2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım bak boşunaymış çalışmaya başladım efe hastalanmaya başladı diye kendini suçlaman
hadi bakalım yeni dişleriniz de kolaycacık çıkıversin inşallah

özlemcim alakalandırırız canım :))
valla ben en son 1-2 ay önce vermiş olduğum son 2 kiloyu geri aldım ve öylece kaldım
ama böyle şeylere de cesaret edemiyorum süt etkilenecek diye

zaten alerji ilacımız henüz tam sonuç vermedi düşük dozda aldığımızdan
aman kızlar tetikte olun 9. ayınızın dolmasına yakın hiç bir kızarıklığı es geçmeyin
bu zamanda artık kendilerine ait bağışıklık sistemleri yeni oluşmaya başladığından alerjiler görülebiliyormuş
alerji görüldüğünde vücuda yüklenmeden geçirmek gerekiyormuş aksi takdirde alerjiyi ilk yapan şeyin dışında herşey alerjinin artmasını tetikleyebiliyormuş
bu gece mamada vermeyeceğiz artık sadece emecek yoğurt-meyve ve sebze püre alerjiler tamamen kaybolana kadar
tabi benim süt ne kadar yetecek bakalım
bana kalırsa bu gece saat başı gibi kalkarız gibi :S

şimdi plastik oyuncaklarını dahil kaldırdık kullanımdan

ay kızlar ya sanırım üşütmüşüm
hamilelik günlerimin kabusu idrar yolu enfeksiyonum geri geldi
elimde 1,5 ltlik suyum bitirmeye uğraşıyorum ve durmadan wcye taşınıyorum
demek gündüzden beri halsizliğimin keyifsizliğimin sebebi buymuş (

Geçmiş olsun Sibel aman çarabını falan eksik etme ayağından .
Valla benimde emzirme sonrası planlarımda var ektra jel falan bende 60 a demir attım ne ileri ne geri
Alerjimiz yok şimdilik çok şükür ama geçen gün çiğ domates verdim çok feci halde pişik yaptı kıpkırmızı oldu yaa kuzum nasıl içim acıdı görünce pişmişi birşey yapmıyo rdiye çüğ de verdim ama akıl oldu bir dahamı tövbe

Bne birde emzirme dönemim bitsin dövme yaptırıcam :)) emzirme sonrasına bir sürü plan projem var yanii

Sibel sen tecrübelisin Çınar ilk bebek olduğu için aramızda herşeyi ilk sen yaşıyorsun şimdi sana birşey sorucam Derin emeklemeye tam anlamıyla başlayalı 1 hafta falan oluyor ben herşey yavaş yavaş olur derken bir baktım 2 gündür tırmanmalar başladı yatağa dizlerinin üzerinde kalkıp tutunuyor tv sehpasına perde fonlarına tutunup kalkmaya çalışıyor tabii daha acemi hoooop diye düşüyor geriye kafayı çarpıyor ay gözümü ayıramıyorum üzerinden bu gelişmeler bu kadar hızlı mı oluyor normaldir tabii ama ama ne bileyim

evet ya nasıl kısıtlayıcı bir durum

hamileliğin en azından süresi belli
en kötüsü de ağrı kesici olayı

şu bileklerimdeki ağrım hiç geçmedi her seferinde sabır diyorum
emzirme bittikten sonra 1-1,5 ay kadar aneljezik-antienflamatuar kullanırsam geçebilecekmiş ancak

yerleşip ben memnunum buradan gitmiyorum biryere demezse ağrılarım iyidir P

evet canım ya acayip hızlı öğrenmeye başlıyorlar birden
çınar emeklemeye yeni başlamıştı o facebooktaki video çekimini yaptığımda
hani şu ilk ayağa kalkma olayı
3-4 gün içinde yani
düşmeler de bir kaç güne şekil almaya başlar telaş etme
hemen popo üstüne düşmeyi keşfediyorlar

çınar da iyice yürüme antrenmanlarında
artık ne kadar tutunmadan durduğunu sayıyoruz
hani şu tay tay dedikleri olay yani bugün 7-8 saniye gayet düzgün durdu
fakat sonra kumandaya gözü takılınca aniden emekleme pozisyonuna geçiş yaptı P

ben birde valla ayıp olucak ama içmek istiyorum valla şöyle buz gibi birkaç bira yada votka hatta viski eşim geçenlerde takılıyor sen uuzn zamandır içmiyorsun 2 duble de amma tatlı olursun diye

