kızlar cananın konusunu silmişler erkekmiş sanırım ondan
.y. geceler kızlar
asiyecim başın sağolsun canım bu aralar pek giremedim hasta olan teyzendi sanırım
belkıs san da geçmiş olsun dikkat et kas spazmı zordur ceryana soğğa dikkat et salıncağınız da hayırlı olsun bu arada
cana dişiniz hayırlı olsun darısı zeynebe biz de henüz bir gelişme yok diş anlamında
sibellcim sizin de dişiniz hayırlı olsun canım
ya kızlar her bebeğin gelişimi farklı bunu biliyorum ama benim kız henüz bir tarafına dönebiliyor diğer tarfa bile dönemiyor daha emeklemek falan yok yani diş teyok bu anormal mi doktor birşey demiyor gidince iki çeviriyor dinliyor kilosu boyu çıkıp geliyoz benim kız gb tembel olanlar var mı içinizde
2 gündür yatıyorum sırt boyun ağrım tuttu banyo edince saçımı kurutmadan balkona çıktım zeynep durmuyordu ağlıyordu bedeli ağıra patladı bana beynime vuruyor resmen ağrı boynumu çeviremiyorum
belkıssçım geçmiş olsun ve güle güle kullanın
canancım dişiniz hayırlı olsun
selmacım telaş etme bak çınar 7,5 ayını bitirdi ancak dişi yeni geliyor
geç çıkması daha iyiymiş diye bir rivayet de dolanıyor ama bilmiyorum araştırmadım
şubat analarıııı
boşu boşuna camlara akın etmeyin
o 2005 yılının haberi
mars falan yok hem de çıplak falan heççç değilll
başka ne yazacaktım yaa:S
yeliz tickerın hayırlı olsun amma son sorduğun soruyu anlayamadımmm
canan marsı sexxüüü bulan tek insaaaannn, nasılsın, bugün pek takılmadın haa
dilek ben sağlık ocağının saçmaladığını ima etmiştim, ciddiye almadım onları, sen de alma, boşveeerr
kaza atlattık evet, sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattıık
evet eşinin bebeğine olan ilgisizliğinden bahsetmiş
ben bir baba olarak sadece bilgi amaçlı giriyorum bu siteye yazmış
ohaaaaaaaaa uff ya kacirdim desene :gitme: :gitme:
ne bu ya delimidir nedir engelleselerdi o kisiyi hemen bende onu bikac ay önce arkadas listeme almistim siliyim bari :1closedeyes:
eeeee baska ne yazmis mirmirmirmir
ohaaaaaaaaa uff ya kacirdim desene :gitme: :gitme:
ne bu ya delimidir nedir engelleselerdi o kisiyi hemen bende onu bikac ay önce arkadas listeme almistim siliyim bari :1closedeyes:
eeeee baska ne yazmis mirmirmirmir
canan fiyaskomuymuşşşş karısının ismidir herhalde canan,karısından bahsetmiodur yaa o kadarda deildir!
madem bu kadar şikayetciymiş karısından ne almış hatunu alalaalmaz: hem erkek haliyle kk da ne işi varmış?
canan bakıom siteden erkek arkadaş yapmışıııın:roflol:herife bak yaa densiz sey milleti kandırıo bide atıodur yaa o kadar kotu annemi olur karısı felan deildir ole ben sanmıom
canaaaaannn:roflol::roflol:
oofff kaç gündür güldüre güldüre bir hoş ettiniz haaa, muhabbette mi ettniiz elüün herüüfüylelülülülülülü
selma sana iyilik meleği dyoo yaa haklı sonuna kadar haaa
kızz etrafta kötü insanlar da varrrr:kedi:
sırnaşık şey sırnaşık şey
iyim cnm sen nasilsin cnm ? arabada hasar varmi yavrum korkmustur
dün tan gene huzursuzdu zor uyudu :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?