2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya iyi yapmışlar o neydi öyle. kinini kustu gitti. erkekler de giriyor ya siteye başka işleri yok heralde. karısını mı anlattı yani?

evet eşinin bebeğine olan ilgisizliğinden bahsetmiş
ben bir baba olarak sadece bilgi amaçlı giriyorum bu siteye yazmış

yine ben günaydııınnn

erkenci sayılmam bugün ama, nisa hanım bizden önce kalkmış, evi şöööyle bir turlamış, babasıs esini duyup yataktan fırladı, tabii beni de fırlattıı, bebek nerden diyee, koşa koşa gittim kii, koridorun sonunda bize doğru geliyooo, artık her gün bebek firarda yaşıyoruz küçük çaplısından

dün salıncakta uyuta uyuta çocuğu kendinden geçirmişiz, gece kabus gibiydi, u yuu maaa dıııı

bugün o kadar çok uyutmıycaaamm

kızlar cananın konusunu silmişler erkekmiş sanırım ondan

:1shok: :1shok: :1shok: gercekmi bende onu sorucaktim konu silinmis :1shok:
erkekmiymissssssssss :1shok: :1shok: :1shok: daha öce konu acmisti kayinvalidesiyle sorunlari vardi.... onlardami atmaca :1shok:

günaydin buarada kizlar :1shok:
erkekse gitti gitti benim ismimin aynisini niye buldu kötükedihüso

saol tatlim aman dikkat et kedine cok kötü boyun agrilari
simdi nasilsin düzelmistir ins, a.s.
gelir cnm bebisin disleri her bebek ayni degil beimkide emeklemede hic bi caba sarf etmiyor anca oturmak istiyor kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 iiyke uyumusum hic bakmadim esim zaten göremezsin demisti
:umursamaz:

kiz selmaaaaaa 2005 in haberini nerde güncellestirdin kissssss delikafadulden delikafaduldendelikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey

iyim cnm sen nasilsin cnm ? arabada hasar varmi yavrum korkmustur
dün tan gene huzursuzdu zor uyudu :ecrin_bebek:

evet eşinin bebeğine olan ilgisizliğinden bahsetmiş
ben bir baba olarak sadece bilgi amaçlı giriyorum bu siteye yazmış

ohaaaaaaaaa uff ya kacirdim desene :gitme: :gitme:
ne bu ya delimidir nedir engelleselerdi o kisiyi hemen bende onu bikac ay önce arkadas listeme almistim siliyim bari :1closedeyes:

eeeee baska ne yazmis mirmirmirmir

canan fiyaskomuymuşşşş karısının ismidir herhalde canan,karısından bahsetmiodur yaa o kadarda deildir!
madem bu kadar şikayetciymiş karısından ne almış hatunu alalaalmaz: hem erkek haliyle kk da ne işi varmış?

ne bu ya delimidir nedir engelleselerdi o kisiyi hemen bende onu bikac ay önce arkadas listeme almistim siliyim bari :1closedeyes:

canan bakıom siteden erkek arkadaş yapmışıııın:roflol:herife bak yaa densiz sey milleti kandırıo bide atıodur yaa o kadar kotu annemi olur karısı felan deildir ole ben sanmıom

canaaaaannn:roflol::roflol:

oofff kaç gündür güldüre güldüre bir hoş ettiniz haaa, muhabbette mi ettniiz elüün herüüfüylelülülülülülü

selma sana iyilik meleği dyoo yaa haklı sonuna kadar haaa

kızz etrafta kötü insanlar da varrrr:kedi:

evet ya sinir oldum kötükedihüso
sanada günaydin tatlim bizde hazirlanip alisverise cikicaz hazirlaniyim
hepinizi coook öpüyoruz
asiye nerdesin sabahlarin sultaiii opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: yok etmedik allahtan süs olarak listemde duruyordu :roflol: :roflol:

hadi ben kactim hatular size doyum olmuyor cikmam gerek :1hug:

sırnaşık şey sırnaşık şey

iyim cnm sen nasilsin cnm ? arabada hasar varmi yavrum korkmustur
dün tan gene huzursuzdu zor uyudu :ecrin_bebek:

yok yaa çok şükür hasar falan, filmlerdeki gibi oldu, ani bir fren, tabi çok ani, milimlik kurtarışş, biz sinirlendik, hatta korktuk ta, diğer arabadaki adamın hoşuna gitti sanırım bu heyecann, gülüp duruyorduuu...kaydirigubbakcemile3

kızımı sımsıkı ttumuştum, abs sistemi güçlü arabanın, hissettirmedi ona, farkında bile olmadı..

yol kiminidi bilemiyorum, biz yan yoldan geliyoruz o yukardan aşağıya, kesiştik bi anda, iki tarafta birbirini görmüyor, imkansız, kör nokta..

her zaman sağdakinindir yol hakkı diye biliyorum, sağdaki bizdik ama, o an panikle kuralı kim takar...

ya sıcak buralar cehennem gibim, oruç ta varr, dikkatsizleşiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…