2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun sıbelcıgım.. ayy bu cocukalarla zaten mutamadıyen spor yapar vazıyetteyız baska ne hareket kaldıkı..ben erdemı bezlerken gıydırırken ecel terlerı dokuyorum o bıle yeter..kas agrılarına en ıyı gelen sporun yuzme oldugunu bılıyorum hergun becerebılırsen yuzmeye gır cınar fırsat verırse..
kadır gecemız de mubarek olsun edılen tum dualarımız kabul olsun....
........bu geceye has ıbadet onerısı olan var mı..................

DıLEK massalah ogluna allah damatlıgını da gostersın...cam sakızı coban armaganı ben oglusuna sunnet hedıyesı yollamak ıstıyorum adresını ozel mesaj atarmısın...

bende ramazan girdiğinden buyana hasretle kadir gecesini bekliyorum ama adet oldum (
ama yinede duamı edicem tehbih çekmenin bir sakıncası olmadığını duydum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum bilen varmı aranızda

sevgicim kardelene geçmiş olsun tam mevsim değişimi ya bizimki de öyle zaten pek iştahlı değil şimdi hiç yemek istemiyor ama sevgicim benim oğlan da hülyanın efesi gibi bizim yemekleri yiyor kendi özel yemeğini yemiyor ben de artık bizimkilerden vereceğim napayım yesin tek de sen de dene istersen ha bir de kardelen mamayı maşallah güzel içiyor acaba ondan mı yemek istemiyordur benimki sütümü sağıyorum ya bi defada 100ml içemiyor bile hani sen 180mlden mama içti diyosun ya ben şaşırdım doğrusu bu arada tesbih çekebilirsin bi zararı olmaz canım
sibelcim sana da geçmiş olsun ağrılarının fıtıktan olmamasına sevindim bel-boyun fıtığı çok zor ya yaşın da genç Allah'ım başlamış olan bel fıtığına şifa verir de kurtulursun inşallah

ya kızlar bir de spiral taktırmıştım ondan mı oldu bilmem iltihap olmuş bende doktor antibiyotik hap ve vajinal tablet verdi emzirdiğimi bilerek verdi oğlumun doktoruna da sordum o da kullanabilirsin dedi ama ilaç kullandığımdan mıdır nedir sütümün rengi çok açık yani çok sulu ne yapayım sizce emzireyim mi yoksa ara mı vereyim????

kizlar az önce ne oldu...

ben kendime diyet yogurt almistim yerken tan öyle bi baktiki kasigin ucuyla tatirdim bayidi ama veremedim daha keske keci yogurdu olsa verirdim sütünü alip kendim denesem yapamam dedim gittim esime anlattim
inanin 2 dk ya kalmadi kapi caldi alt komsum...... bio keci yogurdu almis hic bi katki maddesi yok icinde baska bisey dileseymisim olcakmis cok sevindimmmmmmmmm ogluma yogurt vericem simdi teyzesi bayildiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ramazan girdiğinden buyana hasretle kadir gecesini bekliyorum ama adet oldum (
ama yinede duamı edicem tehbih çekmenin bir sakıncası olmadığını duydum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum bilen varmı aranızda

bir sakıncası yok canım bol bol estağfurullah çek rabbim böyle bir günde inş günahlarımızı affeder düşüncesiyle ben bol bol tövbe istiğfar duası okuycam

canım bu gecede peygamberimizin ettiği dua var. namaz kılıp o duayı edebilirsin çok kısa zaten.bol bol da tövbe istiğfar duası oku canım.
dualarda buluşmak ümidiyle

teyzeleri kocaman bi massallah istiyoruz kaydirigubbakcemile2
100gr keci yogurdu yedi tan bey.. bayildi agzini aca aca bekledi o yedikce ben sevincten zipladim opuyorumnanaktan

maşallah tan a ...benimkide bugün çok sıkılıyor dün kalabalıktık bugün yanlız olunca depresyona girdi:) hep yanında birileri olacak yalnızlığı sevmiyor hiç.

ben bunu buldum arkadaşım Allah kabul etsin.

Yâ Resulallah, Kadir Gecesi'ne rastlarsam nasıl duâ edeyim?"

Resulullah Aleyhissalâtü Vesselâm:

"Allâhümme inneke afüvvün kerîmün tühibbü'lafve fa'fü annî"

Yani:

"Allah'ım! Sen affedicisin, kerem sahibisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle, dersin' buyurdu."

