benım oğlumun ıdrarındada kıremıt rengı bıseyler gelıyo bol bol su ıcırdıgım zaman gelmıyo buna cok dıkkat ettım yanı bol bol su ıcırmek gerekıyo...Bu arada sıze bırsey sorucam donem donem erdemın bezınde turuncu gıbı cıs yaptıgı yerde leke oluyor bu bebekkende olurdu dr o zaman nıtrt krıstallerı gıbı bİŞe demİŞtİ onemlı degıl demıstı telde sordum yıne aynı seyı tekrarladı erkek annelerı sızın boyle bıseden haberınız var mı yada basınıza bu tarz bıse geldı mı
cigdemcim cnm hosgeldn tatlim
dide gazelimize cok gecmis olsun yavrum kiyamam onaa
doktorunuz ne diyor didenin kilosuna cnm hastalandi diye belkiistahsizdi düzelir ins. takrardan
sen elinden geleni yapiyorsun lütfen öyle düsünme .. tamamen iyilessin bak nasil alir kilosunu cnm
ıyı aksamlar kızlar bız dun aksam evımıze geldık bugun dıdenın asısı doktor kontrolu alısverıs derken ınanılmaz yorucu gectı beter bı sıcak var burda dıde nın bogaz enfeksıyonu tekrarlamıs zaten sesı falanda kısık hırıltısı vardı cok hafıf gene ılac aldık agzında yaralar var bakalım nsl olcak huysuzlunu hec annatmıom cunku zaten bılıonus hıcbısey yemıo sadece mama ıcıo ve gunde 1 tane danıno onun dısında bısı yemıo bıde bızım yedıklerımızın tadına bakıo o kadar bugun kılosu 6800 cıktı baska ne yapmalıyım bılmıorum umudum cok kırılıo bazen bakamıomuyum dıye dusunuyorum elımden bısıde gelmıo mamalara verdıgım parayı nakıt olarak kagıt halınde dıdoya yedırsem tosun olurdu yawwwwwwwww
selam kızlar
berru bebiş geçmiş olsun
çiğdemcim hoşgeldiniz fethiyeye
didecik babasına kavuştu sonunda demek :)
yine geçmiş olsun bızdığıma(
bence o kadar hastalık sonrası kilosunu muhafaza edebilmiş olması iyidir be çido
bazı bebişler nazlı oluyor işte
şafakçım çok büyük geçmiş olsun size de ya
okurken sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim
allah korumuş oğluşunu ve eşini
idrardaki olayı biz sık yaşıyorduk canım malum fethiye çok sıcak ve çınar da çok fazla terliyor
ama bol su ile geçiyor
dilekçim çınar da bir aralar kaşık görünce çıldırıyordu fakat o aralar biraz iğrençleşip elimle verdim çünkü öyle yiyordu az da olsa
dirseklerimden süzülüyordu yedirmeye çalıştıklarımP
bence sen de dene
bir de hep aynı mama kaşıklarıyla falan veriyorsan arada büyük kaşık veya bardakla dene
çiğdemcim vakum poşetlerinden alıp onlarla saklayabilirsin hava ve rutubet olmadığından sararmaz
valla aslında pek bilmiyorumP
ütü sarartınca yıkandığında çıkıyor ama
anaaaaammm bizden de ev hanımı olacak da biz de göreceğiz
pehhh
Çiğdem canım çok geçmiş olsun emirde hiç bir şey yemiyor kafayı yiyecem alamdığım denemediğim mama yoğurt kalmadı yok. İştahsızlık var dişten diyorum bir tane komşum dilinde yara var dedi. Anlamadım bende kafayı yiyecem. Elimde kaşık gördüğün anda ağlamaya başlıyor. Hiç birşey istemiyor emmmek istiyor ama bend haftaya işe başlıyorum birde sağdığım sütü de içmedi bugün. Ben işe gidince açlıktan ölecek ne yaparım ben.
Köyde öğretmenlik yapıyorum sabah 4 de yola çıkıyoruz öğlen 2 gibi gelecem oğlum perişan olacak ne olur dua edin bebişimi alllah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?