- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
sağol canım bitek mamayı içiyor zaten bende anlam vermiş değilim ek gıdayı zoraki yiyen bir çocuk nasıl olurda 180 cc mama içer bende bu akşam denedimev yemeği anne dolma biber yapmış pirinçleri ezdim yoğurtla verdim bikaç kaşık yedi sadecesevgicim kardelene geçmiş olsun tam mevsim değişimi ya bizimki de öyle zaten pek iştahlı değil şimdi hiç yemek istemiyor ama sevgicim benim oğlan da hülyanın efesi gibi bizim yemekleri yiyor kendi özel yemeğini yemiyor ben de artık bizimkilerden vereceğim napayım yesin tek de sen de dene istersen ha bir de kardelen mamayı maşallah güzel içiyor acaba ondan mı yemek istemiyordur benimki sütümü sağıyorum ya bi defada 100ml içemiyor bile hani sen 180mlden mama içti diyosun ya ben şaşırdım doğrusu bu arada tesbih çekebilirsin bi zararı olmaz canım
sibelcim sana da geçmiş olsun ağrılarının fıtıktan olmamasına sevindim bel-boyun fıtığı çok zor ya yaşın da genç Allah'ım başlamış olan bel fıtığına şifa verir de kurtulursun inşallah
teşekkür ederim zuhalcim darısı zeynep'imin başına ama çok zor bir süreç.deniz hiç olmadığı kadar mızmız bu aralar.umarım dişle alakalıdır ve geçici birşeydir zira hiçbir şey yapamıyorum inan yemek bile yapamıyorum desem abartmıyorum.
sağol sevgicim sizede çok geçmiş olsun kardelen iyileşir inşallah tez zamanda.mevsimsel olarak kötü bir dönem havalar bir öyle bir böyle.valla canım dediğin gibi çelik gibi sabır lazım şu bebişlere bakmak için:)hakkaten evlat büyütmek çook zor iş..
tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun.
dilekcim sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun.
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.rabbim hepimize bebişlerimize ailelerimize güzel ve hayırlı kaderler yazsın inşallah..
teşekkürler canan güzel bilgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?