Ayrıca gecede Kur'ân'a çok yer ayırmalı. Bol bol Kur'ân okumalı ve dinlemeli. Kendimizi Kur'ân'a muhatap etmeli. Kur'ân sanki ilk defa bize inmiş bir ruh hali içinde olmalı

ohoooooooooo terkedilmis burasiii

bebis Alah kabul etsin hayatim cok güzel dua bende yasin okumaya calisicam ins. :)

iyi geceler kızlar
hepinize teşekkürler

tana da kocaman maşallah canancım
inş. öyle iştahla yemeye devam eder

çınar da çok huzursuz haftasonundan beri dr dişiniz daha çıkmamış hazırlanıyor dediydi sanırım onun sıkıntısı
ateş falan yok ama uyku öncelerinde inanılmaz huzursuzlanıp ağlıyor gözlerinden yaşlar aka aka (
az önce felakettik şimdi emiyor ve uyuyor sakinleşti
bakalım memeyi ne zaman kurtarabileceğiz beyimizden

kadir geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
SSASLAN canım anladığım kadarıyla siz bebekle çok seyehat ediyorsunuz benimde 7.5 aylık bebeğim var ilk kez yolculuğa çıkacağız çok endişeliyim bu konuda acaba siz bebek için nelere dikkat ediyorsunuz özellikle yaptığınız bişi varmı

valla canım her türlü lazım olacak ilacı öncelikle yanımıza alıyoruz
paranox fitil, gliserinli kansuk fitil, dentinox jel, derece, güneş koruyucu krem, sinek kovucu sprey
bol bol kıyafet götür derim çünkü malum ev ortamında olmadığınız için nerede denk gelirse beslemek zorunda kalıyorsunuz ve üstü başı inanılmaz kirlenebiliyor
bol bol önlük ve temizleme mendili götürmeyi ihmal etme
yatacak yer problemi için arabayla gittiğimiz her yere park yatağını götürüyoruz düştü düşecek endişesi yaşamıyoruz
yanına hazır kavanoz mamalarından çorba- meyve- muhallebi ve bol bol mama kaşığı almayı unutma
yolda oyalamak için mutlaka oyuncak al
benim oğluş çok sıkılıyor kıpır kıpır durmadan
şampuanını havlusunu unutma
şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse yazarım

ha bir de su kaynat temiz şişelere doldur gittiğin yerde çok da imkan olmuyor kaynatıp soğutup kullanmaya falan

özlemcim ilk incileriniz hayırlı olsun darısı bizimkilerin başına
teşekkür ederim zuhalcim darısı zeynep'imin başına ama çok zor bir süreç.deniz hiç olmadığı kadar mızmız bu aralar.umarım dişle alakalıdır ve geçici birşeydir zira hiçbir şey yapamıyorum inan yemek bile yapamıyorum desem abartmıyorum.
dilek çim geçmiş olsun canım özlem sizinde inciler hayırlı olsun

sağol sevgicim sizede çok geçmiş olsun kardelen iyileşir inşallah tez zamanda.mevsimsel olarak kötü bir dönem havalar bir öyle bir böyle.valla canım dediğin gibi çelik gibi sabır lazım şu bebişlere bakmak için:)hakkaten evlat büyütmek çook zor iş..

tüm hasta bebişlerimize geçmiş olsun.
dilekcim sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun.
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.rabbim hepimize bebişlerimize ailelerimize güzel ve hayırlı kaderler yazsın inşallah..

herkesin kadir gecesi mübarek olsun kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin affetsin bizleri inşallah

canancım başka bir şey dileseymişsin de olacakmış afiyet olsun tan beyimize yarasın keçi yoğurtları

sibelcim hoşgeldin canım çınarın tetkiklerinin iyi çıkmasına sevindim
arkadaşlar boyun ya da bel fıtığı olmadığına sevinmişer ama ben fibromiyalji dediğin için çok üzüldüm canım bu hastalıkla 8 senedir yaşıyorum ben Allah hepimizin şifasını versin aman gülüm dikkat et başlangıç seviyesinde boyun ve sırt bölgesinde olan tetik noktalara iğne yapıyor fizik tedavi doktorları artık bana fayda etmiyor sen fizik tedaviye mi gittin bu hastalığa beyin cerrahları bakmıyor canım bol bol gez çünkü tatil çok iyi geliyor cereyana soğuğa ve islak saçla gezmemeye dikkat et
stres baş düşmanımız stres ağrıları ağrı da stresi tetikliyor unutma benimki böyle bir kısır döngüde yani yorulduğun zamn dinlen uykun geldiği zamn uyu ayakta fazla kalma başını sağa sola çevirerek bir yere bakmaya çalışma örneğin v ye yukarı bakma uzanma acayip ağrı yapar bana
ağır kaldırma bir de insanlara gereken lafı anında ver insanların dediğini ettiğini kafanda kurma anlayacağın canım burnundan kıl aldırma cam bebek gb kendine dikkat et vallahi çok üzüldüm ama şu iğne işini sor doktoruna

eğitimci arkadaşlar malum okul başldı okul nöbetleri ve süt izniyle alakalı bildiklerimizi yazalım benim müdür nöbet tutmama olayına sıcak bakmadı evim okula yakın olduğu için süt izi olayını da sanki lüx bir şey istiyormuşum gb algılıyor insanalr evin yakın bir ara gider emzirirsin mantığı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…