2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle ya eşim bakalım filtresini temizleyecek bugün ne zaman keyfi gelirse ya kirli çıkıyor bulaşıklar bakalım sonuç ne olcak yine düzelmezse hafta içi servis çağırıcam artık.yoksa bütün günüm bulaşık yıkamakla geçecek

selam kızlar nasılsınız inşallah bebişler iyidir zeynep daha iyi 6 ay boyunca koruyucu antibiyotik tedavisi görecek bir ay sonra da kontrolümüz var idrar kültürümüz 30000 bakteri ürertmiş 50000 üzeri tehlikeli dedi ne temiz ne de çok kirli dedi şu nada daha çok idrar yolu enf.konsantre olmuş durumdalar böbrek taşıyla ilgili ilaçla eritiriz dediler hatta bir tanesi bana içiniz rahat olsun bir ay sonra bu taş çıkmayacak ultrasonda dedi bunu diyen doktor dayandığı bir şey var demekki medyum değil falcı dedğil şu an için doktorlara güvenip Allahtan da şifa beklemekten başka çaremiz yok hamdolsun diyorum tıptan her geldiğimde ne hasta çocuklar var

gecmıs olsun cnm tabııkı doktor bı bıldıgı olmasa bu kadar ıddıalı konusmaz bıde doktor yane ınsallah dedıgı gbı olur a.s.

canancım sanada allah zıhın acıklıgı versın
dılekcım klay glsın bende eve gıdınce benıde temızlık beklıo bakalım hem ramazan hem dıdonun huysuzlugu nsl olcak bakalım
aman zaten aksam temızlıom sabah aynı oluo yapmasak nolur bu temızlıgı yaaaaaaaaaaa

yapmasak çöp ev diye kaldırır atarlar kaydirigubbakcemile3 birgün toplama ertesi gün kafayı yicek gibi oluyom

tesekkürler kizlar iyi gittim ama sonrasinda okulu bulamadim kayboldum
baktim sinava 20 dk var az daha yürüyüp bi taksi buldum taksicide bulamadi okulu oda oyaladi biraz...

ama sonunda geldik bikac dk sinav baslamadan yetistim
iyi gecti sonra 2 saatlik arada ders calistim ...
sinav basladi kizlar benim gözlerim resmen kapaniyordu noldu bana böyle resmen sinavin ortasinda uyuyordum

zordu calistigim yerden gelmedi sorular ..... :sinifsinif:

herkese iyi akşamlarr, inanılmaz yorgunum nisa nın peşine koşmaktan, daha uyumadı niyeti de yok henüzz, karnıma ds bir sancı girdi, soğuk suda yüzmüştüm ondan oldu herladeee, offf

Herkese iyi akşamlar canacığım geçmiş olsun canım umarım başarılı olursun. Bence bir daha bu kadar uykusuz kalma az az hergün çalışmaya çalış yoksa okumak çok zor bilirim.
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum günler her geçen gün bitiyor hafta kaldı işe başlamam bakıcıyı ayarladım. Kadın iyi bir insana benziyor ama ben kime çok iyi desem fosst çıkar bakalım çok korkuyorum.
birde emirde hafif bir öksürük var burnu da akıyor ne yapsam ki sizce doktora gidedli de az oldu şimdi giderse dr manyak kızar

ayyy yine kimse yok, nerlere uçtunuz millet, heralde hepinize misafir geldi, malum ramazan ayı, bereket ayı, bi de davetliydik görümcme ama gitmedik yaa, çocukla zor oluyor , benim de fena uykum geldi , ülkü nisayı da uyuttum nihayet, sıra ben de ,

canan inşallah iyi sonuçlar alırsın, emeğinin karşılığını görürsün, offff şimdiden sızmaya başladım bile, resmen uyuyorum pc nin başında, gideyim yatağıma kavuşayım bari...

bu arada ben yarın emara gireceeeemmmm, ödüm patlıyooooo...zangır zangır titriyorummmm...

