2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benım oğlumun ıdrarındada kıremıt rengı bıseyler gelıyo bol bol su ıcırdıgım zaman gelmıyo buna cok dıkkat ettım yanı bol bol su ıcırmek gerekıyo...

ıyı aksamlar kızlar bız dun aksam evımıze geldık bugun dıdenın asısı doktor kontrolu alısverıs derken ınanılmaz yorucu gectı beter bı sıcak var burda dıde nın bogaz enfeksıyonu tekrarlamıs zaten sesı falanda kısık hırıltısı vardı cok hafıf gene ılac aldık agzında yaralar var bakalım nsl olcak huysuzlunu hec annatmıom cunku zaten bılıonus hıcbısey yemıo sadece mama ıcıo ve gunde 1 tane danıno onun dısında bısı yemıo bıde bızım yedıklerımızın tadına bakıo o kadar bugun kılosu 6800 cıktı baska ne yapmalıyım bılmıorum umudum cok kırılıo bazen bakamıomuyum dıye dusunuyorum elımden bısıde gelmıo mamalara verdıgım parayı nakıt olarak kagıt halınde dıdoya yedırsem tosun olurdu yawwwwwwwww

bu arada kızlar gecmıse bakamadım hasta olan bebıs veya annelerımız varsa gecmıs olsun dıyımm ne var ne yok merak edıyorum ama evde o kadar cok ıs varkı vakıt bulamıorum hepınızı opuyorum

cigdemcim cnm hosgeldn tatlim
dide gazelimize cok gecmis olsun yavrum kiyamam onaa
doktorunuz ne diyor didenin kilosuna cnm hastalandi diye belkiistahsizdi düzelir ins. takrardan
sen elinden geleni yapiyorsun lütfen öyle düsünme .. tamamen iyilessin bak nasil alir kilosunu cnm

saol canancım ya
valla doktorlardan ıyıce nefret etmeye basladım anam koca ıstanbulu gezdım geldım gene doktor bulamadım adam gıbı ıstahsızlıgını syleyınce onu yedır bunu yedır dıyıp yolluolar benı sankı yıyoda ben vermıom bıraktım artık o yasak bu yasak olayını ne yerse onu verıom artık ac kalmasından ıyıdır dıye
muhtemelen enfeksıyondan ıstahsız dıyolar ama bnm kız bıldım bılelı ole ıstahsız bıde cok fazla kusma ıshal olayı oldu son ıkı aydır sureklı hasta doktor karmasını kısaca annatam

ahatsızlanınca dıde once ıste hava degısıklıgı falan dedıler ben annelık ıste hayır hasta dıde dedıkce evhamlısın cart curt dedı herkes gıttık doktora ıdrar yolları enf.var dedı tahlıl verdık doktor ızne gıttı telle bıldırdım sonucları enf.var dedı yerıne bakan doktora yonlendırdı oda evet var dedı surup verdı dıde sureklı kusuo ve ıshal hıcbıseyde yemıo bu arada 1 ay falan gectı bole doktorlar arasında mekık dokuduk
nese surubu ıcıremedım cunku mıdesı kabul etmedı acıle gıttım salya sumuk agladım artık yapacak baska hıcbıseyım yoktu cunku serum taktılar yolladılar ızınden geldı doktor bu sefer dedıkı ıdrar yolları cok onmlı dııl bogazında enf var hayda gene ığne ılac bıtınce baska doktora goturdum dedıkı gecmıs bogazı bısısı kalmamıs gayet ıyı sımdı bugun gene bogazında enf.var dedı doktor gene ılac gene ıskence ben sımdı napım bı hıpokrat amcayımı arasam acaba belkı torpıl yaparda ıyı bı doktor bulurmmmsengözlerimebaksanab

Çiğdem canım çok geçmiş olsun emirde hiç bir şey yemiyor kafayı yiyecem alamdığım denemediğim mama yoğurt kalmadı yok. ıştahsızlık var dişten diyorum bir tane komşum dilinde yara var dedi. Anlamadım bende kafayı yiyecem. Elimde kaşık gördüğün anda ağlamaya başlıyor. Hiç birşey istemiyor emmmek istiyor ama bend haftaya işe başlıyorum birde sağdığım sütü de içmedi bugün. Ben işe gidince açlıktan ölecek ne yaparım ben.
Köyde öğretmenlik yapıyorum sabah 4 de yola çıkıyoruz öğlen 2 gibi gelecem oğlum perişan olacak ne olur dua edin bebişimi alllah korusun.

dılekcım senınde ısın zor en sından ben evdeyım sımdılık ıstersem baslıcam ıse keyfı durum yane yemeyen cocun derdı cekılmıo hakkaten allah sanada hatta hepımıze kolaylık versın
kızlar sıze bısı sorcam bn dıdenın ılk gıydıklerını ve hatta ozel olan kıyafetlerını saklamak ıcın dolaba bı kutuya koymustum sımdı temızlık ıcın actım bazı parcalar sararmıs neden olmustur ya cıkarmı nsl saklamak lazım sararmaması ıcın bılgınız varsa yazın cok uzuldum onları ole gorunce

cgdmabky kendini hiç suçlama bu bebişine ve sana dah çok zarar verir.
venim kızımda 5 aylıkken 350 gr almıştı kafayı yiyecektim doktorum dediki siz strese grerseniz oda strese girer rahat olun dedi..beslenme saatlerini kabusa çevirirsiniz dedi.

