2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar çok hastayım hapşurmaktan içim dışıma çıktı çok kötüyüm ya
kardelenede geçicek diye ödüm kopuyo

sevgicim gecmis olsun cnm

aybuke sizede gecmis olsun bitanem isalmi cokmu sulu cnm diskisi
bol su icir cnm ins. gecer

selam kızlar nasılsınız
aybüke canım geçmiş olsun bi doktora çıkar istersen belki diş çıkarıyodur önemli bişey değildir inşallah
sevgi sana da geçmiş olsun kardeleni kolla bulaşmasın canım biz de geçenlerde arda yla yakalndık ama çabuk atlattık çok şükür

canancım bugün sana çok soru sordum ama :kedi: senin bebe kaç saatte bir emiyor

asolsun tatlim sor tabi
benimki aksamlari en gec 10 gibi uyuyor gece 12 civari uyaniyor emiyor uyuyor
sabah 8-9 arasi kalkiyor emmek istiyor oynuyor agliyor emiyor 11 e dogru uyuyor tekrar
1 saat belki 2 saat uyuyor

uyaninca emmek istiyor oyun oynuyor kucak delisi buarada

sonra huzursuzlaninca 1 en fazla 2 saat sonra emip tekrar uykuya daliyor
suanda saat 3 e geliyor uyuyor yaklasik 40 dk dir

benim sinir oldugum sey her aglamasina esim emmek istiyor diyor kalkipda susamistir demiyor

baya uzu oldu umarim anlatabilmisimdir

bugün saat 12 gibi bikac kasik seftali ve aptamili bebek muhallebilerinden yaptim verdim 6-7 kasik yedi onu zar zor agzina tiktim sonra bir iki kasik su icti cnm okadar

az önce uyandi 1 saatlik uykudan sonra heemen emmek istedi ona kalsa tüm gün emicek bitanem ben yalanci memede vermiyorum heleki uyuyorken illa emicek yoksa uykuya cok zor daliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun topik. ben yeniyin aranızda hemen 1 de soru sorayım kızmın ayakları terliyor , yaz günü olmasına ragmen bazende buz gibi oluyor normalmi bunlar yardımcı olabilirseniz sevinirim

hosgeldin cnm a.s.

normal benim bebegiminde ayaklari bazen cok terliyor
gecen gün cok sicakti esimle bebisi disari yolaldim bi geldi ayaklari buz gibiydi normal sanirim

tşk canancım ay valla bu ek gıda işi canımı epey sıktı en iyisi ben bu aralar sadece emziriyim sonuçta seninki 6 aylık olmuş yavaş yavaş ilerlioyr bende acele etmiyim doktor koca liste verince elime afalladım

mrb arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun topik. ben yeniyin aranızda hemen 1 de soru sorayım kızmın ayakları terliyor , yaz günü olmasına ragmen bazende buz gibi oluyor normalmi bunlar yardımcı olabilirseniz sevinirim

tşk canancım ay valla bu ek gıda işi canımı epey sıktı en iyisi ben bu aralar sadece emziriyim sonuçta seninki 6 aylık olmuş yavaş yavaş ilerlioyr bende acele etmiyim doktor koca liste verince elime afalladım

bisey degil tatlim emzir tabi
benim alt komsum 8. ayina kadar sirf emzirdi hic bi ek gida mama vermeden
gerci oda gec bana göre 6 ayini doldursun sen az az meyve püreleriyle baslarsin :ecrin_bebek:

slm kızlar
artık akşamki menüyü yazmıyormusunuz bana fikir verin ya öldüm bittim sabahtan beri evi temizliycem diye uğraşırken...

hayir canim cikmicaz evdeyiz
kahvaltilik cikarticam bugün sofraya evi temizledim az bende buarada sana kolay gelsin cnm sende temizlik yaiyormussun
hayla bitmedi islerim onlari yapicam anca cocuklari banyoya sokarim

bilegimde asiri agriyor zar zor hareket ettirebiliyorum

almanyada 27 yasindaki bir anne ilk önce balkona cikarak 2 aylik bebegini 4. katta asagi atmis
sonrada 4 yasindaki cocugunu atmis
sairim daha sonrada kendi atladi bilmiyorum kadin bebek ölmüs 4. yasindaki cocugu ise agir yarali

baba sokta sinir krizi gecirmis
cok üzücü ... o cocuklarin sucu neydi :sinifsinif: onlar hesap sormicaklarmi o kadindan

oofff nisa öldürdü beni bugünn, nasıl yoruldum zar zor uyudu şimdi , iftar da yaklaşıyor
asiye seni merak ettim de ben de pek girmedim zaten, sıkılıyorum artık kk dan yaa

tarzım olmayan kişilerle muhatap olmak zorunda kalıyorumm giresim gelmiyor şubat annelerinden kimse alınmasın...

bu akşamki mönüm:

taze börülce ( biz ülübü deriz) salatası

tavuk çorbası

pilav

ana yemek aranıyooo??

selam kızlar
ay diğer konuların arasında burayı okuyunce ne okuduğumu anlamadım
arada da kayınvalideyle muhabbet girdi
kendisi bizde de
benim belim akşam bayağı kötüydü bacağıma vuruyor
bugün de çınarı yerden alırken çok zorlanıyorum
o da ütüleri yapmaya gelmiş sağolsun
yarın misafirlerim gelecek de

asiye , aylin siz de hoşgeldinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…