2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun sevgii, yaa bu sapıklar annelere takılcaklarına başka bir yığın bölüm var , madem böyle iğreennçç bir zevkiniz var gidin onlara sarın dimii... tövbee tövbee yaaa

hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırsınız selmaa, da neden kültür vermiştiniz

:1shok:
inanmiyorum ya ne sapiklar var
beter olun ins... kötükedihüso
cok sinirlendim bende artik fotograf falan koymicam kötükedihüso
sizde koymayin kizlar ne cirkin insanlarmis :1shok: :1shok: :1shok:
yokolsunlar defolsunlar sinirler pislikler sapiklarr

gidinde kiz kardesinize annenize bakin siz kötükedihüso kötükedihüso
iyice sinirlerim tepemde kötükedihüso

benimkide diyordu ama yok sadece kizlar var e yapsinlar onlar bu topiklerde diyordum
yanilmisim ....... Çok üzgünüm çoook
simdi bitanesi karsimda olucakti kiiii Çok üzgünüm çoook

Merhaba arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edemıyordum bılgısayarımdakı problemı anca cozebıldıler..hepınızı hasretle kucaklıyorum..
Asıyecıgım basın sag olsun boyle durumlarda kelımeler tıkanıyor ...allah aılene sabırlar versın.
Hasta olan herkese allah Şıfalar versın bu arada ramazan ayımız mubarek olsun ..
Gecenlerde pazartesı gunu omrumden omur gıttı resmen..erdemle anneme gıdıcektık erdemı oto koltuguna yerlestırdım emnıyet kemerını takarken anahtarı koltugunun kenarına koydum ..oglumun kemerını rahat takabılmek ıÇın bı guzel yerlestırdım sonra arabanın kapısını kapattım kapatmamla bırlıkte anahtar aklıma geldı ama nafıle araba otomatıkmen kılıtlendı..camlar kapalı,araba cumartesı gununden berı park halınde havsız yaz gunu tahmın edın ıcersını ..cıglıklıga kayın valıdeme haber verdım erdem arabada kılıtlı dıye yedek anahtar eŞımde eŞım Şehırde bız yazlıktayız ardakı mesafe arabayla 25 dk falan benım panıgıme komsular toplastı erdem kalabalıgı gorunce aglamaya basladı...ben eŞımı aradım cabuk anahtarı getır dıye aradan 5 -10 dk gecmedı eŞım aradı kaza yaptım dıye camı kırın dedı komsu amca yan camı denedı lanet sey okadar saglammıs kı kırılmıyor ben panık erdem aglam krızınde on camı pkırdık erdemı nasıl kucagıma aldıgımı bılemıyorum o arada kocamıda merak edıyorum sesı ıyı gelse bıle ıÇım huzrsuz neyse erdemı rahatlattıktan sonra eŞımın yanına gıttım sukurler olsun oda ıyımıŞ ama rengı sapsarı olmus...nasıl oyle dıkkatsız davranabıldım nasıl aptallastım anlıyabılmıs degılım ..hayatta boyle hata yapmam dıye dusunurdum ...verılmıŞ sadakamız varmıŞ ..cocugum bayılsaydı ,kocama bıŞe olsaydı allah korusun kendımı hıÇ afetmezdım..

Bu arada sıze bırsey sorucam donem donem erdemın bezınde turuncu gıbı cıs yaptıgı yerde leke oluyor bu bebekkende olurdu dr o zaman nıtrt krıstallerı gıbı bıŞe demıŞtı onemlı degıl demıstı telde sordum yıne aynı seyı tekrarladı erkek annelerı sızın boyle bıseden haberınız var mı yada basınıza bu tarz bıse geldı mı

selmacım geçmiş olsun. şikayetiniz neydi rutin kont.demi çıktı.

şafak sanada geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. insan sevdikleri sözkonusu olunca kendini kaybediyor.

aynı durumla doktora gittim geçen ay turuncu ve kremsiydi oğlumun, çok azdı sonra idrar tahliline bile gerek yok dedi doktor yaşadığımız şehrin nem oranı az olduğu için çok su vermemi söyledi yani susuz kalmış mutlaka bol bol su içir.içok su içiriyorum ben ve şikayetimiz geçti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…