rahat oldum işe yardımı pek sayılmaz ama kendimizi suçlayarak bebişelre kilo aldıramayız sen hiç canını sıkmaaazemuszemus

selam kızlar
berru bebiş geçmiş olsun

çiğdemcim hoşgeldiniz fethiyeye
didecik babasına kavuştu sonunda demek :)
yine geçmiş olsun bızdığıma (
bence o kadar hastalık sonrası kilosunu muhafaza edebilmiş olması iyidir be çido
bazı bebişler nazlı oluyor işte

şafakçım çok büyük geçmiş olsun size de ya
okurken sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim
allah korumuş oğluşunu ve eşini
idrardaki olayı biz sık yaşıyorduk canım malum fethiye çok sıcak ve çınar da çok fazla terliyor
ama bol su ile geçiyor

dilekçim çınar da bir aralar kaşık görünce çıldırıyordu fakat o aralar biraz iğrençleşip elimle verdim çünkü öyle yiyordu az da olsa
dirseklerimden süzülüyordu yedirmeye çalıştıklarım P
bence sen de dene
bir de hep aynı mama kaşıklarıyla falan veriyorsan arada büyük kaşık veya bardakla dene

çiğdemcim vakum poşetlerinden alıp onlarla saklayabilirsin hava ve rutubet olmadığından sararmaz

saol cnm hosbulduk

dıdo nun nazından mazından fenalık geldı ıcıme dısıma bıde pımpırıklı babamıza kavustuk tam oldu hec cekılmmıo sımdı yok o nıe orda yok mıkrop kapcak dıye aksama kadar konsuo dıde yalandan oksuruo aklı basından cıkıo adamın allahtan o hastalık donemleınde yanımızda dıılmıs burnumdan getırıdı artık

vakumlu psetlerım var zaten ben suslu bı kutuya koymustum
pekı sararnıslar cıkarmı cıkarmak ıcın bısı yapmam gerekıomu sen bılırsın bu ıslerı zemuszemus

valla aslında pek bilmiyorum P
ütü sarartınca yıkandığında çıkıyor ama
anaaaaammm bizden de ev hanımı olacak da biz de göreceğiz
pehhh

valla aslında pek bilmiyorum P
ütü sarartınca yıkandığında çıkıyor ama
anaaaaammm bizden de ev hanımı olacak da biz de göreceğiz
pehhh

he yaa bızden olmaz ev hanımı falan
ya neye onem versem bole bı maraza cıkıo sımdı o lekeler cıkmasın hasta olurum yataklara duserım huyum kurusun takıntılıyım suslu kutuya koycam dıye kızımın ılk gıydıklerıydı onnar ya mahvettım salak gıbıııııı:mymeka:

şafakçım geçmiş olsun canım Allah esirgemiş bebeğini ve eşini

selmacım size de geçmiş olsun canım kaç bakteri üremiş bizim 30000 di

çiğdem sen de hoşgeldin evine hasret gider bolca evinle eşinle

günaydın... lütfen bana yardımcı olun kızım 36 haftalık 2750 gr olrak dünyaya gelid şu an 5 ay 19 günlük yeni ek gıdaya başlamaya çalıştık kızım yemiyor ne yaparsam yapıyım ne veririsem veriyim yamiyor doktor iki seçeniğin var dedi birincisi emzirmemek aç bırakıcaksın dedi çünküü bu zamana kadar sadece emen emen bebeğim hep emmek istiyor aç bırakınca yer dedi ikincisi bir ay daha emzirmek ama buda riskli 7.ay sonunda daha çok reddebilir dedi şu an kilosu 7800 ve boyu 68 cm böle olunca doktor sana bağlı istersen verme bir y daha emzir sadece dedi ne yapmalıım yardımmmmmm

bence emzir hayatım zaten hayatlarında kısa bi süre anne sütü alıolar eninde sonunda yemek ycek nasıl olsa,varsın en gecinden başlasın sen hiç 1 yaşında sırf anne sütü alan bebek gördünmü?zaten bi süre sonra anne sütü doyurmicak o zaman başlar

herkese günaydıınnn
sanmayınb kii bu saatte kalktııımmm, hayıır, sabahın 6 sında ayaktaydık yine, ama geceden beri internetimiz yoktu yeni geldi,

geçmişi okumayamadım, çiğdem gelmiş sanırım, hoşgeldin çiğdemm..

neyse okurum herkese yazarım birazdan

huzur bence iki seçeneği orta halli kullan, hepimiz öyle yaptık zaten, hem emzir hem az az ek gıda dene..

hergün az az tatlımsı şeylerden dene, havuç suyundan başla mesela, sonra az az meyve suları derken pürelere geçiş yaparsın, hem emziirr hem dene

en iyi yol bu bu arada ben de 35 haftalık doğum yaptım kızım 2340 doğduuu, 200 grı gitti 2 gün sonra 2100 kaldııı, prematüre deniliyor ya biizm bebeklere, herkes benimkine pire diyorduuu:::))

dilek köyde misinnn? oyy oyy oyyy çok zor yaaa, sabah 4 deyince gözlerim pörtledii yerinden, bak canım bence sen bu aralar sağmaya da alıştır, biberona daalşsın yani, ilk başta reddetmesi normal, içmezse, kaşıkla ver , onu da içmezse at buzluğa yoyulmasın sonra denersin..

off dilek gercekten cok zor Allah yardimcin olsun be tatlim cidden zor isin

huzur hayatim bencede emzir az azda elma armut pürelerinden vermeye calis bence bebegin kilosu boyu cok güzel beim oglum 6 aylik 7800 gr 69 cm seninki gercekten iiyi....
emzirebildigin kadar emzir mutlaka yer bebisin meyve pürelerini dene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…