Çok alakasız olacak ama şimdi reklamını gördüm yukarda lw 60- 90 diye bir ilacın reklamını yapıyor ya ablam kullandı kızlar ay nasıl zayıfladı iştahı tıkıyormuş çok az yiyorsun ve doyuyorsun diyor.Bizden sakladı en başında ama bu sürekli zayıflıyor falan en sonunda sıkıştırınca çıkardı baklayı sizlerede söyleyeyim dedim .
Evet canım tam adı bu kullanılmıyormu bilmiyorum ben ekstra jeli sormuştum o kullanılmıyor .Ama eczanelerde satılıyor LW 60 - 90 eczazıya sorsan yada internetten de aratıp daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin şimdi bende yanıltmak istemem seni ama ben gözümle görüdüm şok oldum ablam çünkü acaip tatlı falan düşkünüydü o yüzden de veremiyordu kilo bu işe yaramış hemde süper yaniiValla benim için çok alakalı olmuş bu mesaj :)
Tam ismi böylemi... Ben 52 kiloya kadar düşmüştüm...
Ama iştahım öyle bir açıldıki, kendimi frenliyemiyorum.
Tekrar 54 oldum ya...:sinifsinif::kedi:
Umut 4-5 aylıkken daha zayıf görünüyordum
lw-60-90 dediğin ilaç emzirirken kullanılabiliyor mu acaba?
valla özlemcim erkekler için değişen bişey yok ama bizim için farklı oluyor
gerçi sigara yasağından sonra artık daha rahat davranabiliyoruz ama ilk zamanlar oraya gitmeyelim orada sigara içerler falan diye çok yeri eliyorduk
valla biz çınarı çanta gibi nereye gitsek taşıyoruz
yavruşum her koşulda uyumayı falan öğrendi
o yüzden bırakamama gibi bir endişemiz de yok
Evet canım tam adı bu kullanılmıyormu bilmiyorum ben ekstra jeli sormuştum o kullanılmıyor .Ama eczanelerde satılıyor LW 60 - 90 eczazıya sorsan yada internetten de aratıp daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin şimdi bende yanıltmak istemem seni ama ben gözümle görüdüm şok oldum ablam çünkü acaip tatlı falan düşkünüydü o yüzden de veremiyordu kilo bu işe yaramış hemde süper yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?