bende ramazan girdiğinden buyana hasretle kadir gecesini bekliyorum ama adet oldum(
ama yinede duamı edicem tehbih çekmenin bir sakıncası olmadığını duydum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum bilen varmı aranızda
gecmıs olsun sıbelcıgım.. ayy bu cocukalarla zaten mutamadıyen spor yapar vazıyetteyız baska ne hareket kaldıkı..ben erdemı bezlerken gıydırırken ecel terlerı dokuyorum o bıle yeter..kas agrılarına en ıyı gelen sporun yuzme oldugunu bılıyorum hergun becerebılırsen yuzmeye gır cınar fırsat verırse..
kadır gecemız de mubarek olsun edılen tum dualarımız kabul olsun....
........bu geceye has ıbadet onerısı olan var mı..................
maşallah tan a ...benimkide bugün çok sıkılıyor dün kalabalıktık bugün yanlız olunca depresyona girdi:) hep yanında birileri olacak yalnızlığı sevmiyor hiç.
gecmıs olsun sıbelcıgım.. ayy bu cocukalarla zaten mutamadıyen spor yapar vazıyetteyız baska ne hareket kaldıkı..ben erdemı bezlerken gıydırırken ecel terlerı dokuyorum o bıle yeter..kas agrılarına en ıyı gelen sporun yuzme oldugunu bılıyorum hergun becerebılırsen yuzmeye gır cınar fırsat verırse..
kadır gecemız de mubarek olsun edılen tum dualarımız kabul olsun....
........bu geceye has ıbadet onerısı olan var mı..................
teşekkür ederim zuhalcim darısı zeynep'imin başına ama çok zor bir süreç.deniz hiç olmadığı kadar mızmız bu aralar.umarım dişle alakalıdır ve geçici birşeydir zira hiçbir şey yapamıyorum inan yemek bile yapamıyorum desem abartmıyorum.özlemcim ilk incileriniz hayırlı olsun darısı bizimkilerin başına
dilek çim geçmiş olsun canım özlem sizinde inciler hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?