 6 12 ay arası devem sütü gördüm markette alan varmı

benimde bulaşık makinası arızalı sevgi bende 1 saattir mutfaktydım belim koptu bu arada gece bende br uyandım saat 4 eşim alarmı çalınca durdurmuş sonrada uyuya kalmış hemen bir tost yaptıım ona öyle yedi.

hayaletorka ben alıcaktım ama unutmuşum bidahada dışarı çıkmadım
alıcam ama içer inşallah oruca gelince canım bence tutma
sütün azalmasın yazık inan şimdi emzirmeyi okadar isterdimki
sadece bir kere emse dahi tutmıcaktım oruç

asiye kolay gelsin canım ya evde bulaşık ve çamaşır makinası arızalanmasında
öbürlerine ne olursa olsun valla kurtarıcalarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…