iyi akşamlar hanımlar.bugün gene hiç keyfim yok vallai.bi baş ağrısı yaşııyorumki sormayın.baş boyun taa belime kadar berbatım.erken yatmalı en iyisi :) hepinize ii geceler.

iyi geceler kızlar..

zuhalcim canım,inşallah doktorun dediği gibi kaybolur taş,geçmiş olsun tekrar

canan kız olsun en azından sınav stresin bi süreliğine gitmiş oldu hayatım.

aybuke inşallah bişey çıkmaz.ama kasma kendini 15 dk nedirki geçer hemencik.ben 5-6 yıl önce trfik kazası geçirmiştim o zaman 45 dk sürecek bi MR çekmeye başaldılar ve yarım saat snr mr bozuldu dediler ve baştan başladılar.ben gözlerimi kapatıp resmen uyumuştum

slm hanımlar . sabahtan beri şimdi oturdum . Tatil sonrası büyük bir temizlik yaptım. Eşim çocukla ilgilendi sağolsun. Ama nede olsa erkekler anne gibi olmuyor azıcık zor geldimi durmuyor diye çağırıyor hemen. Temizliktir. iftar hazırlığı bulaşık bebeğin yemeği uyuması derken bittim.

noldu bu subat annelerine hepimizde bi yorgunluk agirlik var ya

aybukecim ne o canim emara ? kötü bisiymi korma cnm ne oldugunu bilsem daha iyi yorum yapardim ama ne oldugunuda bilmiyorum ki

diilekcim cnm ins. yanilmazsin cnm benim annecigimde kücüklügümde bizler icin tam 7 bakici degistirmis bitanesini hatirliyorum kadin hastaydida kizi gelmisti 7 yaslarindaydim.... eve erkek arkadasini almisti....

bitanesininde bizim yasitlarimizda kizi vardi annem kartonlarla süt alirdi eve kardesime hic vermezdi eyva yemek isterdim izin vermezdi ...... oyuncaklarimla oynatmaz kendi kizina verirdi hep,...

aradan baya zaman gecti ama okadar beynime kazinmiski o kareler unutamiyorum..

hülyacim cnm gecmis olsun bisey olmadi dimi tarafik kazasinda rabbim korumus

pembe panterimmm cnm sanirim havanin cok etkisi var hepimiz dökülüyoruz ya benimde sabah az basim agriyordu sonra gecti hadi yat uyu cnm sende

tuan sinir ya uyumuyorrrrrrr ne yapsam etsemde uyumuyor saat 8 de yatmasi gerekiyor saat 10 oldu hayla uyanik üstelik agliyor tanida uyandiricak ya

tatli rüylar canlarim sizeee ben tuani uyutup uyumak istiyorum uyumamak icin yemek yemek istiyorum diyoorrr yok ama yemek memek bu saatte elinde oynatiyor bizi hic korkmuyor kizlar ne benden nede babasindan

anlaşıklan herkes yorgun ve mutsuz aman herşey boş çok sıkıldım yapıyom yapıyom temizlik yine kirleniyor offff kafayı yiyecem.
Sibel neredesin sen kızzzz

selam kızlar
ben yazana kadar dağılmışsınız sanırım
benim gitmemi mi bekliyordunuz siz ya
aaaa
oku oku bitmedi gözlerim acıdı valla
ama pek sevindim yine hareketleniyor şubat anneleri

hasta bebişlere geçmiş olsun diyecektim ama sanırım geçmiş bile
asiyecim başınız sağolsun allah sizlere uzun ömürler versin teyzenin mekanı cennet olsun
bebişçimkayra size de geçmiş olsun çok zor durum zor kararlar ama bir noktadan sonra insanın bazı şeyleri mecburen yapması gerekiyor

canancım sen de atlatmışsın sınavları şimdilik
inşallah sonuçları da iyi gelir

özlemcim allah kavuştursun inşallah dağıtımda yakınınıza geliverir
yeliz selma iyi ki geldiniz kızlar

evlerine dönenlere de temizlik konusunda allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…