2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde kimse oruc tutmuyor
oyüzden özenle yemek haazirlamiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
benim menümde tarhana çorbası
türlü pilav salata var
yazalımda emzirenler var canları çekmesin cokacimcoook
açlık umrumda değilide allah affetsin susuzluk beni mahvediyor
allahım sen kimseyi aç susuz bırakma yarabbim

sevgicim kimsenin canı çekmez yaaa, bulunmaz hint kumaşı değil kii yediklerimiz, maksat yarına fikir olsun... ben hep sıkıntı çekerim akşam ne pişirsem diye

dünkü benim mönü de de tarhana vardıı

ya bu diş çıkartma belirtisinden bir tanesi de nedensiz ağlamalar ve huysuzluklar olabilir mi? nisa az önce canıma okudu da..

aybuke nedensiz ağlaması kulak ağrısıda olabilir canım
geçmişmiydi ben hatırlamıyorum ama bizimkinde dişe dai pek belirti
yok ama yerleri belli olmuş

denizcim sağol canım valla bugün canıma okudu bu ağrı topallıyoprum
resmen buz sar dediler birazdan onu denicem inşallah iyi gelir

slm kızlarrr nasılsınız
kısa ozet geceyım dıde emeklemek ıcın hıcbır adımda bulunmuo bıldıgı tek sey aglamak bagırmak yolmak yırtmak oldu annamadmım gıttı nasıl olcak bole bılmıom
oturtuyorum artık yavas yavas gene ıstahsızlık var hayırlısı ınsallah kısa zamnda duzelır bızımle sofraya alıstı sımdı elınde kasık tabak canak ne varsa kırmaya tesebbus edıo bnm bunla cok ısım var eve dondugumde nsl alıstırıcam bakalım cunku sureklı gezmek burda ıstıyo burda annem var bahce var gezıo sureklı dayı teyze derken bana dusmuo bıle ama evde kımse yok sadece ıkımız artık sac bas gırerz bırbırımıze

çiğdemcim korkma canım evde belki daha sakin olur.
efede öyleydi biz amasyadayken kucaktan bıraktığın an başlıyodu çığlık atmaya ama evimize dönünce 1gün huysuzluk yaptı hiç almadım yerden sonra alıştı.zaten onlarda işini biliyor,babası gelince hemen ona atlıyor kucağına alıp gezdiriyo diye.gerçi bizimkide bugünlerde bigün çok sakin geçiriyor bigün kendini parçalıyor.sanırım diş muhabbeti diyorum ama hadi hayırlısı inşallah bundan sonra böyle dewam etmez.bende başında olamıcam nasıl başederler artık bilmiyorum

kimseyok muuu?? ben uyuyaklamışım da yeni uyandıımm, daha mutfağı toparlayacammm

altunhan a çok üzüldüm yaaa, işte kadın güçsüz olunca her zaman ezilmeye mahkum oluyooo kahretsinnn

denizt canım teşekkür ederim.
Çiğdem canım emirde ankarada sürekli huysuz de hiç gündüz uyumazdı elden ele gezer sürekli ağlıyordu çok şükür diyarbakıra dönünce biiraz düzene girdik. Hepimiz evimizi özlemnişiz ama ben evi hala temizleyemedim çıldıracam batmış inanın heryer çamur olmuş.
Allahtan eşyaları sarmıştım.

aybuke sen yazınca gördüm altunhanın topiğini,off ya gece gece nasıl canım sıkıldı.allah sabır versin kızcağıza.kocasınıda ıslah etsinklava:

dilekçim zor valla işin,ben hala heryeri bitiremedim.hergün bi yeri temizliyom,sonra bi bakıom yine başa dönmüşüm:))

benimde tüm moralim sifir altuhanin yazisini okudukdan sonra ..
benimde cok uykum var kizlar devamli gidip yüzümü yikiyorum sabaha kadar ders caliscam sabah 8 e dogru yola cikicam bilmedigim bi yol ilk defa tek basima gidicem ... bir saat sürüyor yol 9 da sinav var araliklarla aksam 6 ya kadar devam edicek...

yorgunum uykum var 625 sayfa okuncak kitabim varrrrrrrrrrrrr

bide bugünde sinav vardi gidemedim kizlar evde bebise süt yoktu almamisiz dün mama emziriyorum evdede tutmuyorum
esimde sabahlayinca bu gündüz uyuyakalir bakamaz ikisine bir dedim gitmedim

yarinkilere yetiscem artik

cok sinir bi durum kredi sistemi .. 20 sorudan 9 unu bilirsem o dersin kredisini aliyorum ve inanin daha önce bir sürü dersi tek bi soruyla kaybettim

eeger uyur gibi olursam kalkip evi temizlicem sonra gene caliscam ..... kitaplarimi bi dosyanin icine koyucam yoldada okurum bide sinav aralarinda...... kahve icemiyorum sütten bebege gidicek diye icsem bile bende bi ise yaramiyor

imdattttttttttt yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı kısır döngü bende de var hülya, evi dört dörtlük aynı gün temizlemek imkansız zaten, tam bitti diyorsun yine baştasın, sizin evler de çok dağılıyor mu yaa, bizim iki odayı da nisa işgal etmiş durumdai, yerler boydan boya minderlerle kaplı, oyuncakları biryerden çıkıyo, peçetler bir yerden, şurupları, bezleri vs.. offf

dilekcim cnm kolay gelsinn ben bi yere gitmedim bende hergün ev temizliyorum massallah bi gün tertemiz ertesi gün gene b........ gibiii

bizde abisinin oyuncaklari sorun cnm

bide benim oglum yemek yapmasini cok sever dolabi acip kendine istedigini cikartiyor tabak aliyor tost ekmegini kizartiyor peynirini koyuyor
catal yere düsüyor yenisini aliyor .....
devamli bardak catal kasik degistiriyor

karni acikir kendi basina kalkar yemek yapmak ister ,,,,,,, tencenin icine dogranmis salatalik kabak domates falan koyar :roflol: mutfak batar

cenem düstü neyseee

canan kolay gelsin okurken yoruldum ben, allah sabır versin ama emeksiz yemek olmuyor gerçekten, senin yaşadığın sıkıntıların bir kısmını zamanında bzi de yaşadık, öss, kpsss vs.. çok zordu gerçekten, sabahlara kadar uykusuzluk, 1000 sayfalık test kitaplarını bitir bitir, çok yorucu, sosyallik sıfır, kapan etüte, transa geç, çay kahve arkadaşın, yastığın yüzünü unut çok zor yaaa

ama seninki daha da zor , bebek 2 çocuk, eş.. ev işii... ohooo baya zor

saol bitanem aslinda derslerin kendisi sorun degil bide senin yukarda dediklerini yapsam nasil olurdum bilmiyorum inan

dersler sorun degil ama zaman yok aksamlari claisiyim diyorum uykum oluyor uyuyakaliyorum al iste sinav günü geldi catti
yarim yamalak ögrenebildim cnm oyüzden sabahlamam gerek
öpüyoruz kizlar siziii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…