2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar Derini uyuttum bir bakayım dedim.Akşamları kadro aynı değişmiyoruz zaten allahtan derinde uyudu sabah ta dinlendim biraz.
SELıME ,SELMA valla gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çocukla inanılmaz zor oluyor yanlız kalmak bütün sorumluluk sizde eşin akşamları alıyor en azından biraz ama yokken 24 saat sana bağımlı sende ona .Ki biliyorsunuz biz alışığız ayrılığa ama bu bambaşkaymış .Allah yardımcınız olsun hele ki 15 ay aman yarabbim biizm 2.5 ayı bitti kaldı 3.5 ay ama bitmeyecek gibi geliyor valla .Bence çocuklar çok büyümeden yapıp gelsinler.Ondan sonra daha da zor diyorlar .ınşallah sizinkilerde bizim gibi yakın yerlerde yaparlarda en azından hafifletir biraz çekilen sıkıntıyı.
AYLıN çok sağol bilgiler için bende ilaç kullanmayı mümkün olduğu kadar ertelemek istiyorum.Ihlamur içiriyorum bende öksürür gibi olduğunda .Ama bu kahve çok iyiymiş çAnnem birde günlük yapıyor aynı şekilde günlükleri ocakta bir kaşık falan üzerinde iyice ısıtıp onu yünün arasına koyup öyle göğsine koyuyor aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
kızlar annem burdaydı az önce gitti arkadaşıda geldi ömer yusufu sevmeye bizimki tabi mest oldu hiç yabancı seçmedi ben seçer diye tahmin ediyordum çünkü pek görmemişti ömer yusufu daha önce şaşırdım kaldım.
annem biraz yardım ettide ev adama benzedi .ne çok iş var ya ve çocukla tek başına hiç biri mümkün olmuyor.

aylin bulduğun yöntem harikaymış bende deniycem şu kahve olayını.benimkinin ilaç fobisi oluştu daha önce bahsetmiştim kaç gün içinde ilaç var sanıp kaşık görmek istememişti. anlar anlamaz hemen ilerlemeden bu yöntemi deniycem.kıyamıyorum ilaç içmelerine mübarekler bebekler içiyor bunları biraz tadını güzel yapsalar ne olurdu....

asiyecim evin dağınıklığından bahsetmişsin ben birde çalışıyorum hiç bişey yapamıyorum valla benim evde öyle aynen....

özlemcim napalım kaderde varmıs bu diyip kadere mahkum beklicez
hakkımızda hayırlısı olsun senin adına da cok seviniyorum yarısı gitmiş nerdeyse
işte benimkide acıkögretimi bitirebilirse 4 sene sonra gidicek ama bitiremesse 1 yıl sonra gitmeyi düşünüyor

Saol cnm kahve çok az kalmış..Eger öksürüğü geçmesse yarın mutlaka yapıcam..İlaç kullanmayı hiç sevmiyorum..Çok zor durumda kalmadıkçada kullanmayı düşünmüyorum bu iyi gelir inş.

kızlar acil yardım benim iki yaşında yegnim var azı dişlerini çıkarıyor agrı kesici olarak ne uyuguluyorsunuz
azı dişi oldugu için dün geceden begri yanaklarını yiyor internette bir doktora yazıyordunuzya siz adresini banada verirmisiniz

dene canım...bende birazdan tekrar yapıcam...inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz....

selam bacılar:) çok duramıca ama bi bakim selam vereyim dedim.tabi aşk-ı memnucular yoksunuz yine ortalıkta dimi.
aylincim çok sağol canım bilgiler için aklımızda olur.
özlem günlük ne kız ben duymadım hiç?
teyzeleri bugün oğluşumun diğer dişlerini fark ettim 5. ve 6. dişlerimiz gellio birinin ucu görünmüş diğeride iyce şişmiş.ya daha üsttekiler yarım çıkmıştı tamamen büyümeden yanındakiilerde gelio.ondan demekki çocuk bu hafta bayaa yıprandı

canım inşallah sorunsuz ağrısız çıksın efeciğin dişleri bizimkide 3.yü çıkarıyor dili hep orda canı acıyo belli benimde içim gidiyor ara sıra sürüyorum jel.

Selmacım hayırlısı olsun diyelim tabii .Bu saattne sonra yapıcak tek şey dua etmek inşallah yakınlara düşer sizinkilerde .
HÜLYA hayatım hayırlı olsun yeni dişlerinizde.Günlük aktarlarda falan bulabilirsiniz çok küçük şeffaf çakıl taşına benzeyen birşey şekil itibariyle bir tür reçine canım buğu olarak falan da kullanıyor .Alın evinizde bulunsun .
KOLAY DıŞ ÇIKARMA için ;Kızlar bizim kiracımız Rus .Geçen gün konuşuyorduk varmı diş falan diye yok henüz dedim .ılk dişini gördüğün anda Derin'in içindeki body i hemen yırt ( çıkarmadan ama üzerindeyken )o zaman çok kolay çıkar tüm dişleri dedi. Rusyada bir gelenekmiş bu denemekten zarar gelmez sizlerle de paylaşayım dedim :)))

neyse kızlar ben kaçtım yarın eşimin halası gelecekmiş (kendisi 80 yaşında ). çekinmiyorum ondan ama yine sabahtan birşey hazırlamam gerek allahtan ev temiz.

Çok alakasız olacak ama şimdi reklamını gördüm yukarda lw 60- 90 diye bir ilacın reklamını yapıyor ya ablam kullandı kızlar ay nasıl zayıfladı iştahı tıkıyormuş çok az yiyorsun ve doyuyorsun diyor.Bizden sakladı en başında ama bu sürekli zayıflıyor falan en sonunda sıkıştırınca çıkardı baklayı sizlerede söyleyeyim dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…