2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle herkese günaydıııın

geçmiş olsun canım

offf sibelim yaaa bi dokun bin ahhh işit hakkaten naaptın sen ya
bence sen işi mişi bırak biz daha bebişlere lazımız şööööyle baştan aşağa bakıma al kendini

hadi ya iyi yapmışlar o neydi öyle. kinini kustu gitti. erkekler de giriyor ya siteye başka işleri yok heralde. karısını mı anlattı yani?
şok şok şok flaş flaş flaş :1shok::1shok::1shok: demek erkekmiş haa acaba nasıl itiraf etmiş yani o söylemese kimse bilemez heralde.

aybukecim pardon belkıscım sen kızı nerde yatırıyosun beşiğinden inmedi heralde kendi kendine dimi merak ettim nasıl kalktı yataktan d dolaşmaya çıktı kaydirigubbakcemile3

canan bakıom siteden erkek arkadaş yapmışıııın:roflol:herife bak yaa densiz sey milleti kandırıo bide atıodur yaa o kadar kotu annemi olur karısı felan deildir ole ben sanmıom
kaydirigubbakcemile3 evet canan valla bravo kk da erkek arkadaş
şaka bi yana
geçenlerde arkadaşlar geldi kk açıktı pc de arkadaşın eşi dediki sendemi üyesin bu siteye
o da geçenlerde karınca yumurtası yağını araştırırken tesadüfen bulmuş kkyı paylaşım için
üye olmak gerektiğinden üye olmuş ara sıra girip okuyomuş çok kaynak yaaa diyo
yani her an aramızda böyle tipler olabilir nası anlıycaz peki yaaa

Son düzenleme:
deniz ben beşikte yatırmıyorum, yatak odasında beşiği, bizim yatağın olduğu yere güzel serinlik geliyoo ama beşiğin olduğu yer serin değil, etrafında da uyku seti olunca hava almıyor beşik, uyku setini kaldırsam başını çarpıyoo, ayağını çıkarıyor, sıkıştırıyor, olmuyor anlayacağın..

ben de yere kocaman minder seriyorumm orada yatıyoo, dolayısıyla döne döne uyuyor, sabahta firar ediyor

ya kızlaaar ben muhalebiyi sütle yapıyoruummm kötü mü yapıyorum yaaa,, devam süütyle güzel olmuyooo, sütün içine yarıyarıya su katıp yapıyorum ama vicdanım rahat değil yaa

bende süt kullanıyorum canım
endişelenme
sütüm yasak olması bazı bebeklerde allerjenlik olmasıymış
cok şükür kızıma bişey olmadıı
suyla kötü oluyo tadııı(

Kızlar herkese günaydınlarrr ben bugün iyice kaymış durumdayım gözlerim yanıyo uykudan ya nolcak bu halim bilmiyorum
Kız Selma biz de ya erken kalkıoz yada ertelemeye bascağımız yere durduruyoruz alarmı Eymen olmasa napardık sağolsun kuzum uyandırıyo
Aybuke güzelmiş salıncağın benimde aklımda var böle bişi almak ve uzun süre kullanılması çok iyi güle güle kullanın
Ayyy çok güldüm Canan demek erkek arkadaş haaa

Ya ewet ben akşamları yatmadan veriyorum muhallebiyi devam maması katıyorum bide tatlansın ishaline de iyi gelsin diye yarım muz koyuyorum içine dünde ilk defa bide sütle yapım dedim yarı yarıya su ve sütle yaptım fena olmadı tabi gene tatlandırmak için muz koydum dr un verdiği muhallebi tarifinde ya devam mamasıyla yada böle yaptığımız gibi su ve sütle yapılıo içine de tatlandırması için şeker koyuluyo ama ben şeker koymadım zararlıdır diye hıı bide siz muhallebiyi nasıl kıvamlımı yapıyosunuz benim yaptığım çok koyu olunca yemek istemiyo cıvık oluncada heryere akıo görseniz heryer muhallebi oluyo

geçmişolsun aybukecim

aybuke sen keçi sütü kullananlardan deilmisin onla yap madem

teşekkürler canım,
keçi sütüyle yapmaya çaşılıyorum zaten ama keçi sütü küçük paketlerrde satılmıyor, hep büyük paket, o sebepten taze kalmıyor, hemen yoğurt yapıyorum ben de..

ben de tatlandırmak için meyve kullanıyorum, katı olunca yemiyor evet normal oluyor benimki yaa sulumsu da olmuyoo,

salıncağı beğendiğine sevindim, yerin varsa al derim

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

arkadasım bu mesajın aynısını dün de yazdın
bizde cevapladık
bidaha neden soruyorsun.cevapları okusana

buarada aramızda erkek olma ihtimali var evet giren okuyan çoktur
hatta bana ilk doğum yaptığım zamanlarda hiç tanımadığım birinden
iğrenç bir mesaj geldi özel mesajıma yollamış hemen ilgili insanlara
bildirdim ilgilendiler sağolsunlar oyüzden yazdığımız şeylere her zaman dikkat edelim fazlaca özele
girmeden muhabbet edelimderim

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü merahlandımmmmmmm ne yazdı hade sen de benim özelime attttttttttt :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…