şu sırt üstü arkaya düşüp kafa çarpmaları çok tedirgin ediciydi birkaç gün elimde yastık nerede ayağa kalksa arkasına hemen yastığı koyuyordum başını sert çarpmasın diye
tutmadım hiç kendi kendine güven kazansın becerisini geliştirsin diye gizli destek verdim arkasından

valla özlemcim ben daha önce de yazmıştım
her ne kadar uuyuz da olsam eşimin halası bira içmende hiç bir sakınca yok alkolü çok düşük olduğundan etkilemez demişti
ben de arada 1 tane ya da sadece 1 bardak falan içiyorum
hatta antalyaya tatile gittiğimizde 1i biraz aşmıştı ama sütler fışkırmıştı uzun bir aradan sonra ilk defa
malum hafif alkollü malt içeceği
ayrıca B vitaminince de çok zengin

yani uzun lafın kısası kendim için bişey istiyosam namerdim :))

Bnede aynını ayapıyorum birde hani bu düşme dizlerinin üzerine kalkıtığı için dizler kıvrılıyor içimden parça kopuyor bişey olucak diye bende alimde hep yastık hazırda bekliyorum ama bazen yetişemiyorum ama dr.una sordum yüksekten düşmeler bizim için endişe duymamızı gerektiriyor dedi.
Ay valla o kadar da olsun artık ya 1-2 biradan birşey olmaz canım mayalı diye sütü arttırdığını biliyorum ama gaz yapıyor diyorlar birde alkolsüz bira denemiştim o da bişeye benzemiyor :)))

Son düzenleme:
Şimdi düşünüyorumda ne çok değişti hayatımızda biz eşimle hemen her hafta sonu meyhane diye bir yer Bursa da oraya giderdik çok güzel yaş ortalaması biraz yüksek ama çok keyifli oluyordu Şimdi düşünüyorumda en son sevgililer gününde oranın balo salonuna gitmiştik kaç ay geçmiş aradan düşünüyorumda Derin doğduktan sonra hiç öyle bir yere gidip eğlenmemişiz .Yemekler falan ok ama ne bileyim .Bundan sonra böylemi olucak hayatımız acaba ben çok uzuzn süre kıyıp bırakamıyorum Derini uyuduğunu bilsemde içim vermiyor .Sanırım gece hayatımız bitti oyyy efkar bastı

Valla benim için çok alakalı olmuş bu mesaj :)
Tam ismi böylemi... Ben 52 kiloya kadar düşmüştüm...
Ama iştahım öyle bir açıldıki, kendimi frenliyemiyorum.
Tekrar 54 oldum ya...:sinifsinif::kedi:
Umut 4-5 aylıkken daha zayıf görünüyordum

lw-60-90 dediğin ilaç emzirirken kullanılabiliyor mu acaba?

valla özlemcim erkekler için değişen bişey yok ama bizim için farklı oluyor
gerçi sigara yasağından sonra artık daha rahat davranabiliyoruz ama ilk zamanlar oraya gitmeyelim orada sigara içerler falan diye çok yeri eliyorduk
valla biz çınarı çanta gibi nereye gitsek taşıyoruz
yavruşum her koşulda uyumayı falan öğrendi
o yüzden bırakamama gibi bir endişemiz de yok

Evet canım tam adı bu kullanılmıyormu bilmiyorum ben ekstra jeli sormuştum o kullanılmıyor .Ama eczanelerde satılıyor LW 60 - 90 eczazıya sorsan yada internetten de aratıp daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin şimdi bende yanıltmak istemem seni ama ben gözümle görüdüm şok oldum ablam çünkü acaip tatlı falan düşkünüydü o yüzden de veremiyordu kilo bu işe yaramış hemde süper yanii

delikafadulden delikafadulden Süper yaa ben ona da kıyamıyorum eşimde takıntılı bu konuda ne yazıkki akşam yemeğine bile çıksak uyku saatinde eve dönüş yoluna çıkmış oluyoruz birde gittiğin yerde altını değiştir karnını doyur falan derken bir bakıyorsun saat geçmiş bile .Sigara yasağı ben içici olsam bile çok sevindirdi beni de .iyi oldu yani .
Ben yatayım hayatım seninle sohbet çok zevklide olsa sabah uyanmak çok zor gelmeye başladı .Öpüyorum seni ve Çınarı kendine iyi bak yarın gece görüşürüz .

ben kaçıyorum kızlar yarın temizlik var evde 8-8.5 gibi damlıyor hatun :)

iyi geceler hepinize öptük oğluşumla

Araştırmakta fayda var öyleyse :) Yarın bir ar-ge yaparım.
Gerçi Umut gece uykularında bu sıralar terör estirdiği için belki de gerek kalmaz. Koşturmaktan gider kilolar... İnşallah:Saruboceq:
Bu zamana kadar beni hiç yormadı şimdi resmen askerlik yaptırıyor geceleri...:sinifsinif:

Bu arada sizin mesajlara baktım da , benim oğluş tembel galiba
Emekliyor henüz ki o da tam emekleme sayılmaz :) Öyle bir yerlere tutunup kalkma falan yok. Maaşallah sizin bebişlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…